Fehér csempe "a tégla alatt": a választott finomságok

A fehér tégla csempe esztétikailag kellemes, és hosszú ideig szolgál. Ha azt akarja használni, hogy egy lakást vagy házat tervezzen, akkor szüksége lesz az anyag kiválasztásának és telepítésének minden finomságára.

Anyagi jellemzők

A mai napig a csempéket aktívan használják sok szoba belső és külső díszítésére. Csempe, stilizált tégla, jó, mert helyettesíti ezt a drágább anyagot, és nagyon luxusnak tűnik.

Ez a fajta csempe számos szobában használható. Gyakran egy fürdőszoba, konyha, folyosó, nappali.

A fehér lapok gyakran nem az egész konyhát díszítik, hanem csak a munkaterület fölötti helyet. Ez a kötény stílusos és nemes. Az esztétikai fellebbezés fokozása érdekében nem ritka, hogy fehér árnyalatú, hogy puha kontrasztot adjon hozzá, vagy olyan anyagot használ, amely megkönnyíti a burkolatot. Különösen érdekes a kőműves utánzat.

Bár a dekoratív lapkákat néhány évtizeddel ezelőtt használták a belső térben, ez már az egyik legnépszerűbb anyag. Korábban csak a házak homlokzatát díszítette, most a stílust különböző stílusban díszíti (például high-tech, Provence vagy loft stílusban). Egyrészt a fehér csempe modernnek tűnik, másrészt szüreti falburkolatnak tűnik.

Hol használják

A csempe, stilizált tégla sok stílusos irányban használható. Fontolja meg a legnépszerűbb stílusokat.

skandináv

Most egyre népszerűbb a skandináv stílus. Jellemzője a világos színek és a természetes anyagok használata. A hideg európai országok lakói kedveltek az egyszerű és komfortos luxusnak, ami ebben a stílusban tükröződik. Csempe, stilizált tégla, többféle módon alkalmas a fal dekorálására. Könnyű, természetes anyagként stilizált.

Az ilyen típusú fehér csempe tökéletesen kombinálható a világos árnyalatokkal, például kék, pisztácia, homok, kávé vagy világosbarna.

Ilyen fényes háttéren élénk zöld növények formájában megjelenő, világos színű díszítés érdekes., világos párnák vagy színes ételek. Sokan úgy vélik, hogy a csempe, mint mesterséges anyag, nem képes megteremteni a család kényelmének és melegségének hangulatát, amely valódi tégla. Távol tőle. Különösen, ha a lapka kerámia vagy gipsz: többet tud szállítani, mint a szín. Ez a nyugalom, a levegő, a béke.

afrikai

A második stílus, amelyben a könnyű tégla csempe ugyanúgy néz ki, mint az afrikai. Sokan meglepődnek a stilisztikai trend népszerűségének váratlan növekedésével. Nincs semmi furcsa róla. Most a legtöbbünk közelebb van a természethez, még akkor is, ha nyüzsgő városban él. Az afrikai stílus lehetővé teszi, hogy érezze magát az életben élőkkel.

A helyiségek díszítése természetes és környezetbarát anyagokkal. Éppen ezért az ilyen célú, mint "tégla" csempe különösen népszerű és igényes a trendek rajongói körében. Ezzel a díszítőanyaggal díszítheti a konyha, a folyosó vagy a nappali egyik falát. Hagyja a többi helyet világos színű árnyalatokban: kávé, homok, okker.

Provence

Kiváló könnyű csempe, stilizált tégla, rusztikus belső térben néz ki. A Provence-i stílusra jellemző, hogy az ókortól világos árnyalatok és anyagok használják. Ezért egy kissé kopott csempe fehér tégla alatt bájosnak tűnik.A legjobb, ha kizárólag a konyhában használjuk. Ez jól kombinálható virágos tapétával és világos fa panelekkel.

Minimalizmus és hi-tech

Nem hiszem, hogy a fehér csempe csak szobáihoz, stilizált antik és etnikai szobákhoz alkalmas. Ez is jól illeszkedik a modern, divatos lakás belsejéhez. A világos szín segít a tér vizuális bővítésében. Egy ilyen szobában nincs semmi felesleges - a világos, csempézett szobát ugyanazzal a fénykészlettel, modern technológiával egészítse ki, így a szoba stílusos lesz.

padlástér

A téglával díszített falak megkülönböztetnek egy másik modern stílust, nevezetesen a tetőt. A természetes tégla cseréje megfelelően kiválasztott lapok lehetnek. Ez egy olcsóbb megoldás, amely jelentősen segít megtakarítani a javításokat. Igaz, ez is megjelenik a megjelenésben. Ebben a stílusban a könnyű téglafalak kombinálhatók fém díszítőelemekkel, fa panelekkel és az improvizált eszközökből készült eredeti díszítésekkel. Nem szabad flörtölni a díszítéssel: a stílus modern, így nem lehet többlet.

Ezek a stílusok nem korlátozzák a saját képzeletét. Ha szeretné, akkor minden szobát fehér tégla csempe díszíthet. Ma ez a rajz a tervezés középpontjában áll. A legfontosabb dolog - meg kell találnod egy jó helyet, és meg kell találnod a legjobb stilisztikai megoldást, hogy a szokatlan mintával rendelkező fehér csempe harmonikusnak és megfelelőnek tűnik.

A szín és az anyag kombinációja

Ahhoz, hogy bármilyen belső térbe organikusan illeszkedjen, szakszerűen össze kell kötnie más anyagokkal és színekkel. Ez attól függ, hogy ez a belső tér gyönyörű része lesz, vagy a részleteket, amelyek megrövidítik és megrontják.

Könnyű falak

Ha egy kis szoba kialakításával foglalkozik, akkor ezt a stilisztikai irányt kell tenned. A világos árnyalatok lehetővé teszik, hogy vizuálisan bővítse a helyet, nem kell további trükköket igénybe vennie. A fehér szín egyetemesnek tekinthető. Jól megy szinte minden árnyalattal. Például, ha hangulatos szobát szeretne létrehozni, válasszon egy meleg palettáról (bézs, homok, világos rózsaszín és más színek). Más esetekben hideg palettára lesz szüksége (például világoskék, szürke).

Kontraszt kombináció

A kontrasztos színek érdekes kombinációja. A fehér lapok kiegészíthetők sötét fa burkolattal más falakon, fekete padlón vagy mennyezeten. A kontraszt miatt a szoba modern és rendkívül szép.

Ebben a stílusban nemcsak a konyhát, hanem egy modern folyosót, fürdőszobát is szervezhet. Minden szoba szép és érdekes.

Fényes ékezetek

Nem mindenki szereti a fekete-fehér színkombinációkat vagy teljesen világos szobákat. Sokan szeretnék, ha a szobájuk fényesebb és érdekesebb lenne. Nem szükséges fényes tapéta vagy bútor használata. A leggyakrabban néhány fényes ékezet elegendő ahhoz, hogy csodálatosan átalakítsa szobáját.

Ami az anyagokat illeti, a téglából stilizált falburkolatot számos anyaggal kombinálják.

Ha keres egy költségvetési opciót, akkor a tapéta és a csempe pontosan az, amire szüksége van. És nem számít, hogy fényes vagy matt. Fontos, hogy olcsó legyen és elég hosszú ideig szolgáljon.

A jó csempe a nyers fal hátterére nézvékony, gipsz vagy festékréteggel borított. A falburkolatok kombinációja jól néz ki a konyhában, a fürdőszobában, a tetőtéri stílusú nappaliban. A cserép alatt fehér tégla jól kombinálható más természetes anyagokkal. Például fa vagy kő. Ezt az anyagot fali panelekkel, parkettával vagy laminátummal kombinálhatja. A padló és a falak falazhatók. Igaz, ez az opció megfizet egy szép fillért.

Tippek a kiválasztáshoz

Ha soha nem végzett javításokat csempe használatával, néhány egyszerű tippet kell használnia annak használatához és használatához.

Ne feledje, hogy a fal- és padlólapok különböző befejező anyagok. Sétálnak a padlólapon, sokkal erősebbek, mint a fali dekorációhoz. A fali csempe nem törékeny anyag, de igényes a szállítási pontosságra, és alacsonyabb súlyterhelés jellemzi. A két fajta vastagsága más.

A padlóhoz válasszon egy tartósabb és kiváló minőségű kerámialapotHosszú ideig ugyanaz marad, mint a javítás után. Az ilyen eredeti téglával bélelt felület ellenállhat még a nagy tömegnek is. Cserép vásárlásakor érdemes ellenőrizni annak minőségét. Ne vásároljon olyan lapkákat, amelyek már karcosak vagy hasítottak. Idővel ezek a hibák fokozottabbá válnak, a csempe megreped, és elveszíti a fellebbezést. Gondosan ellenőrizze a részleteket a vásárláskor.

Fontos figyelembe venni azokat a körülményeket, amelyekben fehér téglákat használnak, amelyeket stilizáltak téglafalnak. Ha anyagot keres a fürdőszoba befejezéséhez, vegye figyelembe a fajtát egy speciális bevonattal.

Úgy néz ki, mint egy könnyű tégla, de képes lesz ellenállni a magas páratartalmú feltételeknek, ugyanaz marad, mint a vásárlás. Ügyeljen a tételszámra: a töredékek mérete nem különbözhet.

Az utolsó szerep nem a megjelenés. Mivel az anyagot egy ház vagy lakás lakberendezésére használják, fontos, hogy a kis tégla ne zavarja a harmóniát. A kép méretét illessze annak a helyiségnek a területéhez, amelyben a furnér tervezett. A befejezés vonzerejének meghosszabbítása érdekében próbálja meg egyesíteni a fehér lapokat egy másik árnyalattal. A háttér színén fényesebb lesz a fehér szín. Ez lehet egy háttérkép, dekoratív vakolat. Ez az anyag nem jelent határot: így a kép egyszerűbbnek tűnik.

A technológián és a főbb nunnákon, amelyek díszítő téglákat (tégla alatti csempe) helyeznek el, lásd a következő videót.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba