Csempe Oset: Népszerű gyűjtemények

Az Oset spanyol kerámiagyár közel 80 éve piacon volt, az évek során csak a gyártási technikát javította, és bővítette a piacon a gyűjtemények tartalmát és színét. Az Oset csempe cég előnyben részesíti, hogy nyugodt legyen az építőanyag minősége miatt, mivel számos pozitív tulajdonságban különbözik, amelyek kiemelik az anyag refraktor és ellenállóságát, nagy szilárdságát és kopásállóságát, valamint a könnyű telepítést.

Az Oset különböző gyűjtemények széles választékát kínálja. Sokan közülük már klasszikus lettek, de ez nem tagadja meg az állandó változásokat, az új árnyalatok, textúrák megjelenését, valamint a gyártók méretének méretét.

A gyűjteményeket sorok szerint osztják meg, a befejezés céljától és helyétől függően:

  • porcelánkövek belső falakhoz;
  • porcelánkövek belső és kültéri padlókhoz, járda utánzása;
  • padló kerámiákat imitáló fa.

városi

Univerzális porcelánkövek, amelyeket beltéren és kültéren is el lehet helyezni. A gyűjtemény számos lehetőséget kínál a csempe elrendezésre. Színes vonal - miltikolor. Ez a lehetőség még a hálószobában lévő padlóra is alkalmas, és különleges kényelmet biztosít. És az egyetlen hátránya az, hogy az anyagnak a beépített meleg padlóval korrigálható különleges hidegsége van.

házikó

A csempézett padlóburkolatok a csiszolt lapok utánzása jó alternatíva a fapadlónak. Egy távolságot tartva, szabad szemmel aligha lehet megkülönböztetni a burkolatot a valódi fából készült padlótól. A belső anyagok természetes anyagainak utánzása is különleges kényelmet biztosít.

Montprivato

A gyűjtemény népszerűsége ismételten megerősíti, hogy a belső térben egy különleges érzékenység érhető el. Ez a padló nem feltétlenül marad észrevétlenül. Ez a gyűjtemény négy színben jelenik meg, a lapka vastagsága 9 mm.

Corindon

Fali gránit, amely alkalmas a szoba befejezésére mind a külső, mind a belső téren. A kiváló és meglehetősen nem szabványos belső megoldás a nappaliban vagy a hálószobában kerámiával bélelt fal. Használható a konyhában és a fürdőszobában is, de feltéve, hogy ezek a szobák elég tágasak.

Laminas

Egy másik lehetőség a kőműves utánzás. Az ilyen burkolólapok egy utcai falat is könnyen utánozhatnak, még beltérben is. Alkalmazása elég széles. Ez a porcelánlapka tökéletesen fekszik a kandalló melletti falon vagy a bejárati csoportok területén. A felületet a tetőtérben vagy a teraszon is befejezhetik.

Tinos

A kontrasztok és márvány szerelmesei számára ez az újdonság nemrég jött létre. Ez a gyűjtemény hangsúlyozza a szoba stílusát, és hozzáad egy különleges, összehasonlíthatatlan nyugalmat. A kollekció által adott hidegség és melegség az azt körülvevő tárgyaktól függ, ezért fontos, hogy komolyan gondolkodjunk az egész belső téren, beleértve az ilyen lefedettséget is.

Narmada

Ennek a kollekciónak a kialakításában a díszítmények különlegessége. A virágmotívumok a padlóburkolatok változatosságát adják, és továbbra is fenntartják a fapadló megjelenését.

A vállalat hatalmas gyűjteménygyűjteményt kínál a piacon. Figyeljen a belső megoldások lehetőségeire és a kerámiák használatára az Oset belsejében, és biztosan nem fog csalódni. A gyűjtemények széles választéka segít kiválasztani a helyiségek belső burkolatait.

A porcelánköveket, lásd a következő videót.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba