Stílusos svéd tapéta Borastapeter a belső térben

A hagyomány és az eleganciát kedvelők számára a Skandinávia legrégebbi gyártóüzeme létrehozta ezt a háttérképet. Az eredeti és szokatlan design ideális azok számára, akik követik a modern stílus szabályait, ugyanakkor felhívja a figyelmet a kiváló minőségű termékekre. Az évszázad hagyományai megtervezik a tervezés látását. Ez nem csak egy tájkép, belső tér, hanem egy egész műalkotás.

A márkáról

A Borastapeter háttérképek több mint egy évszázada készültek. A cég alapítója, Valdemar Andren, az ő szerelmeseivel együtt, egy háttérképgyárat hozott létre. Ez 1905-ben volt. A vállalatnál gyártott termékek egyre népszerűbbé váltak, ami a gyár bővüléséhez vezetett. Ennek eredményeként a vállalat Európán kívül is nőtt. Ma az Eco Borastapater az egész világon nemcsak régi cégként ismeri szép és stílusos termékeket, hanem olyan gyárat is, amely figyelmet fordít a termékeinek minőségére.

A vállalatnál gyártott termékek egyre népszerűbbé váltak, ami a gyár bővüléséhez vezetett.

A skandináv termékek jellemzői

A belső térben a skandináv stílus azok számára ajánlott, akik egy kicsit optimista és fényes életet kívánnak hozni az életükhöz. Különösen ősszel és télen szükség van ilyen változásokra. És nem kell nagyjavítást végezni az egész lakásban vagy házban, az egyik fal a szobában elegendő ahhoz, hogy új háttérképet fedezzen, és a hangulat azonnal megváltozik.

A skandináv háttérképek a színek fényessége és a virágmotívumok. Különböző formájú és méretű színek, fantázia növények és ágak, fák korona - mindezt az Eco Borastapater szinte minden alkotásánál láthatjuk.

Természetesen nem lehet csak örülni a gyűjtemények és a színek sokféleségében. A hálószobában kiválaszthatja a világos háttérképet - tej, fehér, kávé. És ha valamilyen akcentust szeretne, nyugodtan keresse meg a színes pasztellszínekkel ellátott háttérképeket színes rajzokkal, amelyek nem tűnnek egyértelműen az általános háttérrel szemben.

A gyermekszobában kiválaszthatja a szokatlan mintázattal rendelkező háttérképet. Helyénvaló lesz a gyerekek háttérképének díszítése madarak, fák és madárházak képeivel.

Előnyök és hátrányok

Bárki, aki valaha is megvásárolta a svéd tapéta Borastapeter, habozás nélkül megnevezheti néhány olyan elemet, amelyek kiválaszthatják őket a többitől.

Szóval, miért tetszik nekik az emberek annyira:

 • Környezetbarát. Igen, sok gyártó írja Önt az előtagot minden árukra, és ez nem fogja meglepni a fogyasztót. De annyira jó megérteni, hogy a mindennapi használat során a környezetbarát anyagokat használják. A svéd gyárak megpróbálják biztosítani, hogy a termelés ne befolyásolja hátrányosan a természetet és annak integritását. Ezért a papír környezetbarát papírt használ, és a kép nyomtatásához használt színek csak vízalapúak.
 • Klasszicizmus. Még a modern világban is, amikor mindenki siet a divat és stílus érdekében, van olyan fogyasztó, aki nem változtatja meg a klasszikusok kanonjait. Ezért a svéd tapétagyár mindig új stílusos, de ugyanakkor klasszikus tapétával is szereti a vásárlókat.
 • Szentségtelenség és eredetiség. Hogyan hasonlítható össze a klasszikusokkal? Borastapeter háttérképe bizonyítja ezt. A boltban egy skandináv háttérképet választva meglepődhet, hogy a pasztell színsémák, a finom vegetatív minták mellett bonyolult és még divatos minták is lesznek.

A Borastapeter háttérképeknek vannak hátrányai:

 1. Elég magas ár. Ezek a termékek nem mindenki számára elérhetőek.
 2. Minden kollekció egy adott belső stílushoz készült. Ezt figyelembe kell venni a Borastapeter háttérképének kiválasztásakor.

Amint láthatod, a Borastapeter háttérképei több előnnyel rendelkeznek, mint a hátrányok. A svéd nem szőtt tapéta Borastapeter a skandináv gyártók termékei közül a leginkább vásárolt. Ezek kopásállóak, és sok éven át az eredeti megjelenéssel várják a vásárlót.

Univerzálisak. Ugyanabból a gyűjteményből származó háttérképek ragaszthatók, mind a hálószobában, mind a folyosón. Környezetbarátak, ami azt jelenti, hogy könnyen használhatók gyermekszobákban és szobákban, ahol allergiás emberek élnek.

Különös figyelmet kell fordítani arra, hogy a különböző gyűjteményekből álló háttérképek egymással kombinálhatók. Például a hálószobában a pasztell tapétákkal romantikus stílusban beilleszthetjük a falakat, és válasszunk egyet a világos hermetikus rajzokkal rendelkező háttérképekkel. Hasonlóképpen, a gyerekszobában, ha egyéniséget és egyidejűleg nyugalmat szeretne, csak egy falat illeszthet fényes háttérképekkel, gyönyörű rajzokkal.

Melyik gyűjteményt válasszuk?

A skandináv háttérképek Borastapeter nagy gyűjteménye. Annak érdekében, hogy ne veszítsük el őket, vegyük figyelembe a legnépszerűbbeket.

Borosan Easyup 14

Ennek a sorozatnak a háttérképei olyan gyűjtemények, amelyek képesek kombinálni a pasztell árnyalatok gyengédségét és lágyságát a modern, modern mintákkal. Olyan nyomatokat vársz, mint a növényzet, a damasztok és a csíkok, a geometriai minták és a házak és épületek rajzai. Az ilyen rajzok ízületei tökéletesen kombinálva vannak, ezért nem lesz nehéz ragasztani őket.

Borosan 14

Ez a gyűjtemény a gyengédség és az elegancia megtestesülése. Világos árnyalatok és szokatlan minták lesznek a tökéletes hátteret a ház többi részének. Adjon hozzá néhány fényes ékezetet, és csodálkozzon, milyen színeket játszanak a szoba. Készítse el saját stílusát ezzel az elegáns kollekcióval.

Gyűjtött emlékek

Ez a gyűjtemény szigorú skandináv stílusban, modern motívumokkal kombinálva. A romantika szerelmesei számára a gyűjteményből készült háttérképek tökéletesek. Virágos nyomatok és nem szőttek egy szem villogásában feleleveníthetik, akár a leginkább homályos belsejét. A színek gyengédsége ellenére a rajzok nagyon észrevehetők és eredetiséget adnak az egész belső térnek.

Minden nap

Ez a csodálatos kollekció minden bizonnyal vonzó lesz a kreatív emberek számára. A virágmintákat sikeresen kombinálják a geometriai mintázatokkal, és a világos árnyalatok sikeres kombinációja a sötét telített mintákkal egy speciális kifinomult kialakítást eredményez.

Mindennapi élet

Az egyedülálló gyűjtemény egy romantikus motívumú fali tapéta, hermetikus számok, betűk és számok nyomtatása. Tökéletes hálószoba, gyerekszoba vagy nappali. A belsőépítészet bármelyik elemére összpontosíthat, hogy megtervezze az új színekkel díszített belső teret.

Általánosságban elmondható, hogy a gyűjtemények valójában sokkal nagyobbak, és minden vásárlónak pontosan meg kell választania, hogy mi segít feltárni lakásának vagy házának stílusát és megjelenését.

Hogyan válasszuk ki?

A háttérkép kiválasztása előtt meg kell határoznia néhány pontot:

 • teljes felület;
 • szobai megvilágítás (figyelembe véve a természetes és mesterséges világítást);
 • funkcionális kötődése (hálószoba, óvoda, konyha);
 • mennyezeti magasság;
 • a szoba geometriai paraméterei (a felek aránya, a bonyolult elemek jelenléte);
 • a szoba közös színpalettája (bútorok színe, függönyök).

A fenti tényezők alapján és az egyéni preferenciák figyelembevételével meghatározzák a Borastapeter tapéta gyűjteményét, mintázatát és színtartományát.

Természetesen a legtöbb megértette, hogy a sötét háttérképek a falaknak a gyengén megvilágított és árnyékos helyeken csak súlyosbítják a helyzetet. És a legtöbb tudomást arról, hogy a vékony függőleges csíkok vizuálisan emelhetik az alacsony nyomású mennyezeteket.

A nagy kép vizuálisan csökkenti a szoba méretét, és a sima és világos háttérkép, éppen ellenkezőleg, bővíti a helyet.

A háttér kiválasztásánál fontos a bútorok elhelyezkedése és átmérője, a festmények és a fényképek díszítése, a falak állapota is.

Azok számára, akik szoktak a falak fényképezésére, festményeire és egyéb tárgyaira szokni, emlékeznünk kell arra, hogy egy nagy Borastapeter tapéta vagy színsémája a fenti dekor elemek mindegyikére nem csökkenhet.

Az egyenetlen falak, a karcolásokkal és a kis lyukakkal ellátott falak, ha lehetetlen összehangolni, már nem irritálják a szemet, ha olyan tapétát választunk, amely a hibák méretéhez hasonló textúra. Természetesen a falak felületét gondosan elő kell készíteni a tapétázás alatt.

A háttérképeknek összhangban kell lenniük a szoba színárnyalatával, amelynek színét elsősorban a bútorok színe és szerkezete, a padló vagy a padlóburkolat határozza meg.

Miután meghatároztuk a termékek mennyiségét, típusát és színét a vásárláskor, néhány részletet meg kell emlékezni.

Vannak olyan háttérképek, amelyek a tekercshez csatolt címkén vannak dokkolva, ezt egy speciális ikon jelzi, amely jelzi a minta ismétlési távolságát. Ezt figyelembe kell venni a hengerek számának meghatározásakor. Jobb, ha margót vesz igénybe, különösen azért, mert sok üzlet gond nélkül visszaviszi a fel nem használt tekercseket.

Azonnal tapéta kell vásárolni tapéta ragasztó. Meg kell illeszkednie a kiválasztott tapéta típushoz, a falak felületéhez, és meglehetősen frissnek kell lennie, figyeljen a lejárati időre.

Valamennyi tekercsnek ugyanabból a tételből kell lennie annak érdekében, hogy elkerülhető legyen az árnyékban történő újrarendezés.

De nem számít, hogy milyen nyomtatást vagy színt válasszon, mert a svéd tapéta Borastapeter kiváló minőségű, stílusos, környezetbarát anyag és szemcukorka. Az évek során úgy fog kinézni, mintha épp befejezte volna a felújítást, és minden vendég biztosan megcsodálja az ízlését és stílusát. A skandináv háttérképek önmagukban különálló műalkotások lehetnek, és az egyedi belsőépítészet jövőjéhez tartozhatnak.

Visszajelzésük csak pozitív. Negatív vélemények esetén figyelmet kell fordítani a termékek magas költségére.

A videó mutatja a svéd tapéta Boråstapeter - egy gyűjtemény a skandináv tervezők II.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba