Tile Paradyz: a használat előnyei és jellemzői

 Tile Paradyz: a használat előnyei és jellemzői

A kerámia csempe egy olyan speciális anyag, amely egyedi egyedi jellemzőkkel rendelkezik. Ha magas páratartalmú szoba kialakításáról beszélünk, a csempe ideális. Az ilyen kivitelezés vonzó marad sok évig, még külső tényezők (nap, fagy, szél stb.) Hatása alatt is. Az anyag nem fél a tartós szennyezéstől. A különleges textúra miatt a szennyeződés az anyag felületén marad, és könnyen eltávolítható vízzel vagy speciális készítményekkel.

A megbízható, stílusos és tartós terméket a lengyel Paradyz márka kínálja. Egy jól ismert gyártó széles skáláját kínálja az ügyfeleknek a különböző stílusok számára. Az európai gyártó lakberendezési és egyéb épületeinek belső felülete jól néz ki.

Márka összefoglaló

1989-ben a Paradyz gyártó a befejező anyagok szegmensében kezdte meg munkáját. A lengyel márka ellenállt a többi európai márkától, és a kiváló minőségű termékek és a gazdag választék miatt vezetővé vált. A „Paradyди” lapka több éve meghódította a piacot, egyértelműen bemutatva a termék pozitív tulajdonságait.

A csempe felkeltette a kiváló esztétikai tulajdonságokkal rendelkező, igényes ügyfelek figyelmét. A professzionális tervezők csapata a termékek díszítésének folyamatában a jelenlegi trendeket és kreatív ötleteket használja. A minőséget és a tartósságot a vállalkozás tapasztalt munkatársai, az innovatív berendezések és a magas minőségű alapanyagok érik el.

Ma a fenti márka csempe nagy keresletben van szerte a világon. Az orosz vásárlók számára is elérhető. A vállalat fal- és padlóburkolatok gyártására alkalmas fürdőszobák, fürdőszobák, nappali és egyéb helyiségek gyártására.

Termékválaszték

A befejező anyag kiválasztása számos stílusos és divatos gyűjteményt tartalmaz. A termékkatalógusban a lakóház és a termelési létesítmények különböző szobáinak díszítésére szolgáló csempe található. A padló és a falak befejezésére szolgáló csempe mellett klinkercsempe található a külső munkákhoz és egy színes mozaikhoz.

A klasszikusok csodálói számára a mester sok gyűjteményt készített ebben az irányban. A modern, keleti és etnikai stílusú gyűjtemények is rendelkezésre állnak. A különböző színek és minták mindenkit meglepnek.

Egy gyűjtemény tartalmazza:

 • határ (egy elem, amely illeszkedik a csempe különböző színeiben vagy a fal metszéspontjához a mennyezethez, a padlóhoz);
 • alapvető befejező anyag (több változatban);
 • padlólapok;
 • mozaik;
 • díszdobozok (háromdimenziós elemekkel díszíthetők).

A befejező anyag Paradyz jellemzői

A márka nem áll meg ott, és a piac bővítésének új szintjeire törekszik, új ügyfeleket vonz. Figyelmet fordítunk minden olyan szempontra, amely a csempe készítésének folyamatában vesz részt. A modern műszaki alap a minőségi termékek elérésének kötelező feltétele. A lapok népszerűsége miatt a gyártónak nagy mennyiségű terméket kell előállítania a kereslet kielégítésére. A mesterek szorosan nyomon követik a berendezést és időben frissítik azt.

Az európai gyártók mindig szigorú szabályokat tartottak be a termék minőségére, megjelenésére és biztonságára vonatkozóan. A vállalat által használt nyersanyagokat gondosan ellenőrzik. A befejező anyag az egészségre nézve teljesen biztonságos a káros szennyeződések hiánya miatt. A Paradyz termékek megvásárlásával az ügyfél prémium minőségű lapokat kap, amelyek megfelelnek minden minőségi előírásnak.

A csempe előnyei a lengyel Paradyz cégtől

méret

A szerszámok méretének megválasztása választási lehetőséget kínál az ügyfelek számára A kényelmes méretek megkönnyítik és kényelmesebbé teszik a telepítési folyamatot. Ezt a paramétert a termékleírás tartalmazza (ha interneten keresztül vásárol).

tervezés

A stílusos befejező anyag a helyiséget nem ismeri fel. Miután elemeztük a csempe teljes skáláját, biztosan megtalálja a megfelelő választást egy adott belső stílushoz. Az eredeti kialakítás rendkívüli kialakítást tesz lehetővé.

minőség

Hosszú élettartam, megbízhatóság, tartósság, mechanikai sérülésekkel szembeni ellenállás és külső hatás - mindezek a tulajdonságok magas termékminőséget mutatnak. A vállalat garantálja az egész terméket, függetlenül annak értékétől. A lengyel márka alapos minőségellenőrzést végez a termelés minden szakaszában.

ár

A termékek népszerűségében is fontos szerepet játszott az ésszerű árképzés, amelyet a vállalat betart. A megfizethető költségek lehetővé teszik az átlagos ügyfél számára, hogy csempét vásárolhasson otthonának kialakításához. Az ár a termék kiválasztásakor az egyik legfontosabb tényező.

stabilitás

A padlóburkolatok kiváló kopásállósággal rendelkeznek. A lépések, valamint a teraszok és platformok nyilvántartásba vételére használt anyagok kárára. A kopásállóság kiváló mutatói a Paradyz gyártó által gyártott klinker csempe.

méret

A befejező anyag méretei fontosak. Meghatározzák a fektetési anyag folyamatát, a fogyóeszközök kiválasztását és egyéb szempontokat. A csempe méretét a szoba méretétől függően választjuk. A gyártók gondoskodtak arról, hogy az ügyfelek széles választékkal rendelkezzenek, lehetővé téve a tökéletes anyag kiválasztását. Néhány szobában kicsi meghal és mozaikszerűen néz ki, a többit pedig jobb, ha egy nagy cserépet választ.

A padlólapok tipikus méretei:

 • 30 × 30 centiméter;
 • 40×40;

A Paradyz márka alaplemezeinek méretei:

 • 30 × 60 centiméter;
 • 29,8×9,8;
 • 25×75;
 • 25×40;
 • 25×33,3;
 • 20×60.

Kisméretű lapokat is gyártottak - 10 × 10 centiméter. A legjobb választás kis helyiségek kialakításához (fürdőszoba, WC). A dekorációs területek szakértői azt állítják, hogy a hosszúkás forma és a nagy csempe meghaladja a tágas szobát. Akár egy fürdőszoba, konyha, nappali, akár más hely.

gyűjtemények

A lengyel márka gazdag és változatos. A cég sok éven át tartó produktív munka során számosféle gyűjteményt bocsátott ki minden ízlés és pénztárca számára. Figyeljen a legkedveltebb és keresettebbekre.

amiche

Ha a fürdőszobában könnyű, nyugodt és világos légkört szeretne létrehozni, vegye figyelembe ezt a gyűjteményt. A szerszámok puha és meleg árnyalatúak. Színtartomány: barna és világos bézs. Ezek a széles körben elterjedt színek, amelyeket gyakran használnak a klasszikus mintákban.

Befejező anyag természetesen másolja a természetes kőből. Ahhoz, hogy a termék kifejezőbb és vonzóbb legyen, a csempe stílusos virágmintás volt.

Carioca

Ideális a természetesség és a frissesség szerelmeseinek. A gyűjtemény domináns színeként a tervezők a tejet, a szürke és a zöld árnyalatokat használták (világos és sötétzöld). A különböző méretű és zöldséges témák finom csíkokat díszítenek. Ez a lapka beltéri természetes és légköri légkört teremt.

Universo

Elegáns kollekció, amely tökéletesen kiegészíti a klasszikus dekorációt.A matricáknak különböző számlája van: sima (fényes) és hullámos. A gyűjtemény készítésekor eredeti festéket használtak. A színséma a következő árnyalatokból áll: szürke, tejszerű, halvány rózsaszín, piszkos rózsaszín, bordó. A virágcserepeket buja virágbimbók díszítik, amelyeket kis ritmikus minták egészítenek ki.

Vivida

A fényes és színes Vivida gyűjtemény vonzza a rendkívüli és gazdag stilisztikai döntések híveit. Az ügyfelek kétféle alaplemez textúrát választhatnak: durva és sima. Az ügyfeleknek lehetőségük van arra is, hogy kiválasszák a csempe színét: fekete, narancs, zöld, kék, zöld, lila. Ugyanabban a színben virágmintákat készítenek virágcserepek formájában. A dekoratív elem a design eredetiségét és dinamikáját adja.

Artable

Finomított, kifinomult, elegáns, látványos - mindez a művészi gyűjteményről szól. A kollekció fő jellemzője a fekete, a barna és az arany árnyalatai harmonikus kombinációja. A sötét halálokkal ellentétben az elefántcsont színű csempe lenyűgözőnek tűnik.

A stílusos mozaikvászon teljes és teljes körűvé teszi a dekorációt. Ez az elem több színben jelenik meg a vevő választása szerint. A gyűjteményt a klasszikus luxusstisztika szakemberei értékelik.

Piumetta

Jellemző - korlátozás, szigorúság, tömörség. A legjobb választás modern és minimalista díszítésekhez. A tervezők világos és gazdag színeket használtak díszítéskor: fekete, szürke, lila, fehér. A kollekció két színben kapható: szigorú fekete-fehér vagy lágyabb és lila. Dies díszített ritmikus és világosan strukturált mintázatot növényi témák.

Vélemények

A cikk végén olvassuk el az ügyfelek véleményét, akik személyesen próbálták ki a Paradyz márka termékeit. Az ügyfelek megosztják benyomásaikat a tematikus oldalakon, a fórumokon és a szociális hálózatokon. Tekintettel a lengyel cég befejezőanyagának elterjedtségére, a világ minden tájáról származó termékre vonatkozó vélemények felhalmozódnak a webes portálokon. A gyakorlati összes értékelés (kb. 99%) pozitív.

Az első dolog, amit az ügyfelek tudomásul vesznek, jó minőségű, kedvező áron. A csempe használatával nemcsak a szobát díszíthetjük, hanem a falon lévő kisebb hibákat is blokkolhatjuk, és az általános stílusot hangsúlyozhatjuk. Sokan megjegyezték, hogy kényelmesen dolgozhat a befejező anyaggal még a kezdők számára is a javítás területén.

A következő videóban a Paradyz lapok részletesebb áttekintése.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba