Intercerama csempe: anyagi jellemzők

Kerámia burkolólapokat használnak a magas páratartalmú szobák díszítésére. A befejező anyag nem fél a nedvességtől. Ez egy nagyszerű lehetőség olyan helyek díszítésére, amelyek gyakran különböző szennyeződéseknek vannak kitéve. Ezek közé tartozik a konyhai falak a főzési zónában.

A csempe kiválasztásakor minden vásárló megpróbálja megtalálni az ár és a minőség arany arányát. A befejező anyagok piacán a minőségi termékeket ésszerű áron kínáló vállalatok keresletet igényelnek. Ezek az ukrán Intercerama cég lapkáinak jellemzői.

Cégről

Az Intercerama egy modern cég, amely elegáns, megbízható és tartós lapokat gyárt. A vállalat dinamikusan fejlődik, növelve a termelést és a bővülő piacokat.

A befejező anyag gyártásának folyamatában a védjegy szakemberek betartják a fő kritériumot - magas színvonalú.

Ezt a mutatót:

 • Innovatív technikai bázis.
 • Szakemberek ügyes kezei.
 • Gondosan kiválasztott nyersanyagok.
 • Kreatív tervezők.

Az ukrán márka termékei sikeresen versenyeznek a vezető külföldi márkákkal. A csempe megbízhatóan tartja a vezető pozíciókat a befejező anyagok szegmensében.

A vállalat munkatársai a globális tapasztalatokat értékelték és ezt a tudást felhasználják a magasabb célok és eredmények elérése érdekében. A modern vevők igényeinek kielégítése érdekében szükséges a termék minőségében, szépségében, praktikájában, sokoldalúságában, kényelmében és megfizethető árában. A tervezőcsapat az új gyűjtemények létrehozásakor hallgatja a divatirányzatokat és az ügyfelek kívánságait.

Termékjellemzők

A szakértők elemezték az ukrán márka termékeit és azonosítottak bizonyos jellemzőket:

 • Munka az ügyféllel. A cég képviselői a befejező anyagok gyártásában elsősorban a fogyasztói keresletre összpontosítanak. A vállalat figyelembe veszi az ügyfelek kívánságait és visszajelzéseit. A szakemberek véleménye ne tegye félre: mind a professzionális tervezők és a kézművesek a javítás és a díszítés területén.
 • Nyersanyag A termékek gyártásához használt anyagtól függ a minőségétől és a működési élettartamtól. A vállalat csak bevált és gondosan kiválasztott nyersanyagot használ, amely a legmagasabb osztályú termék kulcsa.
 • Felszerelés. A modern technikai alap nemcsak az anyagminőség magas szintje, hanem a nagy mennyiségű termékek gyártásához is szükséges.
 • Beauty. A lapka megjelenése olyan fontos, mint a műszaki jellemzők. A telített szín, a kifejező szerkezet és a vonzó díszítő elemek a fejlett technikák és technológiák alkalmazásával érhetők el.
 • Divat. A tervezési területen is változik a divat trendje. Annak érdekében, hogy a befejező anyag különböző stílusokban (mind modern, mind klasszikus) harmonikusan felírható legyen, figyelembe kell venni azokat. A termékkatalógusban biztosan megtalálja a stílusos csempe, amely azonnal díszíti és átalakítja a belső teret.

Híres gyűjtemények

Munkájuk során az Intercerama cég képviselői számos érdekes és stílusos gyűjteményt fejlesztettek ki. A gazdag választék lehetővé teszi, hogy kiválassza a tökéletes választást különböző irányokhoz. A vásárlók és a szakemberek széles választéka a javítás és a díszítés területén különösen tetszett a következő gyűjteményeknek:

 • "Elegance". A gyűjtemény neve a befejező anyag kifinomultságáról beszél. A csempe puha bézs színekkel készül.A dekor panel fehér és buja virágok művészi ábrázolásával díszített. Néhány halom függőleges csíkokkal egészül ki. Ez az elem adja a dekor dinamikáját.

A „Warm” gamma kényelmes légkört teremt a szobában. A tökéletes választás egy finom és elegáns fürdőszobához, klasszikus stílusban.

 • "Oasis". A csempe kifejező virágos mintával felhívja a figyelmet. Különböző matricákon a liliomok bájos szépsége volt. A kis, sötét zöld foltok természetesebbé és kifejezőbbé teszik a képet. A fő színtartomány a következő színekből áll: fehér, bézs, világos bézs.

A kollekció sima és dombornyomott lemezeket is tartalmaz. Ezzel az anyaggal elegáns és világos belső teret hoz létre a fürdőszobában.

 • "Batik". A befejező anyag a tavaszi, csodálatos színt és a festékek erőszakát személyre szabja. A dekoratív panel nagy, kék, zöld és rózsaszín íriszekkel van díszítve. Ábra arany elemekkel kiegészítve. A fő tartomány világos szürke és lila. A különböző telítettségű árnyalatok kiegészítik egymást és hangsúlyozzák.

A Batik kollekció tökéletesen illeszkedik a vidéki stílusba. Ez egy eredeti és friss design, amely kifinomult mintázattal és színekkel vonzza a figyelmet.

 • „Konfetti”. Ez a gyűjtemény különösen vonzó lesz azok számára, akik a könnyedséget, a visszafogást és a tömörséget kedvelik. A csempe világos szürke színű. A befejező anyag ideális kis helyiségek díszítésére. A geometriai alakzatok (golyók) képével díszít. További elemek készülnek barna, sötét szürke és szürke.
 • "Fantasy". Ez a gyűjtemény két színben kapható: barna és narancssárga (sötét korall). Egy világos bézs hangot használnak további színként. Ez kiegyensúlyozza a korall árnyalat fényességét és a barna telítettségét.

Az elegáns, fényes lapok ideálisak a modern fürdőszobák falainak és mennyezetének díszítésére. A lepkék és a monogramok képével rendelkező csempe csodálatosan kombinálódik a monokróm halálokkal.

 • "Phoenix". Ha egy elegáns, klasszikus fürdőszobát szeretne befejezni, ügyeljen arra, hogy vegye figyelembe ezt a gyűjteményt. A világos szürke és fekete lapok kifejezetten keverednek a kiválasztásban. Klasszikus stílusos kombináció, amely nem megy ki a divatból. A fekete színben elhaltak aranyszínű minták, amelyek repedéseket imitálnak. A díszítő elemek a sötét háttéren fehér színű mintázattal ellátott csempe (monogramok és apró kupakok).
 • "Urban". Padlóburkolatok gyűjteménye a klasszikus stílusban díszített dekoratív díszítéshez. Az ügyfelek választása két színt kínál: bézs (világosbarna) és természetes barna árnyalat. A díszítéssel díszített fényes csempék vonzóbbá, kifejezőbbé és kifinomultabbá teszik. A befejező anyag mesteri módon imitálja a természetes fát, annak textúráját és „meleg” színét.
 • "Wenge". A wenge gyűjtemény sötét és világosbarna (bézs csempe). Ez az anyag különösen a klasszikusok szerelmesei iránt érdeklődik. A dekoratív panelek és a szegélyek világos, sötét színű monogramokkal vannak borítva. A regisztrálás továbbra is releváns, függetlenül a divat trendjétől.

Vélemények

Az Interneten az Intercerama termékeiről sok vélemény van. Szinte minden vélemény pozitív. A cserépet mind a közönséges ügyfelek, mind a szakemberek dicsérik, akik évek óta a díszítés és a javítás területén dolgoznak.

Tekintse át az InterCerama lapot a következő videóban.

Comments
szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba