A svéd tapétagyártók áttekintése

 A svéd tapétagyártók áttekintése

A fali dekorációs anyagok piacán egy külön szegmenst svéd háttérképek foglalnak el. Milyen márkákat képviselnek Oroszországban és milyen sajátosságuk van, lássuk.

Jellemzők

Az ország kis területe ellenére több tapétagyár található Svédországban egyszerre. Termékeiknek számos előnye van.

Minden áru felülmúlhatatlan minőségben különbözik. Ez megfelel a legmagasabb európai szabványoknak.

A tapéta élete meglehetősen nagy, évek után eredeti formában maradnak. Nem félnek bármilyen ultraibolya vagy mechanikai sérülésektől.. Ragaszkodj a falra, nem nehéz. A termékek mind felnőttek, mind gyermekek számára biztonságosak. Környezetbarát, nem tartalmaz mérgező anyagokat.

A falburkolatok tervezése meglehetősen eredeti. Egyedülálló színskálájuk, elegáns és esztétikus.

A svéd tapéta hátrányai csak magas áruknak tulajdoníthatók. De teljesen indokolt.

tervezés

A svéd tapéták másképp készülnek. Itt találhatók olyan termékek, amelyek mind a klasszikus belső terek, mind a különböző irányzatok, valamint a modern megoldások számára készültek.

Van még ilyen stabil kifejezés - "Svéd stílusos tapéta", és ez nem véletlen. Mindent átgondolnak, hogy átalakítsák a helyiségeket: dísz, dombornyomás, színtartomány.

Gyűjteményeik kialakításánál Svédországban a tervezők gyakran kölcsönöznek ötleteket a világ leghíresebb tapétagyártóitól, ugyanakkor biztosítják, hogy kiegészítik őket, és így egyedülállóvá teszik őket.

típusok

A svéd háttérképek különbözőek, itt a főbbek:

  • papír. Ez a fajta tapéta a leginkább környezetbarát és egyszerű. Nem gyűlnek össze porokat, hagyják, hogy a falak lélegezzenek. Költségük minimális, de az élettartam nagyon korlátozott. Az ilyen befejező anyagokat gyakran meg kell változtatni. Bár ez az óvoda falainak ideális burkolata, annál is inkább, hogy a kisgyermekek meg tudják festeni és foltolni őket, és még a gyermekek díszei is rövid időn belül jelentéktelenné válnak, és a falakat is újra kell ragasztani.
  • vinyl. Ez a fajta tapéta eléggé gazdag a bevonat textúrája miatt, nagyon sűrűek, könnyen ragaszthatók a falakhoz. Svéd tapéta esetén vinil-acetátot használnak, ami ártalmatlan anyag, amely nem okoz allergiát, ellentétben az analógokkal, ahol a vinil-kloridot gyakran használják. Az ilyen háttérképek szinte minden szobában ideálisak, bár az óvodában nem ajánlott ragasztó. Ez annak a ténynek köszönhető, hogy a konvex bevonat vonzza a kicsiket, hogy otkovyrnut darabot kapjon, így ebben a szobában gyorsan elveszítik megjelenésüket.
  • Gyapjú. Ez egy nem szőtt tapéta, amely helyettesíti a papírt. Meglehetősen sűrűek, nincsenek szabálytalanságok a falak alatt, tökéletesen átengedik a levegőt, nem gyűlnek össze porokat. Ezen kívül a nem szőtt tapéta könnyen ragasztható, szárítás után nem zsugorodik. Ez a típusú bevonat alkalmas festésre, így a falak színét a hangulat szerint változtathatja, anélkül, hogy újra megragadná őket.
  • folyadék. Ez a fajta tapéta egyre népszerűbb a közelmúltban. Ezek cellulóz részecskék, azonos PVA ragasztó és színező pigmentek keveréke. Ez egy teljesen környezetbarát bevonat, amely nem tartalmaz vegyi anyagokat. A svéd mintákat a legmodernebb technológiával végzik.

Főbb gyártók és vélemények róluk

Számos svéd márka van az orosz tapéta piacon.

BorasTapeter

Ez az egyik legrégebbi svédországi vállalkozás, amely több mint 20 éve gyárt ilyen terméket. A márka háttérképe valódi kényelmet jelenthet a belső térben.Ennek a cégnek a tervezésében a természet a fő hangsúly, így a gyártó gyűjteményeiben a növényi motívumok dominálnak.

A cég háttérképének segítségével exkluzív belső teret hozhat létre otthonában.

Itt találhatók klasszikus és modern példányok is. Íme néhány olyan minta, amely érdekli Önt:

  • Csendes természet. Nem szőtt tapéta semleges rózsaszín és szürke színben, virágmintás. Majdnem minden szobaházba illeszkedik. A kis virágok könnyebbé teszik a belső teret, egy kis romantikát hoznak. A 10x0,53 m-es tekercs ára mintegy 1800 rubel.
  • Skandináv tervezők II. Világos, nem szőtt tapéta, amely egyedi design kialakulását segíti a szobában. Igazi skandináv motívumok különböző növényzetű képekkel. Az egyedülálló színséma teszi a fő hangsúlyt a szobában. A 10x0,53 m-es tekercs költsége körülbelül 7000 rubel.

Termékismertetők BorasTapeter nagyon magas. Minősége, hatalmas színek gyűjteménye, nemcsak a tapéta-társak kiválasztásának lehetősége, hanem a panelek is nem hagyott közömbösséget még a legigényesebb ügyfelek számára sem. De a gyártó által gyártott falburkolat költsége nagyon magas.

ECO háttérkép

Ez a márka a BorasTapeter tulajdonában van, és ifjúsági márkának minősül. Ha ambiciózus, dinamikus és szeretné kifejezni magát a belsőépítészetben, akkor a gyártó tapéta gyűjteményeit határozottabban érdemes megvizsgálni. A fal burkolatának friss megjelenése - ezzel a szlogenrel jellemezheti az ECO háttérképének tapétáját.

Íme néhány nem szabványos megoldás a lakóház falra való díszítésére:

  • Boldog ART 3885. Ez a panel valóban képes arra, hogy boldogsággal, kényelemmel és kellemesen töltse meg otthonát. A paplanra emlékeztető dísz „meleg” lehet, megnyugtatja az érzelmi állapotát. Ennek a mintának a költsége 15,600 rubelt tekercsenként 2,65 x 1,8 m.
  • Revival ART 5682. Ennek a tapétanak a kialakítása ihlette a stílus idejét. Amikor először megnézed őket, látni fogsz egy olyan mintázatot, amely hasonlít az e korszak fiatalembereinek nyakát díszítő fényes kapcsolatokra, bár szorosan megnézve megérted, hogy csak egy geometriai alakzatok vannak egymással összekötve. A 0,53 x 10,05 m-es görgő ára 2600 rubel.

A márka háttérképének áttekintése nagyon jó. A vásárlók azt mondják, hogy itt nem csak minden ízlés, hanem egy másik költségvetés számára is megtalálhatók a háttérképek. Ugyanakkor a termék minősége továbbra is a legmagasabb.

MR PERSWALL

E védjegy alatt egyedülálló paneleket állítottak elő, amelyek bármely belső tér középpontjává válhatnak. Itt megrendelhet egy vászon- vagy fotópapírt egyéni méretben, ami a legbátrabb ötleteket tartalmazza. Fényerő és önellátás - a vállalat termékeinek főbb jellemzői.

Íme néhány példa a panelekről, amelyeket a TM MR PERSWALL-szal együttműködő tervezők fejlesztettek ki:

  • Háttérkép gyűjtemény Virágok és akvarell. Ez a sorozat azt a benyomást kelti, hogy falai akvarellekkel vannak festve. Itt kiválaszthatja a virágok tisztaságát, repülhet a felhőkön, vagy túrázhat a dzsungelben. A panel költsége mintegy 3000 rubelt négyzetméterenként. m.
  • Interakció gyűjtemény. Ha valami szokatlanat szeretne, ami különlegesvé teszi a belső terét, akkor biztosan meg kell ismernie ezt a sorozatát. Itt újságkivágásokat, számítógépes monitort, kubizmus festményeket és még sok minden mást talál. A panel ára 9 000 rubel és 28 000 rubel között változik, 4,06 m-rel 2,65 m-rel.

Termékismertetők MR PERSWALL is a magasságban. Ha ötletei vannak a falak festésére, akkor rendeljen meg egy panelet a gyártótól.

Hol vásárolhatok?

A svéd tapétákat számos kiskereskedelmi üzletben mutatják be. Ezeket az interneten keresztül is megvásárolhatja. Az egyik legmegbízhatóbb internetes oldal, amely e termékek hivatalos forgalmazója a hazai piacon, a stúdió Odesign.

Itt minden bizonnyal valódi termékeket kapsz közvetlenül Svédországból.

Hogyan alakult ki a svéd háttérképek háttérképe, a következő videóban.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba