Emigres csempe: jellemzők és modellek

A kerámia csempe minden belső tér egyik legszebb, kiváló minőségű és praktikus tervezési lehetőségének tekinthető. A gyártók nagy választéka között olyan nehéz megtalálni a legjobb megoldást. Cikkünk az Emigres védjegy legkedveltebb lapjairól szól.

Kicsit a márkáról

Húsz évvel ezelőtt Spanyolországban kerámia cserép gyárat alapítottak. Az itt található kőbányákban, az Alcor tartományban bányászattal gazdag vörös agyag lerakódásokat gyűjtöttek.

Emigres gyors fejlődésének egyik oka az alapanyagok magas minősége (Emigránsoktól). Ennek a cégnek az elöljárójának éves forgalma négy millió négyzetméter. Ma az üzem termékei nem csak versenyképesek, hanem a legjobb globális márkák közé tartoznak, és kitölti a világ több mint 120 országának építési piacát. Oroszországban nagyra értékelik a spanyol kerámia magas színvonalát, széles körben használják a drága éttermek tervezésében, és a szálloda számos magánház és lakóház díszítésévé vált.

Az üzem tervezési részlege egyedi csempeformát fejlesztett ki és szabadalmaztatott, amely a rejtvények típusától függően összeszerelhető, és varrásai folytatódnak a mintázat.

Emellett az Emigres széles választékát kínálja a falak, padlók, különféle mozaiktermékek és porcelán burkolatának. A porcelánkövek mintája nagy bizonyossággal imitálja a kő és a fát, ennek az anyagnak a fektetése szinte zökkenőmentes. Szokatlan csempe díszek, páros hangokkal kombinálva részt vesznek a helyiségek felosztásában, vagy a bélelt falak díszítésévé válnak.

Ez a befejező anyag az összes tervezési irányt lefedi, ami lehetővé teszi, hogy bármilyen belsejébe be lehessen vezetni.

A termék előnyei

A lemez kétségtelen előnyei a következők:

 • A kiváló minőségű termékek biztosítják a tartósságukat.
 • A speciális bevonat véd a karcolásoktól és a zsetonoktól.
 • A termékek UV-ellenállóak (nem fadable).
 • Az anyag környezetbarát.
 • Nedvességálló (nedves helyiségekben használt porcelánkövek).
 • A kémiai támadások ellenállóan bármilyen tisztítószert használhat a kezelésében.
 • A különböző tervezési irányok kerámiatermékek széles választékát kínálják.

Termékeinek érdeme ellenére az Emigres nem áll meg ezzel, a folyamatos korszerűsítés lehetővé teszi, hogy a kerámiapiacon a tervezési változásokat időben ellenőrizze.

Népszerű gyűjtemények

A spanyol csempe nagyszámú gyűjteménye megnehezíti a választást, próbálja meg bemutatni a legnépszerűbbeket:

 • Kerámia csempe Petra Bézs, barna és fekete színben kapható. Alkalmazza az erkélyek, a nappali és a konyha díszítésére szolgáló anyagot. A kályha puha hangokkal rendelkezik. A dekoráció fényes és aranyozott, de stílusosabbnak tűnik, mint a színes.
 • Detroit - egy elegáns kollekció különféle szobákhoz: konyha, fürdőszoba, fürdőszoba. Az ő választott szürke. A városi csempe kialakítása a súlyosságot határozza meg, férfi belső ékezetet hoz létre a belső térben. A szürke színárnyalatok vízszintes vonalai töltik ki a kötetet. Ilyen csempe könnyen mosható, ezért a konyhában különösen aktuális.
 • mozaik - egy csodálatos mozaik csempe gyűjteménye. Az elsődleges színek kékek és krémek. Alkalmas bármilyen helyiségben. Kedvenc anyagi tervezők, tökéletesen alkotják a helyet.
 • üveg - barna, szürke és bézs árnyalatok jellemzik ezt a stílust. Bár a fürdőszobához csempe készült, más helyiségekben is megtalálta alkalmazását. A jó áttekintés a hullámos felület eredetisége. A sima és texturált felületek kombinációja gyönyörű belső teret alkot.
 • stílus - csempe áll rendelkezésre a fürdőszobákban. Szerkezete utánozza a szövetet. Ez a gyűjtemény barna, fehér, szürke és bézs színű. Padló kerámia - káprázatosan friss, finom árnyalatok.
 • Puzzlemi - a porcelánlapkákat a minták és a színek széles választéka képviseli. A szobákban belső és külső padlóhoz, valamint verandákhoz és teraszokhoz tervezték.
 • Striatto - nagy szilárdságú padlóburkoló anyag, melynek utánzatát ritka formátumú, 20 cm-es, 120 cm-es formátumú, nagyszámú, nem ismétlődő mintázat matt sima felületű.

Az Emigres spanyol kerámiagyár folyamatosan meglepődik új termékeivel. A gyűjtemények gazdag választéka minden ízléshez hozzájárul a belső tér kialakításához.

Az Emigres termékek mintáit a következő videóban lehet megtekinteni.

Comments
szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba