A modern ház belsejében Spanyolországban készült mozaik

A mozaik lapok igen népszerűek. Mindazonáltal nem minden anyag gyártója felelős a munkájukért. Kivételek a Spanyolországban gyártott termékek. Erről külön kell beszélnünk.

Jellemzők

A spanyol lapok természetes eredetű első osztályú anyagokból készülnek. Kerámiatermékek gyártásához a vörös agyagot gondosan kiválasztott minta poliészter gyanták hozzáadásával. Ahhoz, hogy megkönnyítsük, mutassuk be a texturális tulajdonságokat, használjuk ugyanazt a technikát - az ásványi anyagok hozzáadása a finom frakcióba. Segítségükkel könnyű, fényűző, esztétikailag teljes és egyedülálló befejező anyagokat készíteni.

A spanyol kompozíciók üvegei, márványai vagy kerámiái lehetnek.

Fényes vagy matt felületűek, és biztosan nagy teljesítményük és eleganciájuk van.

A mozaik - egy eredeti megoldás a belső térben, ami lehetővé tette, hogy a ház díszítése valódi művészetben történjen. Sok gyűjtemény létezik, amelyek mindegyike az innovációt szemlélteti, és segít a személyes tér megszervezésében a legkényelmesebb, racionálisabb módon.

A modern lehetőségek különbözőek:

 • a teljesség - függetlenül attól, hogy hány részlet, dinamikus, vidám képet alkot;
 • harmonikus nézet - elválaszthatatlan történet vagy korlátozott határ létrehozása;
 • színtelítettség;
 • egy hatalmas, terjedelmes tér kialakulása.

modell

  A fogyasztók egyszerre többféle gyűjteményből választhatnak egy mozaikot, ami egy valóban szokatlan megjelenést, egyedülálló környezetet teremt. A márvány termékek, mint például a Dune Tobler, külsőleg lakonikusak és még durvábbak, sokféle variációval rendelkeznek. Nem lesz nehéz vásárolni megoldásokat a legmodernebb és régimódi belső terek számára.

  A kő bőséges lehetőségeket kínál a hagyományos díszítéshez.és a modern olvasmányokhoz. Mindenesetre a hideg és nehéz megjelenésből származó népszerű félelem nem indokolt. Éppen ellenkezőleg, a gyártók megtanulták olyan termékeket termelni, amelyek szó szerint melegen öntik. A fejlesztők az eredeti gondolatait és törekvéseit különböző méretű részecskékkel működtetik.

  Vannak olyan termékek, amelyek nyugtató színekkel, dombornyomott textúrákkal és lágy fényességgel rendelkeznek, ami vizuálisan bővíti a teret a szobában. A spanyol egyedülálló kő mozaikok a technológusok belátása szerint a fagyott vízcseppek érzését, vagy bármilyen más hatást okozhatnak.

  A konyhában könnyedén kiválaszthat bármilyen mintát, és élvezze a működését, ameddig csak lehetséges.

  gyártók

  A spanyol iparnak számos ismert gyártó van, amelyek mindegyike bizonyult a piacon.

  Szóval, a márka alatt Venis a csempe atipikus méretben készül, amelynek kialakítása kizárólag eredeti. A Grespania termékek számos kísérlet eredménye, de a cég jogalkotóként működik az iparágban.

  Viszonylag nemrégiben a márka termékek megjelentek a piacon Azaharamelyek kifejezetten optimalizáltak a telepítés megkönnyítésére és vonzó telek létrehozására. Erős pozícióval rendelkezik a piaci aggodalomban Aranda, a mozaik termékek különböző gyűjteményeinek kiigazított kiadása. A technológiai folyamat folyamatosan javul és halad előre.

  A márka Ceramica ellátja elit csempe. Minden, ami a márka alatt készült, ideális a leghíresebb, arisztokratikus kompozíciók megtestesítésére. vevők Aparici ezek nem vonatkoznak más cégek termékeire, mivel egyedül ez a vállalat akár 2000 mozaik kompozíciót is kínálhat. Ezenkívül mindegyik hibátlanul természetes és szigorúan megfelel az összes megállapított biztonsági követelménynek.

  A márkától függetlenül a spanyol lapok ellenállnak a csiszolóanyagok és az agresszív anyagok pusztításának. Nagyon határozott és nyugodtan súlyos túlmelegedést tapasztal. A chipek és a repedések szinte soha nem sötétebbek a felületén. Nem kell félni, hogy a nehéz tárgyakkal való véletlen ütés hátrányosan befolyásolja a befejező anyagot. Ez teljesen érvényes a termékekre. Vidrepur, Ezarri, Onix.

  Tippek a kiválasztáshoz

  A legjobb az egészben, hogy az „igaz Spanyolország” szelleme egy fülbemászó és világos mozaik. Az utóbbi időben a legnépszerűbbek a kék, lila, zöld és rózsaszín árnyalatok. A divatos színek közül a legkevésbé színes és magabiztos a bézs. A verseny barna, bár a szín nagyon változó és kombinatorikus. A fogyasztók számára széles körű minták és monogramok, fotónyomtatású termékek állnak rendelkezésre.

  A közhiedelemmel ellentétben a spanyol mozaik nem olyan drága. az olasz termékekhez képest. A legfontosabb az elit és a tömegtermékek egyértelmű megkülönböztetése. Egy nagy terület lefedése segíteni fog a beton mozaiknak, ez is hasznos a köz- és ipari helyiségekben. Pénzt takaríthat meg, ha kerámia bevonattal rendelkező kompozíciót választ.

  Helyezzen mozaik csempe a belső térbe

  A nappaliban célszerű mozaiklapot elhelyezni panel formátumban. Leggyakrabban a kanapé vagy a szék fölé kerül, és egyes esetekben még a teljes falat is kitölti. Az ilyen lépéseket azonban óvatosan kell megtenni a súlyos hibák elkerülése érdekében.

  Hogyan helyezzük el a mozaikot, lásd a következő videót.

  Comments
   szerző
  Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

  Bejárat

  Nappali

  hálószoba