Fényes csempe a belsőépítészetben

 Fényes csempe a belsőépítészetben

A csempe már régóta ismerős anyag a padló és a falak befejezéséhez. Eközben ellenfelei gyakran jellemzik ezt a lefedettséget anakronizmusnak, a múlt emlékének, a múlt idők emlékezetének, amikor a fürdőszoba és a konyha díszítése csak fehér csempékre korlátozódott. De minden évben egyre nehezebb lesz választani. Még a legelterjedtebb boltban is sokféle színt, méretet, díszet tartalmazó modell kínál.

Vegyünk például fényes kerámialapokat. Nagyon vonzó megjelenése van és képes bármilyen szobát átalakítani, extravaganciát vagy csillogást okozva.

előnyök

Az anyag fő előnye - a fényt leginkább a tükör felületének köszönhetően. Ez bizonyított módja annak, hogy vizuálisan bővítsük a helyet, ami mindig hatékony a kis helyiségekben: fürdőszoba, konyha, folyosó vagy fürdőszoba.

Fényes - a nemesség és a luxus megtestesülése. A dinamikában, élénkben, színben és fényben különbözik. A teljesen azonos színű fényes lapok előnyösebbnek tűnnek, mint a matt. Az ő jelenléte egyedülállóvá teszi a legalacsonyabb költségű belső teret, és az olcsó bútoroktól elvonja a figyelmet. A javasolt megoldások sokfélesége és a csempe díszítő elemek széles választéka lehetővé teszi a leginkább exkluzív belső terek kialakítását.

A ragyogó, halvány rózsaszín csempe a belső tér egyik legfontosabb ékezetévé válhat, függetlenül attól, hogy hol van. De a paradoxon az, hogy az ilyen showiness egyensúly a kudarc szélén. Ha mérsékelt megvilágítás esetén a fényes csempe megnöveli a belső teret, akkor intenzívebb fénygel sok fényt ad és irritálja a szemet. Először egy könnyű csempe.

A sima csempe prémium szempontjából a fölénye szintén tagadhatatlan. Megköti a szennyeződésmentesítő mikroszkopikus pórusátmérőjét. Ennek eredményeképpen a felület egyszerűen fizikailag nem képes a nedvesség, a zsír és a szennyeződés megfogására. Ezért nem kell aggódnia a makacs foltok tisztítása miatt. Könnyen eltávolíthatók szivaccsal vagy folyékony mosószerrel.

Használja a belső teret

A fürdőszobában

E szoba jellemzői a kis méret és a természetes megvilágítási források hiánya. Ezért a burkolólapok fényessége tisztaságot és kifinomultságot kölcsönöz a fürdőszobának. A fehér csempe kiterjeszti a határokat, és kötetet teremt, tökéletesen összhangban a hófehér fürdőszobával, WC-vel, mosdóval, mosógéppel. A gazdag színes lapokkal való megfelelő kombinációval az eredeti összetétel lejátszása ellentétben állhat a középtónusok finom gradiensével.

A fényes lapok sötét árnyalatai - merész döntés az igazán kockázatos vásárlók számára. Csodálatosnak tűnnek. Különösen, ha nem hagyományos lehetőségeket választ: cseresznye, padlizsán, khaki, csokoládé. Még egy gyantaszínű fürdőszoba is lehet a lakásának kiemelkedő pontja. A fekete fényűség lenyűgöző mélységgel tölti ki a helyet, hogy a hófehér bútorok, vízvezeték-szerelvények vagy lakberendezési tárgyak a lehető leginkább kifejezőek legyenek.

A sötét csempe működésében lenyűgöző mínusz az, hogy nagyon észrevehető a karcolások, zsetonok, foltok, foltok, vízkő. Ezért, ha úgy dönt, hogy egy ilyen lapka, akkor vagy a lehető legnagyobb gondossággal, vagy vásárolni margó úgy, hogy a szélsőséges esetben, a sérült szegmens lehet cserélni.

A falakon, padlón és mennyezeten fényes felületű csempe használható. Azonban, ha a padlóra választunk, akkor gondoskodnunk kell a biztonsági intézkedésekről, mivel az anyag sima, mint az üveg, sorsot okozhat. Ennek elkerülése érdekében a szőnyegek széles választékát teszi lehetővé.

Egy másik jelentős hátrányt figyelembe kell venni. Természetesen a fényes csempe szép, de ennek a szépségnek a megőrzése némi erőfeszítést igényel, mivel a víz, párologtató, fehér sót képez. Ha nem tisztítja meg a felületet időben, akkor hamarosan elveszíti a fényét. Ezért a fürdőszobában található fényes bélést azok az emberek választják ki, akik kiemelt figyelmet fordítanak az anyag esztétikai megjelenésére, és nem az egyszerű használhatóságra.

A konyhában

Tekintettel arra, hogy a konyhában a gyakori szennyezés valószínűsége viszonylag magas, a fényes lapok előnye nagyon indokolt. Ez a legjobb választás egy konyhai kötényhez, tartós és gondtalan ellátáshoz. Nem fél a magas hőmérsékletektől, vagy a felesleges nedvességtől, vagy az alkálioktól vagy savaktól, vagy az ultraibolya sugárzástól, és ugyanakkor meglehetősen olcsó. A fényes burkolólapok tökéletesen tükrözik a fényt, ezért a munkaterület mindig jól megvilágított, ezért kényelmes a főzési folyamatban.

Ha a kulcsszerepet a praktikusság elképzelése és az ellátás manipulációjának minimalizálása jelenti, a barna-bézs tartomány csempe lesz a legbiztonságosabb választás. Az ideális maszkológép márványozott mintával vagy foltokkal ellátott kerámia cserép. A legkisebb szennyezés tehát a legkevésbé észrevehető lesz.

A klasszikus színek fényes kötényei (rózsaszín, fehér, homok, tejjeles kávé) megnyugtató és bizalmas légkört teremtenek. A semleges csempe színes fugával bővíthető. Tipikus példa a minimalizmus fogalmának szellemében: a fal fehér és a habarcs fekete vagy szürke. Ez a kombináció az aláhúzott geometriát látszólag simított monokróm kialakítással hozza létre.

Klasszikus stílusban a belső térre jellemző monokróm lapok. A csúszásgátló fény a csúcstechnológiák és a modern stílusok számára megfelelő. A díszítés kiváló eleme a "tégla alatt" található, fényes fali csempe, amely a szokásos lapkával kombinálható.

Egyre több fényes lapkát használjon a padlóhoz. Az egyedülálló ragyogásnak köszönhetően javítja a világítási tér minőségét. A természetes forrásokból vagy a világítótestekből származó fény visszaverődik az üvegezett felületről, még akkor is, ha fekete, és hozzáadja a kívánt fényerőt.

A ragyogó fényesség egész nap kedvező hangulatot áraszt, különösen, ha nem triviális narancs, piros, korall padlót választ. A fekete-fehér csempe kompozíciók a sűrűség és a hibátlan stílus megteremtését szolgálják. A fehér tisztaságú csempe és a pedánsok és a tisztaság megfigyelői számára ideális megoldás.

Vélemények

A javításra szánt fórumokon gyakran megvitatják a fényes padlókkal kapcsolatos tévhiteket. Az egyik az, hogy a sötét fényes csempe a praktikusságnál jobb fény. Sőt, a por vagy a fehér foltok sokkal jobbak lesznek rajta.

És a legnépszerűbb félreértés: amikor a víz eléri a felületet, rendkívül csúszóssá válik. A modern gyártók megpróbálják megőrizni a bevonat bájos ragyogását, ugyanakkor csökkentik ezt a rettegő hatást. Természetesen nagy mennyiségű folyadék ömlött, fennáll az esés veszélye. Ugyanakkor az egyes spray-k nem jelentenek veszélyt.

A padlóburkolatok többnyire pozitívak.

Ami a kerámia cserépet választja a fürdőszobához, nézze meg az alábbi videót.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba