Polis Tile: Choice funkciók

A híres Polis cég évek óta gyárt kiváló minőségű csempe- és porcelánköveket. A legszélesebb termékskála közül a legigényesebb ügyfelek is megtalálják a szükséges termékeket. Annak ellenére, hogy a szakemberek és amatőrök számos pozitív véleményt kaptak a márkáról, tudnia kell róla néhány olyan funkciót, amely hasznos lehet a jobb lap kiválasztásakor.

Cégről

Az olasz márka Polis a csempe és porcelán csempe legszélesebb választékát kínálja, évente frissítve új és továbbfejlesztett termékeit. A márka évről évre nem csökkenti népszerűségének ütemét, és egyre több új ügyfelet vonz, akik csak pozitív visszajelzést adnak róla.

A márka nagyon modern termelési létesítményekkel rendelkezik. Ugyanakkor biztonságos anyagokat és modern technológiákat használ. A termékek tanúsítottak és nemcsak az európai, hanem a nemzetközi minőségi előírásoknak is megfelelnek. A termékek hatalmas mennyiségű csempe és porcelán csempe importálnak Olaszországból számos külföldi országba, beleértve Oroszországot is.

Jellemzők

Annak érdekében, hogy biztosak legyünk a megvásárolni kívánt termékekben, nagyon fontos, hogy ismerjék meg néhány funkciót:

  • A márka meglehetősen széles választékát kínálja a kollekcióknak, amelyek közül a vásárlók különböző színekben és textúrákban, valamint változatos díszítéssel találhatók.
  • Sok gyűjtemény egyedülálló kialakítású. Itt megtalálhatók a klasszikus és a modern belső terek számára is megfelelő lehetőségek. Ezenkívül a lapka nagyon tartós;
  • A Polis termékek kiváló minőségű, környezetbarát nyersanyagokból készülnek;
  • A gyűjtemények között megtalálhatóak a padlóra és a falakra történő fektetésre alkalmas csempe. Használhatja a konyhában egy szokatlan kötény díszítésére vagy egy eredeti panel létrehozására a fürdőszobában.

A termék kiválasztásakor előzetesen tudnia kell, hogy árai valamivel átlag felettiek lehetnek. Ennek oka nemcsak a magas minőség, hanem az is, hogy a termékeket külföldről importálják. A kiváló minőségű és luxus befejező anyagok egyszerűen nem lehetnek olcsóak. Mindazonáltal élettartama mindig indokolja árát. Az átlagos polgárok azonban megengedhetik magukat, hogy cserépeket vásároljanak a márkából.

A legjobb, ha a Polis termékeket a hivatalos forgalmazóktól választják ki, akik biztosan biztosítják az ügyfelek számára a megfelelő európai minőségű eredeti lapokat.

Termékválaszték

A márka legtöbb gyűjteménye az eredeti olasz stílusban jelenik meg. A megfelelő lap kiválasztása azonban nem nehéz, mivel a gyűjtemények az ügyfelek legkülönbözőbb igényeihez és preferenciáikhoz igazodnak.

A választék között könnyedén kiválaszthatja a konyha, a fürdőszoba vagy az otthoni egyéb helyiségek csempe beállításait. Gyakran a márka termékeit vásárolják különböző közintézmények számára.

Gyűjteményben csábít Kiválaszthatja az univerzális árnyalatok kiváló csempe lehetőségeit, amelyek tökéletesen kiegészítik a modern hi-tech vagy minimalizmus stílusokat.

A sorozat változatai ország lesz a tökéletes megoldás a konyhának az ország vagy Provence stílusában, különösen akkor, ha egy eredeti kötényt hoz létre a segítségükkel.

Ha egy luxus fürdőszobához tartozó cserépet keres, akkor ügyeljen arra, hogy figyeljen a gyűjteményből származó modellekre. Trama. Ez egy rendkívül szokatlan csempe, amely tengeri stílusban készült.

Fali csempe sorozat szédülés klasszikus és semleges színekben, amelyeket kiegészítenek szokatlan minták és díszítő elemek.

ma Polis Körülbelül 30 csempe- és porcelángyűjteményt kínál, amelyek között biztosan talál valami különlegeset.

Hogyan válasszuk ki?

Válassza ki a cserépet a jelenlegi sorozatnak, amely a márka hivatalos honlapján található. Nagyon fontos, hogy legyen óvatos az online áruházakkal, építési anyagköltségeket vásároljon csak licencelt beszállítóktól.

Válasszon termékeket egy bizonyos Polis gyűjteményből, elsősorban személyes preferenciák alapján. Ha azonban nem biztos benne, hogy képes-e kezelni magad, mindig használhatja a tervezők és dekorátorok szolgáltatásait.

A márkaból származó csempe azért jött létre, hogy inspiráljon, így amikor úgy döntenek, hogy először úgy dönt, hogy leginkább az otthonában szeretné látni.

Mindig próbálja meg gondosan mérni a helyiség paramétereit, hogy ne tévesszen össze a megvásárolt anyag mennyiségével. Ügyeljen a színekre. A kis helyiségekben a legjobb, ha fényes árnyalatú csempe kerül kiválasztásra, ami vizuálisan tágasvá teszi a szobát.

A kerámialapok mérete szintén fontos szerepet játszhat. Tehát ne felejtsd el róla. A megfelelően választott befejező anyagoknak teljes mértékben meg kell felelniük a szoba jövőbeli kialakításának. Tehát mi a helyzet a stilisztikus orientációval is, ne felejtsük el.

Tippek a csempe kiválasztásához a következő videóban tekinthetők meg.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba