"Berezakeramika" csempe: típusok és előnyök

 Berezakramika csempe: típusok és előnyök

Mindenki tudja, hogy a javítás zavaró, költséges és időigényes üzlet. A befejező anyagok kiválasztása során a vásárlók a minőség és a költség között középpontot találnak. Az ilyen termékeket a népszerű belorusz Berezakeramika márka kínálja.

A márkáról

A Berezakeramika vállalkozás 1967-ben kezdte meg munkáját a Berezovszkij építőanyaggyár alapján. Már akkoriban a vállalat csúcstechnológiájú bázissal büszkélkedhetett. 1981-ben a vállalat fő kerámiacserepek gyártását választotta. A tapasztalt cserépépítők évről évre új kollekciókat fejlesztettek ki, amelyek a gazdag termékskálát növelik.

A vállalat gyorsan fejlődött, javítva a terméket, és 2013-ban a digitális nyomdai kerámia belépett a piacra. Az új technológia lehetővé tette a fényes képek és minták megtartását, amelyek megtartották a fellebbezést az egész működési időszak alatt. A márka népszerűségének fejlesztésében fontos szerepet játszott a változatosság és a kedvező ár.

A vállalat a legmagasabb fokozatú csempe gyártásával foglalkozik. A cég választékát különböző formák és színek jellemzik. Magas szinten a hazai és a külföldi vásárlók a természetes anyagok utánzatával ellátott csempe - természetes fa, márvány és egyéb felületek - jegyezték fel.

Jellemzők

A "Berezakeramika" vállalat alkalmazottai különös figyelmet fordítanak a fogyóeszközökre. A nyersanyagokat alaposan tesztelik és tesztelik a felhasználás előtt. A fehérorosz cég az európai országokból származó anyagokat használja. A nyersanyagok teljes mértékben megfelelnek a magas nemzetközi szabványoknak. A komponensek megválasztásától függ a csempe minősége, az élettartam, a kopásállóság és egyéb paraméterek.

A fehéroroszországi cég munkájának fő iránya a fal- és padlólapok gyártása különböző típusú lakóépületek (lakó- és kereskedelmi helyiségek) tervezéséhez. A termékkatalógusban a konyha, a fürdőszoba, a fürdőszoba és a többi szoba csempe található. Rendelkezésre áll a klinker-erős anyag is a frontmunkák elvégzéséhez.

A lapka megjelenése fölött professzionális tervezői csapat dolgozik. A szakemberek új kollekciókat fejlesztenek, figyelembe véve az ügyfelek véleményét, a divat trendjeit, a stílusos színkombinációkat. A klasszikus stilisztika gyűjteményei a kifinomultsággal és kifinomultsággal, valamint a szokatlan színek és absztrakciók kombinációjával kapcsolatos figyelemfelkeltéssel foglalkoznak.

A fürdőszobai burkolólapok mindegyike fal- és padlólapokból, járdaszekrényből és különféle további díszítő elemekből áll, amelyeknek köszönhetően különleges harmónia érhető el.

A fehérorosz márkatermékek magas színvonalát mind a munkafejlesztők, mind a hétköznapi ügyfelek jegyezték fel. A "Berezakeramika" márka termékei teljes mértékben megfelelnek a legmagasabb nemzetközi minőségi előírásoknak. Ez a jellemző egyértelműen kimutatható a gyakorlatiasság, a tartósság és a hosszú élettartam rovására. A tojásrakás során az anyag nem morzsolódik, és speciális szerszámokkal könnyen vágható. A minőségi termék nem csak a szobát díszíti, hanem kényelmes környezetet is teremt.

Különböző színek, méretek, textúrák - mindez lehetővé teszi egy elegáns, divatos és eredeti belső teret. A szín nagyon fontos a szükséges légkör kialakításakor. A dekoratív panelek és egyéb kiegészítések teszik az újdonságok és a kreativitás belső jegyeit.

A gyártók nemcsak a termék megjelenését és minőségét, hanem a gyakorlatiasságot is gondoskodnak. Például egy kifejezetten szembe néző medencékhez tervezett csempe különleges durva felülettel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy kényelmesen és biztonságosan mozogjon.

Meg kell jegyezni, hogy a fehérorosz védjegy befejező anyagát különböző versenyeken értékelik nemzeti és nemzetközi szinten. A termékek gyakran a nagyszabású tematikus események győzteseivé válnak.

Mi a porcelánkövek?

A porcelán csempe praktikus és tartós padlóburkolat. Ez az anyag nem fél az állandó és intenzív terheléstől, ezért ajánlott a nagy forgalmú területek alapján használni. A csempe felülete érdessége van, ami miatt csökken a csúszás. Általános szabály, hogy nagy méretű lapka, és a nagy méretek megkönnyítik az anyag fektetését.

A közterületeken használt porcelán erőssége, stabilitása és megbízhatósága miatt: bevásárlóközpontokban, butikokban, éttermekben, szállodákban és egyéb épületekben. A porcelán-kerámia ideális lehetőség a tornácok, a nyitott terek és a teraszok megfordítására.

méretek

Csempe gyűjtemények a fehérorosz gyártótól a belső térben nagyszerűen megjelenő bizonyos dimenziókban:

 • fali anyag: 20 × 30 és 25 × 35 cm;
 • padlólapok: 30 × 30 és 42 × 42 cm;
 • kerámia termékek úszómedence dekorációhoz: 25 × 21,5 cm.

A méretek kényelmes és egyszerű telepítésre, valamint a szerszámok stílusos kombinációjára vannak tervezve. A gyártók azt állítják, hogy az ilyen méretek nagyban megkönnyítik a tisztítási folyamatot. Miután lefektette a szerszámokat, stílusos és kifejező vászon lesz.

gondoskodás

Nagyon könnyű tisztítani a felületeken felhalmozódó különböző szennyeződéseket. Az anyag különleges felülete nagyban megkönnyíti ezt a folyamatot. A kiváló minőségű tisztításhoz elegendő víz, szappan és rongy állvány áll rendelkezésre. Használhat bármilyen habképző kompozíciót vagy speciális eszközt a csempe számára.

Költsége

Az ár döntő fontosságú a befejező anyag kiválasztásakor. A vállalat megfizethető áron kínál ügyfeleinek egy olyan terméket, amelyet innovatív berendezésekkel lehet csökkenteni, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy a lehető legrövidebb idő alatt nagy mennyiségű terméket állítsanak elő. Ugyanakkor a minőség továbbra is fennáll.

modell

A csempe különféle gyűjteményei közül kiemelkedik a legnépszerűbb. Minden választás alaposan kiválasztott alapanyagokból készül, a nemzetközi minőségi előírásoknak megfelelően.

 • "Lazur" - Ez egy gyűjtemény a fürdőszobában. Ideális a pihentető és békés légkör megteremtéséhez. Színtartomány: fehér, türkiz és kék árnyalatai. A csempe szokatlan színkombinációval vonzza a figyelmet.

Az olvadáshoz alkalmazott kép a vízfelületet másolja. Hátterén dekoratív tárgyak helyezkednek el a tengeri témában: polip, medúza, delfinek, tengeri lovak és más tengeri állatvilág. Tartalmaz egy dekoratív panelt, amely egy elsüllyedt hajót ábrázol. A tenger témája klasszikus a fürdőszobában. A vállalat képviselői azt mondják, hogy egy ilyen gyűjtemény értékesítési találatot jelent.

 • "Dubai". Ez a kiválasztás különösen a díszítő rajongóit fogja kérni, mivel puha, szelíd és nyugtató színekben készül. A fő színtervezők bézs színt és árnyalatokat használtak. A gyűjtemény kiválóan alkalmas kis helyiségek díszítésére. Kiválóan alkalmas a természetes megvilágítás hiányában.

A különálló szerszámokat stílusos, kis mozaikokkal szegélyezett virágmintás díszíti. Ennek a dekoratív kiegészítésnek a színe az általános tartományban történik.

Szintén a kollekcióban buja fehér virágokkal díszített meghal, és a könnyedség és a nemesség légkörének megteremtése után a szobában uralkodik.

 • "Style". A gyűjtemény vonzó és kifejező design a modern fürdőszobában. A kerámia két színpalettán érhető el: világos zöld (világos zöld) és gazdag narancssárga. Világos színekkel tervezett tervezők könnyed foltokkal hígították. Ideális választás azoknak, akik a stílusos döntéseket és a gazdag árnyalatokat kedvelik.

A csempe fényes textúrája egyenletes fényű. A színes vásznon díszítő elemeket helyeztek el geometriai alakzatok, fürtök és spirálok formájában. A fürdő helyével kezdődő nap a hangulat mindig a tetején lesz.

 • gyűjtemény "Elena" négy különböző színben mutatják be az ügyfeleknek: kék, zöld, narancs és bordó. A termék kifejezőbbé és vonzóbbá tétele érdekében az elsődleges szín mellett fehér és fekete csíkot alkalmaztak. Ennek eredményeként a csempe hasonlít a természetes márványra.

A szegély és a dekoratív szerszámok világos háttérrel díszített virágmintás. A dísz színe megfelel a gyűjtemény fő színének.

 • gyűjtemény "Bamboo" Mindenképpen szeretni fogja az ázsiai dekorációs trendek rajongóit, valamint természetes, természeti és környezetvédelmi teljesítménye miatt megtalálják ügyfeleiket. Színpaletta: fehér és zöld árnyalatok.

A fényes meghalásoknál a bambusz szárak reális rajzolása buja levelekkel. Ez az elem az expresszivitást és az eredetiséget átfogó képet ad, és a design a frissesség légkörét hozza létre a szobában.

 • gyűjtemény "Freesia Magnolia" testesíti meg a gyengédséget, a romantikát és a nőiességet. A konyhás szoba felé néz. Létrehozásakor a kézművesek fehér, rózsaszín és bézs színűek voltak. A kép telítettségének és nagyobb realizmusának köszönhetően a tervezők zöld és fekete foltokkal egészítették ki a képet, a dekoratív matricákat világos rózsaszín rügyek képei díszítik. A virágok hosszú ágakra települtek a lombozat ellen.
 • Csempe gyűjtemény "Entourage" szigorú, tömör és elegáns stílusban. Színpaletta: fehér, fekete és gyöngyszürke. Ezzel a befejező anyaggal feltűnő és stílusos dekorációt hozhat létre.
 • A gyűjtemény példáján "Jazz" világosan mutatja a népszerű kontraszt-technikát. A tervezők sikeresen kombináltak bézs és barna. A festékek egymást kiegészítik, hangsúlyozzák az expresszivitást és a vastagságot. A csempe világos vagy sötét háttéren összefonódó kifejező mintákkal van díszítve. A színek harmóniája stílusos és vonzó díszítést teremt.
 • "Magic Mriya." Az ügyfelek választása három színt kínál: sötétvörös (bordó), kék és zöld. A dekorátorok mélyen telített színeket használtak. A csempe ügyesen imitálja a természetes köveket. Mint díszítő elemek használt gyönyörű virágmintás, festett fehér egységes háttér. A gyűjtemény nagyszerű elbűvölő célpontok számára.

Vélemények

A vásárlók a világ minden tájáról megosztják a vásárlási benyomásaikat, megvitatják a befejező anyag előnyeit és hátrányait. Nyilvánvaló, hogy a legtöbb értékelés pozitív. A felhasználók több mint 90% -a tudomásul vette a termék kedvező árát, széles választékát és magas színvonalát.

Még a legigényesebb ügyfelek is megtalálják az ideális kollekciót apartmanok és egyéb helyiségek tervezéséhez.

Nézze meg, hogy a Camellia kollekció kerámialapjai hogyan néznek a következő videóba.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba