Háttérkép "az arany alatt": királyi luxus a belső térben

 Arany háttérkép: királyi luxus a belső térben

Az arany színe az egyik legelegánsabb és luxusabb. Szinte minden szobában biztonságosan használható a szép hatás elérése érdekében. De ahhoz, hogy a belső tér igazán hangulatos legyen, és ne legyen túl bonyolult, az arany háttérképeket helyesen kell használnia, és ne használja vissza ezt a színt. Ebből a cikkből meg fogod érteni, hogyan kell megfelelően használni az aranyat a belső térben.

Különleges jellemzők

Először meg kell értenie a színárnyalat jellemzőit. Az arany színe meleg, ami nagyon kedvező az otthoni használatra. Ha ezeket a háttérképeket helyesen használja, meleg és barátságos légkört hozhat létre otthonában. Az arany színek is jóak, mert képesek megvilágítani a helyiséget, mivel a fények fénye a falak felületén játszik.

A gyönyörű arany háttérképek segítik a szobát a különálló zónákban, vagy elrejthetik a szoba hibáit. Igaz, egy ilyen jó eredmény eléréséhez nem kell túl sok aranyat használni. Például, csak a falak egyikével díszítse a tapétát. Általában a szakértők azt mondják, hogy a legjobb megoldás az egy-három arány. Az arany kiegészíthető mind a világosabb, mind a sötétebb árnyalatokkal. Minden attól függ, hogy mit szeretne.

Annak érdekében, hogy az arany színe helyesen játsszon, egyetlen stílust kell követnie. A legjobb megoldás, ha aranyat használ egy gyönyörű antik belső térben. Ezek a stílusok a Birodalom, a Barokk és a Klasszikus. Szervesen beléphet az aranyozásba és a modern designba. A lényeg az, hogy mindezt organikusan kell elvégezni.

típusok

Az aranyszínű háttérképek lehetnek monofonikusak vagy mindenféle gyönyörű mintával díszítve.

  • Egyszerű vászon - Ez egy érdekes lehetőség, amely jól illeszkedik az egyszerű, modern belső térhez. Ebben a stílusban nem lehet hatalmas mennyiségű dekoratív részlet.
  • Ha valami érdekesebbet szeretne, kiválaszthatja a háttérképet aranybázisú és érdekes nyomtatással. Az ilyen anyagok alapja gyönyörű virágokkal, geometriai mintázatokkal vagy bármilyen más részletgel díszíthető. Ezek a háttérképek nagyszerűek a régi vágású belső használatra.
  • Gyönyörű falburkolatok aranyozott vagy arany dombornyomott - Ez még érdekesebb lehetőség. Fehér, bézs vagy más könnyű alapokon az ilyen minták nagyon jónak tűnnek.

Mi a kombináció?

Egy másik fontos szempont az, hogy az aranybázist más belső részletekkel kombinálhatjuk. Itt óvatosan és óvatosan használjon különböző árnyalatokat. A legfontosabb szabály, hogy nem szükséges kiegészíteni a szobát arany tapétával, extra arany bútorokkal. Egy ilyen belső tér túlságosan túlságosan elgondolkodó lenne.

A legegyszerűbb módja az arany és a fényes árnyalatok kombinálásának. A pasztell paletta aranyral kombinálva a szobát nagyon kényelmesvé teszi. A fehér és bézs háttérkép tökéletesen illeszkedik a szinte minden belső térbe.

Ha a szoba színe világosabb, akkor alkalmas a nappalira, a hálószobára és a konyhára. Könnyű függönyök vékony szövetek és tüll díszítik az ablakok hígíthatja a dekor.

Egy másik népszerű színkombináció az arany és a kávé különböző árnyalatai és barna. Az ilyen kombinációk meglehetősen szigorúan és visszafogottan néznek ki, de sokan túlságosan homályosnak tűnnek.Ahhoz, hogy minden jól nézzen ki és szép legyen, a barnaet hangsúlyként kell használni, nem pedig alapként. Használjon például természetes fából készült bútorokat. Ez az egyik legjobb lehetőség, amely a klasszikus és a modern belső tér egyaránt tökéletes.

Érdekesnek tűnik, és az arany és a zöld kombinációja. Miután hozzáadta a zöld akcentusokat a szoba arany talpához, élénkebbé, frissebbé és fényesebbé teheti. Ezért használják például a füves foltokat a Provence-i stílusban berendezett szobák díszítésében.

De az arany és a vörös vagy a kék kombinációja segíti a romantikus hangulatot. Ezek a háttérképek alkalmasak a régi stílusú hálószobára. Ugyanaz a gyönyörű bútor és a nehéz függöny kiegészítheti ezeket.

A fő szabály, amelyet minden szín tandem összeállításakor követni kell, hogy ne legyen túl sok arany.

Hogyan lehet felvenni?

Az arany színárnyalat sokoldalú és érdekes, így az ilyen háttérképek megválasztása elég nagy.

Vessünk egy pillantást a színek helyes kiválasztására, és milyen egyéb pontokat kell figyelni.

  • A legegyszerűbb opció - egyszerű fényes háttérkép. Mindig nagyon lédúsak és fényesek, így a szoba nem ajánlott teljesen gazdag aranyhangokhoz. Leggyakrabban a tervezők azt javasolják, hogy a tapétát csak az egyik falon használja. Ez lehetővé teszi az ékezetek helyes elhelyezését, és bizonyos esetekben vizuálisan is meghosszabbítja a szobát. Tehát, ha van egy kis szobád, akkor egy ilyen lépés nagyon népszerű lesz.
  • Egy másik gyakori lehetőség, hogy a díszítéshez aranyszínű ragyogással díszített tapétákat használjon. Kis mennyiségben is ajánlott. A legjobb megoldás az, hogy ily módon egy kandallót, egy kandallót vagy egy zónát díszítsen, és ne az egész szobát.
  • Kevésbé használt arany tapéta. Azt is ajánlják, hogy bizonyos területekre összpontosítsanak. A fényalap azonban a leggyakrabban használt. Ez egy sokoldalú és meglehetősen nyugodt tervezési lehetőség, amely alkalmas a hallban, a hálószobában és a konyhában is.
  • A másik fontos szempont, hogy a falakhoz ilyen bevonatot kell választania, a belső jellemzőkre összpontosítva. Így például egy modern együttesben a monokróm monofonikus háttérképek jobban néznek ki, de egy régi megjelenésnél érdemes valami érdekesebbet választani, például egy dombornyomott vagy gyönyörű dombornyomott mintával.
  • Fontos tényező, hogy érdemes figyelni a bevonat minőségére. A háttérképeknek sűrűnek kell lenniük ahhoz, hogy könnyen ragaszthatók legyenek. A bevonat minőségének is nagyon jónak kell lennie. Ellenkező esetben a szín akár néhány évszak után is kiég, vagy elhalványul. Ha nem igazán érti a javítás kérdéseit, akkor konzultálhat a tanácsadókkal, vagy egyszerűen vásárolhat termékeket egy bevált márkából. Ha a tapéta a legtöbb vásárlótól jó véleményt kap, akkor valószínűleg a minőségük kielégíti Önt.

Lehetőségek a belső térben

Az arany tapéta szinte bármilyen belső térbe illeszkedik. Nézzük meg a tervezési lehetőségeket, amelyek érdeklődhetnek és inspirálhatják Önt.

Egy hálószoba

Ha szereted a luxus vintage belső tereket, így díszítheted a hálószobádat. Ez nem olyan nehéz, mint amilyennek látszik. A barokk, klasszikus, birodalmi vagy art deco stílusú belső terek ihlette. Ha van egy elég sötét helyiséged, akkor teljesen meg lehet oldani a problémát a világítással, az egész szoba beillesztésével világos arany tapétával. Egy ilyen alapítvány nagyszerű kiegészítője lesz a vintage designnak.

De ha nem akarod, hogy a szobát teljesen aranyossá tegyük, akkor egyszerűen helyezheted el az ékezeteket a színes háttérképekkel. Ezeket a falra kell használni, amely egy ággyal vagy egy öltözőasztallal rendelkezik.

Az ilyen helyiségek jó kiegészítése könnyű bútorok és textilek. A belső tér minden részletének összekapcsolásához próbálja meg aranyszínű mintázattal ellátott takarókat használni, vagy a bézs és homok színeit.

A gyerekszobában különböző arany árnyalatok is használhatók. Arany háttérkép segítségével megkülönböztethetjük a szoba helyét, elválasztva a helyet az alvóhelytől a játszótértől.

Mivel az arany színe meleg, jó nyugtató hatása van a baba pszichéjére, és gyorsabban elalszik.

Arany háttérképek használhatók a hálószobában egy fiú és egy kis hercegnő szobájában. A lányokat arra biztatják, hogy kényelmesebb légkört teremtsenek, rózsaszín, levendula vagy bézs színű, mint további színeket. A srácok számára a szoba világos színekkel, például világoskék vagy zöld színnel hígítható.

Nappali

Egy másik helyiség, amelyben az arany szín meglehetősen szerves - nappali. Ebben a szobában az arany lehetővé teszi, hogy a belső tér egyfajta ünnepélyes legyen. Az ilyen háttérképek állítják be a hangot, ezért a belső elemek és a kiegészítő dekoratív tárgyak megegyeznek.

Válasszon kiváló minőségű és szép bútorokat. Nem szükséges, hogy tényleg antik és drága legyen. Minőségileg stílusú szekrények, asztalok és székek alkalmasak.

konyha

A két korábbi opciótól eltérően az aranyozás sokkal kevésbé gyakori a konyhában. Ez a szoba, mint általában, munkahelynek tekinthető, így gyakran ragasztott vízálló tapéta, vagy még inkább csempe. Az aranyozott vásznok egyáltalán nem praktikusak, ezért azokat a szoba azon részében használják, ahol a család reggelit és vacsorát gyűjthet, vagy azokban a konyhákban, ahol nem gyakran főznek.

Ha egy szokatlan konyhabútorot hoz létre egy gyönyörű régi stílusban, akkor az aranyozás megment. Egyszerű tapéta és aranyozott bevonatok, valamint mintákkal díszített opciók használhatók. Ezt a konyhát egy világos fa készlettel egészítheti ki.

Bejárat

A bejárati csarnok az, amit a vendégek először látnak, amikor belépnek a lakásba vagy házba, ezért ha jó benyomást keltenek rájuk, és azonnal kijelentik a jó ízlésüket, akkor csak az arany háttérképet használhatja. Az ilyen vásznok szépek és luxusok lesznek. Azonban egy ilyen lépésről döntöttünk, szem előtt kell tartani, hogy a csarnok stílusban kombinálható a ház egyéb szobáival, így ha aranyos tapétával díszít egy szobát, akkor minden más szobát hasonló stílusban kell kialakítani.

Mint látható, az arany tapéta igazán fényűző részlet, de ez nem jelenti azt, hogy csak a régi stílusú hálószobákban vagy nappali helyiségekben használható. Kísérletezzen a színek, részletek és árnyalatok kombinációjával, és olyan egyszerű és ismerős bázisból készíthet új és érdekes dolgot.

10 fénykép

Tekintse át az arany háttérkép Decor Deluxe Gatsby-t, tekintse meg a következő videót.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba