Rako Rakéta: érdekes modellek

A kerámialapok népszerűsége jelenleg nehéz túlbecsülni. A modern technológia lehetővé teszi a kiváló minőségű anyagok létrehozását. A Cseh Köztársaságban a legnagyobb kerámia burkolólap gyártója a Lasselsberger cég, amely magában foglalja a nagy európai cégeket, amelyek nagyon érdekes modelleket kínálnak.

A Lasselsberger évente több mint 35 millió négyzetméter kerámia bevonatot gyárt. Aktívan fejlődő cég, a Rako széles körű bevonatokat kínál az otthonhoz: Rako Home, valamint Rako Object (magas műszaki követelményekkel rendelkező tárgyakhoz).

Jellemzők

A Rako Home a fal- és padlóburkolatok széles választéka, valamint a járdaszegélyek. Az ilyen anyagok köre - a fürdőszobától az erkélyig és a teraszig. A digitális nyomtatás lehetővé teszi, hogy bármilyen típusú dekorációt hozzon létre, ami ideális a fa, a kő, a fém vagy a szövet textúrájának utánzata. Nemcsak a professzionális tervezők, hanem a hétköznapi háziasszonyok is át tudják fordítani ötleteiket a valóságba.

A Rako Objekt több mint 950 kerámialap nevet tartalmaz. Az ilyen széles választék lehetővé teszi a gyártó számára, hogy különböző anyagokat kínáljon az építészeknek és tervezőknek, tervezőknek és más szakembereknek, akik innovatív megoldásokat igényelnek. A cseh Rako cég számos lehetőséget kínál.

A Rako csempe főbb előnyei:

 • elfogadható ár;
 • nagy ellenállás a különböző légköri hatásokra;
 • hosszú élettartam;
 • kémiai ellenállás;
 • fokozott kopásállóság;
 • csúszásgátló hatás;
 • érdekes dekorok és textúrák;
 • saját design projektek úszómedencék, konyhák, csarnokok és fürdőszobák számára.

2017-ben új gyártósort nyitottak meg a Rako-3-ban. Az új berendezés elindításával a fali csempe kalibrálva lett. Mérete és geometriája pontos. Ez pontosabb beszerelést eredményezett az ízületek összekötésekor, valamint korlátlan lehetőségeket a termékek egyesítésére.

Kereslet az orosz piacon

Az orosz fogyasztók, akik visszajelzést adnak, értékelik a Rako minőségét és választékát, így a cseh cég annyira népszerű az orosz piacon, mint a befejező anyagok. Az ebből a gyártóról származó termékek minősége nem alacsonyabb, mint az olasz társaik, és költsége sokkal alacsonyabb.

Egy szerény jövedelemmel rendelkező vásárló Rako kerámialapokat vásárolhat 300 rubelenként 1 négyzetméterenként. m. A vevő minőségének és tervezésének igényesebb, mint az eredeti bélés, amelynek ára 1200 rubelt 1 négyzetméterenként. m.

Az ilyen bevonatok nagyon fontos előnye a sokféle textúrák., árnyalatok, méretek. Egy másik plusz a különböző termékek kombinálásának képessége és a legbátrabb ötletek megvalósítása. A kifogástalan minőség és a könnyű használat is nagyon fontos. Mindez Európában és Oroszországban több millió fogyasztó volt.

Népszerű sorozat

A Next-sorozat kézzel kötött anyag mintázatát és mintázatát közvetíti. A meleg színekkel rendelkező termékek jelenléte megkérdőjelezi azt a tényt, hogy a kerámia cserép csak hideg. A 30 × 60 cm-es kalibrált csempe szürke és bézs színekkel készül. Ez a sorozat nemcsak a fürdőszobát, hanem a konyhát is díszíti.

Extra sorozat - egy mázas, matt szennyezett területekkel ellátott csempe. Ez a hatás speciális mázzal és digitális nyomtatással érhető el. A falak és padlók csempe új formátumban készül - 80 × 80 cm és 40 × 80 cm. Színek: fekete, barna-szürke, sötét szürke, világos szürke, elefántcsont és fehér. Ezt a sorozatot egységesség jellemzi; Az ilyen termékek nem csak beltéren, hanem nyitott területeken is használhatók.

Fel sorozat - Ez egy klasszikus, modern design megoldásokkal kombinálva. A burkolólapok tökéletes harmóniában vannak egymással. A formátumok 20 × 40 cm és 30 × 60 cm. Ez a sorozat ideális azok számára, akik természetes színeket és modern stílusokat választanak.

Boa sorozat van egy klasszikus márvány megjelenése. Ezek az anyagok szürke és fehér színben készülnek. A fogyasztó 30 × 60 cm-es, matt felületű és 30 × 90 cm-es kalibrált lapokkal választhatja ki a megfelelő opciót.

Faro sorozat - Ez több mint húsz fa textúrája. Ez a padló nagyon reális, ami az anyag textúráját közvetíti. Fehér, bézs, világos bézs, barna, barna-fekete és unalmas a rusztikus stílus. A téglalap alakú termékeket 15 × 60-as méretben meglehetősen nagy lefedettség érheti el.

Zongora sorozat - Ez a cseresznye, tölgy, nyírfa csempe árnyalatai. Ez a termék mérete 20 × 60 cm (mozaik - 5 × 5 cm). Ez a sorozat tökéletesen illeszkedik a fehér fényes lapokkal. A zongora jó megoldás a fürdőszobák, a rönkházak vagy a vendégházak számára.

Rush sorozat - ez a belső modernitás, a 6 alapszínű fémfelület kiváló minőségű utánzata. Ha szokatlan hangulatot szeretne létrehozni a házban vagy egy másik szobában, a Rush sorozat tökéletes megoldás.

Az alapsorozatban szerepel padlóburkolatok, melyek mérete 30 × 60 cm és 30 × 90 cm. Színek: elefántcsont, világos bézs. Ezt a sorozatot 30 × 60 cm és 60 × 60 cm-es csempék egészítik ki (világosszürke és fekete tónusok).

A Bázis sorozathoz tartozó lapok alapfelületűek, sima megkönnyebbüléssel és csúszásgátló felülettel R10B. Ez a bevonat nagyon jól illeszkedik zuhanyzókhoz. Az alaptermékek alkalmasak szállodák és éttermek, konyhák és fürdőszobák számára is.

Hasznos tippek a Rako csempe kiválasztásakor:

 • Még egy kis fürdőszobában is, a nagy formátumú lapok vizuálisan nagyíthatják a helyet.
 • Ha lekerekített falat szeretne csempézni, egy kis mozaikot használhat a szerelőrácson.
 • A kerámia burkolólapok ideálisak a padlófűtéshez.
 • A Wo-val kezdődő számmal rendelkező Rako csempe csak belsőépítészetre alkalmas.
 • A T-vel és D-vel kezdődő számmal rendelkező Rako csempe nagyon hidegálló és alkalmas teraszok és erkélyek burkolására.
 • A padlóburkolatok fontos minősége a tartósság. PEI 1-5 jelölésű. Minél nagyobb a szám a végén, annál nagyobb a kopásállóság. Lakóhelyiségek esetén a PEI 3 csempe ideális.

2018-ban Lasselsberger ünnepli a Rako márka 135. évfordulóját. Ez a cég már régóta boldog ügyfelekkel rendelkezik kiváló minőségű termékeivel.

Nézze meg, hogy a Rako kerámialapok modelljei még mindig léteznek, lásd a következő videót.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba