Porcelanosa Tile: Anyagi jellemzők

A mai kerámia és porcelán csempe a legnépszerűbb befejező anyagok közé tartozik. Választásuk függ a befejezések minőségétől és az átalakított helyiségek megjelenésétől.

Különleges jellemzők

A Porcelanosa cserépet Spanyolországban gyártják, modern berendezéssel, ahol a feldolgozás minden szakaszában megy végbe. Az anyag különlegessége azonban, hogy kizárólag fehér agyagot használ. A semleges színek lehetővé teszik, hogy tökéletesen csempézzen az egész tömböt.

Az európai szabványok szerint a Porcelanosa porcelánkövekre préselés, vágás, festés és felületkezelés történik, valamint további minőségi vizsgálatok. Az európai technológiák előnye, hogy lehetővé teszik, hogy a csempe bármilyen mintát alkalmazzon. Ezért a kíváncsiság a spanyol márka burkolatok gyűjteménye, amely tükrözi az európai belsőépítészet legújabb trendjeit.

Hogyan vásárolhatok?

A közelmúltban különösen kényelmesen megvásárolható anyagok javítása az interneten keresztül: a lapokat online katalógusból lehet kiválasztani és megrendelni, és egyes webhelyeken ingyenesen szállítható. Ez nagyon népszerű a fogyasztók körében, így a porcelán kialakításáról és mintájáról ragyogó véleményt adnak.

A fali csempe pontosan illeszkedik a csuklóhoz, könnyen vágható, és a padlóváz megfelelő szerkezetű, amely megakadályozza a csúszást.

A választás titkai

A szakértők azt tanácsolják, hogy vegyék figyelembe a legújabb tervezési trendeket és távolodjanak az elavult megoldásoktól. Például az elmúlt években a gyártók növelték a természetes anyagok csempe gyűjteményeit.

Koncern Porcelanosa - ezek közül az egyik, lépést tartva az időkkel, növényekkel. A design mesterek azt mondják, hogy a színes fali csempe megoldások elavulttá válnak, egyes rajzok és dísztárgyak kifakultak. Kiváló minőségű természetes anyagok utánzata, és a monolit alatt készült, - a legújabb trend. A Porcelanosa gyűjteményei megfelelnek ezeknek a követelményeknek.

A Porcelanosa növény minőségében kiemelkedik az eredeti formatervezési megoldásokkal rendelkező versenytársak, a luxus dekor textúrájú elemekkel.

modell

XLIGHT fali csempe

Az ultra-vékony kerámialapok 3x1 m-es szokatlan formátumban készülnek, ami lehetővé teszi a falak összehangolását és a monolit stílusos kialakítását.

A gyártó azt állítja, hogy az anyag a következő tulajdonságokkal rendelkezik:

 • fokozott könnyűség;
 • minimális vastagság 3,5 cm;
 • vízálló

A csodálatos tulajdonság az az ajánlása, hogy az XLIGHT sorozat csempe egy régi lapra vagy bármely más felületre kerüljön.

A katalógusban világos színek árnyalatai, bézs és elhalványodott sötét színek, textíliák nélkül fényes. A gyűjtemény célja, hogy egy falfedelet készítsen, amely hozzájárul a helyiségek jobb megvilágításához. Egy ilyen csempe tökéletesen kombinálva van a LED-es világítással: beépített padló- vagy fali panelekkel. A puha ragyogás borítja a falakat, ami a pihenés légkörét teremt.

Kő cserép

Külön külön figyelmet érdemelnek a különféle kőfajták utánzó gyűjtemények.

A természetes kőből álló csempe pontossági példányban:

 • márvány, húsos és lágy tejszerű árnyalatokban, amelyek alkalmasak a kényelem megteremtésére;
 • szürke mészkő;
 • szürkésbarna mintás olajpala;
 • travertin - az eredeti anyag függőleges csíkban;
 • homokkő a sivatagi kő gyűjteményéből, a forró sivatag ízében készült.

Kerámia kő STON-KER

A falra és a padlóra épülő porcelán burkolólapok összegyűjtése a szürke tónusú kő alatt történik.Alkalmas ipari formatervezéshez.

Az anyag előnye az ereje, amely lehetővé teszi az anyag béléshez való felhasználását:

 • kereskedelmi épületek falai;
 • fali válaszfalak;
 • garázsok és raktárak homlokzatai.

Ipari kerámia gránit áll rendelkezésre mind falakhoz, mind padlóhoz.

Woody padlóburkolatok

A padlózat bármilyen színű fa padlót imitál. A "természetes fa" gyűjteményében fényes és matt minták találhatók különböző méretű, barna, szürke és sötét fa árnyalatokból.

PAR-KER kerámia parketta

A parketta utánzó innovatív anyag.

Több színben készült és több előnye van a versenytársakkal szemben:

 • a felület nem szívja fel a nedvességet, ami alkalmassá teszi a fürdőszobában való használatra;
 • ennek a sorozatnak a csempe nem igényel különös gondosságot;
 • A csúszásgátló felülettel rendelkező minták gyaloglás közben biztonságot nyújtanak.

Starwood

A padlóburkolatok összegyűjtése, finom fa másolása, matt megoldás, és gondosan nyomon követhető kialakítás. Különleges jellemzője az eredeti színek: világosbarna, szürke és kávéhangok, valamint a csempék, amelyek remek parkettákat imitálnak.

Műszaki gránit

Az Urbatek egy széles formátumú padlólap, amely rendkívül ellenálló bármilyen hatással, beleértve a vegyi anyagokat is. Alkalmas padlóburkoláshoz kereskedelmi helyiségekben: tárolóterületek, gyógyfürdőkomplexumok. A színpaletta diszkrét: szürke, fekete és tejszerű árnyalatú.

Mozaik stílusú megoldások

A Porcelanosa dekoratív megoldásai nemcsak sima csempe paneleket, hanem mozaik blokkokat is kínálnak a csúcsminőségű felületekkel, amelyek alkalmasak a nem szabványos kivitelekre. A geometriai mintázatú csempe kedvezően hangsúlyozza a háttéren lógó polcokat és szekrényeket.

Ebben a sorozatban megoldásokat találhat az eredeti belső stílusokra:

 • egy színes üveg mozaikja, az üveglapokkal ellátott táblák dísze illeszkedik a hollywoodi csillogásba;
 • a jégkocka fala közeledik az avantgárdhoz;
 • az arany mozaikot a modern stílus választja;
 • felszín zúzott kő utánzata - az eredeti ipari megoldás;
 • A téglafal témájú variációk közelednek a padláshoz: sima világos szürke és domború.

A spanyol márka know-how-ja egy fotós tapéta formátumú lapka. Ez a belső megoldás, amely nem rendelkezik hibával a tapétában, és hatásukhoz hasonlítható, használható a fürdőszobában.

fém

A kávézók, klubok és éttermek vizuális hatásával ellátott 3D-s belső terek a fém utánzatú csempe segítségével lehetségesek. Ez magában foglalja az ezüstös, arany, domború, durva és egyenletes felületeket, amelyek hasonlítanak Gustav Klimt vásznáira. Az ilyen textúrák modern stílusban és modern formában, valamint elbűvölő fürdőszobákban is alkalmasak a belső terek kialakítására. Ez érdekes lehet a kereskedelmi tárgyak számára, mivel a szennyeződés kevésbé észrevehető egy textúrájú lapkában, és az előállított hatás csodálatos. A mindennapi életben egy ilyen kialakítás fárasztó lehet, így egy otthon számára jobb, ha kényelmesebb rajzokat választ.

A rozsdásodású falak hasznosak lesznek az épületek homlokzatainak megvilágításában, amelyeknek erős és nem elviselhető megjelenést kell adniuk.

dekoráció

A Menorca a legújabb formatervezési trend a puha textúrák létrehozásában. A csempe kialakítása a dekoratív vakolat alatt jön létre. A dekor egyszerű előnyben részesített előnye homogén mintázattal érhető el.

méretek

A márka különlegessége a formátumok bősége.

A sorozat függvényében a következő méretek találhatók:

 • 59,6 x 59,6 cm;
 • 59,6 x 120 cm;
 • 22 x 90 cm;
 • 44x66 cm

A parketta sorozat méretei:

 • füstös - 14,3x90 és 22x90 cm;
 • kávé és mély fás - 19,3x120 és 14,3x90 cm

árak

Néhány spanyol dekorációs megoldás többszöröse drágább, mint a hazai gyártótól származó csempe.Az ár azonban a gyűjteménytől függ, és 900 rubel / négyzetméterenként nyereséges árat és minőséget kínál.

Stílusos belső megoldások

A Porcelanosa Oxfordot használó belső megoldás lehetővé teszi, hogy holisztikus nappali kialakítást hozzon létre, ami a parketta és a tégla illúzióját eredményezi.

Elegáns fürdőszobai kialakítás gránit kőből és texturált ezüst falból. A textúra a csempe hangsúlyozza a mosogató és a tükör geometriáját. A fém árnyalat drága megjelenést teremt. Láthatjuk, milyen jól illeszkednek a darabok.

A megoldás a fürdőszobában egy arany mozaik formájában: mennyire könnyű a luxus hozzáadását a belső térhez kerámia gránit segítségével.

A Porcelanosa híres spanyol márkájú csempe csempékről bővebben lásd alább.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba