Háttérkép márka Victoria Stenova

Hagyományosan a ház falainak díszítése különböző típusú tapétákat használ, amelyek nemcsak a szobát díszítik, hanem a szabálytalanságokat és a felületek egyéb hibáit is elrejtik. A hardverboltban még a nagyon szeszélyes vásárló is választja a megfelelő választékot a választék sokfélesége miatt. A legjobb háttérkép kiválasztásához a tervezésre, a textúrara és természetesen az árra kell összpontosítania. És a sztereotípia, hogy a külföldi termelés jobb, mint a hazai termelés, könnyen eloszlik, amikor a vevő megismerkedik az orosz márka Victoria Stenova termékeivel.

Miért Victoria Stenova?

Az orosz márka Victoria Stenova székhelye az északi fővárosban található. A vállalat nemcsak saját területén, hanem külföldön is termelési létesítményekkel dolgozik. Így az innovatív berendezések és a vezető orosz tervezők ötleteinek felhasználásával a vállalat a legmagasabb minőségű háttérképeket és egyedi nyomatokat gyárt.

.

Fontos, hogy a márka jól ismert világszintű stúdiókkal működjön, ami lehetővé teszi, hogy szokatlan és stílusos termékeket szerezzen be, amelyek a csapat kemény munkájának köszönhetően éltek.

Szükséges a népszerű márka háttérképeinek megszerzése, mert képesek elrejteni a falakat és a falak egyéb tökéletlenségeit. Végtére is, néha az otthon tulajdonosai nem tudják korrigálni a felület szabálytalanságait és észrevehető enyhülését, és a tapéta javíthatja.

Emellett a Victoria Stenova termékei tartósak és tiszteletlenek. Különböző árkategóriában kerül bemutatásra, és ezért bárki díszítheti a ház belsejét, és hozzáadhatja a hangulatát.

A márka összes gyűjteménye szerzői jog, amely garantálja kizárólagosságukat és egyediségüket. Emellett minden termék csak kiváló minőségű és biztonságos alapanyagokból készül, ami kedvező hatással van a minőségére.

Különös figyelmet kell fordítani a márka emblémájára, mivel szokatlan filozófiai jelentése van. A cég logója öt elemből áll: víz, tűz, fa, föld és fém. A víz azonosítja a termék tervezését, a tűz jelképezi a minőséget, a fa a precíziós berendezések használatát jelenti, a föld jelzi a márka méretét, a fém pedig az ár szegmens sokféleségét jelzi. Ezeket az elemeket úgy tervezték, hogy megmutassák a termékek fontosságát minden ügyfél számára.

Az áruk minőségével való szimbiózisban bekövetkezett demokratikus árak miatt a Victoria Stenova termékek nemcsak az orosz piacon, hanem az egész világon is vezetnek.

A gyűjtemények jellemzői

A Victoria Stenova cég több gyűjteményt készít, és mindegyiknek saját jellegzetességei vannak. A márka szinte minden terméke nem szőtt alaplapból készült vinil tapéta.

A vállalat termékválasztékának fő jellemzői:

  • Sűrű szerkezet.
  • Különböző színek, amelyek pasztell és élénk színekkel rendelkeznek.
  • Képesség elrejteni a falfelületek szabálytalanságait.
  • Minden minta egyéni mintázat vagy minta. Minden csapatot egy profi csapat hoz létre.
  • Csak a kiváló minőségű alapanyagok előállításához használjon termékeket.
  • Az a lehetőség, hogy bármelyik szobában háttérképet használjon, legyen szó konyháról vagy gyermekszobáról.
  • Tartósság, amely a termékek rugalmassága és szilárdsága miatt érhető el.

Ha összehasonlítod a Victoria Stenova kollekcióját más gyártók tapétaival, akkor megjegyezzük, hogy a minőség és az emlékezetes design különbözteti meg őket. Ezek a háttérképek tökéletesen meg fognak jelenni bármilyen belső térben.

A híres márka nem szőtt háttérképei magas fényhatással rendelkeznek.Nem maradnak ki és nem halványulnak meg állandó napsugárzás esetén. Nagyon ellenállnak a különböző mechanikai sérüléseknek is.

A háttérképek nedves szivaccsal törölhetők speciális mosószerekkel, anélkül, hogy attól tartanának, hogy leesnek vagy megduzzadnak.

Bármilyen felületre ragaszthatja őket, legyen az korábban tisztított vagy teljesen felkészületlen fal.

Mindenféle tapéta márka négy fő csoportra osztható: romantikus, modern, klasszikus, design. Minden csoport egy speciális gyűjtemény, melynek célja, hogy egy bizonyos hangulatot hozzon létre otthon. Ezek közül gazdag mintákat, finom motívumokat, nyugodt vagy élénk színeket és néha szokatlan képeket találhat.

Árképzési politika

A legmagasabb minőségű áruk értékesítésével foglalkozó vállalat a nyersanyagárak és a termelésre fordított erők árának függvénye. A jó háttérképek nagyon drágák, így a vállalat többféle árkategóriát készít.

A termelésben használt nyersanyagok költsége magas, mivel magas teljesítményt mutat. Lehetővé teszi, hogy erős és tartós termékeket kapjon, amelyek nem félnek az időtől.

Sokat függ a tapéta tervezésétől. Ha egyszerű színeik vannak, amelyek nem tűnnek ki, akkor költségük sokkal alacsonyabb lesz, mint a világos mintás mintáké. Ez azért van, mert a szakértők komplex tervezési ötletek kialakításán dolgoznak.

Így arra a következtetésre juthatunk, hogy a termékek ára semmilyen módon nem befolyásolja a minőséget. Az alacsony ár csak azt jelzi, hogy a tervezési döntések nem vettek részt a gyűjtemény létrehozásában. De a drága tapéta a stílus és a luxus mutatója.

A Victoria Stenova termékek beszerzési helyeiről beszélve pontosan meg lehet mondani, hogy szinte minden olyan áruházban vásárolhat, amely a burkolat vagy építőanyagok értékesítésére specializálódott. Megtalálható az internetes portálon vagy a gyártó hivatalos szalonban is, ahol megtekintheti a katalógusokat és megrendelheti.

Vélemények

Az építési témákkal foglalkozó fórumokon sok véleményt találhat Victoria Stenova termékeiről. A legtöbb ember pozitívan beszél a márka háttérképéről, tekintve, hogy harmonikusan egyesítik az ár-elérhetőséget és a luxus megjelenést. Ezen túlmenően a vásárlók megemlítik a tapéta magas színvonalát, amely nem változtatja meg az eredeti képet, még akkor sem, ha állandó kapcsolatot tart a vízzel és a napfénygel. Ezért sok ember ragasztja a tapétát nem csak a nappaliban, a hálószobában vagy a folyosón, hanem a konyhában és a fürdőszobában is. Örömmel fogadja őket és azt a tényt, hogy a termékeket festésre lehet használni.

Szinte minden tulajdonos megjegyezte, hogy a vállalat széles termékválasztékot kínál. Így minden vásárló kiválaszthatja az ideális lehetőséget, amely kiemeli egy adott szoba szépségét.

A Victoria Stenova tapéta típusairól további információkért lásd a következő videót.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba