Az olasz márka Sirpi tapéta a belső térben

A fali dekoráció a szobatervezés egyik fő eleme. Háttérképek Az olasz márkájú Sirpi segít az európai báj és a báj belsejében.

Különleges jellemzők

Az olaszországi háttérképek különleges helyet foglalnak el a befejező anyagok piacán. A legmagasabb minőség, kifinomultság és stílus nemcsak az apartmanok és házak tulajdonosait, hanem a professzionális tervezőket is meghódítja.

A Sirpi gyár az egyik vezető olasz cég az első három gyártóban. Az út 1890-ben kezdődött. Ma nemcsak Európában, hanem más országokban is népszerű.

A cég vinil (papír és nem szövött), valamint textil- és flock háttérképet gyárt. A márka fő iránya a klasszikusok esztétikája, de a cég nem emlékszik más stílusokra.

A Sirpi termékek ára nem nevezhető költségvetésnek. Azonban a tapéta minősége, tartóssága és gyönyörű megjelenése teljes mértékben a beruházásért fizet.

Ezen túlmenően, a harmonikus belső tér létrehozásához kombinálhatja a márka termékeit más márkájú tapétákkal, amelyek alkalmasak a típusra és a színre.

előnyök

A Sirpi háttérképek népszerűsége számos előnnyel jár.

  • Magas színvonalú. Az innovatív technológiák, a legjobb anyagok és berendezések használata lehetővé teszi, hogy kifogástalan tulajdonságokkal rendelkező háttérképeket kapjunk. A ruhadarabokat nagy szilárdság, szélsőséges hőmérsékleti ellenállás és mechanikai stressz jellemzi. Hosszú ideig a háttérképek nem veszítik el a színek frissességét és fényerejét. A márka többsége vízálló, így könnyen tisztítható a szennyeződések felületéről.
  • Biztonság. A vállalat termékei környezetbarátak és biztonságosak az emberi egészségre.
  • Stílusban. A cégek széles választéka lehetővé teszi, hogy bármilyen belső teret válasszon. Elegáns, klasszikus tapétákat vagy luxus barokk vászonokat választhat. A Provence finom virágai, kreatív modern nyomatok, fényes ifjúsági lehetőségek és még karizmatikus loft-stílusú háttérképek is - itt minden itt van. Egyszerű texturált háttérkép - univerzális lehetőség azok számára, akik a minimalizmust kedvelik. A különböző textúrák és befejező anyagok realisztikus utánzása lehetővé teszi, hogy megvalósítsa a legmerészebb és szokatlanabb ötleteket.
  • Kényelmes ragasztó. A gyár szabványos méretű tekercseket és széles formátumú modelleket gyárt. Ez lehetővé teszi a ragasztás folyamatának megkönnyítését, csökkentve az időköltségeket. A tapéta-márka ragasztójának megválasztása is egyszerű. Bármely, az adott anyagtípushoz (pl. Vinil tapéta ragasztóhoz) illeszkedő opció alkalmas munkára.

a technológia

A Sirpi tapéta gyönyörű megjelenése nemcsak tehetséges design révén érhető el. Nagyon fontos a speciális technológiák használata.

A gyártás digitális nyomtatást, selyemnyomtatást, fémezett és ultraibolya tintákat használ. Mindez lehetővé teszi a 3D hatás elérését, bársonyos unalmasságot és selyemfényt.

Egy speciális dombornyomásos módszer biztosítja a vászon lehető legnagyobb textúráját. Ez egy reális kő, fa, gipsz, textil és egyéb anyagok utánzat.

A vintage nyomtatási módszer modern változatának használata a tapétának lenyűgöző művészi hatást biztosít. A nedvességálló festékek lehetővé teszik, hogy a bevonatok ellenálljanak a magas páratartalomnak és tisztítószerekkel.

gyűjtemények

Minden évben öt új gyűjtemény kerül kiadásra, amelyek kielégítik a legigényesebb ízlést.

Altagamma

Ez a gyűjtemény tükrözi a szobatervezés legújabb globális trendjeit. A színpaletta, a textúrák és a nyomatok stílusos, modern belső tereket hoznak létre.

Az Alta Gamma Loft sorozat az elfojtott, fenntartott árnyalatokban különbözik. Az ősi épületek homlokzatait ábrázoló freskók és könyvespolcok kiváló alternatívája a fotó háttérképeknek. A fa, gipsz és tégla reális utánzata ideális a tetőtér brutális stílusához.

Az „Alta Gamma Evolution” variációkat mutat be a növény- és állatvilág témájában. A dzsungelben rejtődő tigris, vagy egy webt ábrázoló nyomtatás felejthetetlené teszi a szoba hangulatát.

A szilárd textúrázott tapéta tartalmazza a természet összes színét. Meleg homok, puha rózsaszín hajnal, esős nap szemöldöke és barna fatörzsek - minden itt van.

Az Alta Gamma Home egy üzleti nagyváros életét tükrözi. A városi panorámák, a sokemeletes épületek képei, a térképek és az újságkivágások tevékenységeket és mozgást hoztak létre a célok elérése felé.

"Alta Gamma Semper" tele van gyengédséggel és harmóniával. A virágmotívumok, a finom minták és a nyugodt színek tetszeni fognak azok számára, akik a semleges, kissé romantikus belső tereket kedvelik.

elegancia

Ez a gyűjtemény az olasz eleganciát mutatja be különböző inkarnációkban. A szobát klasszikus stílusban díszített medálok és damaszt díszítik. A buja rózsák és az esőerdők élvezik a természet szépségét, anélkül, hogy otthagynának. És a nemes mély árnyalatok fekete-fehér háttérképei bizonyítják, hogy az eleganciát tömören el lehet rejteni.

olasz

Itt a nemzeti kultúra szépségét színes, textúrák és kedvenc olaszok nyomtatják. Csíkok, csipke minták, elegáns díszek, és természetesen a különböző árnyalatokkal ellátott virágok lehetővé teszik, hogy bármilyen stílust válasszon: a klasszikustól a provenceig.

Különösen érdekes az olasz színsorozat, amely a modern belső terek tervezői modelljeit tartalmazza. Hét készlet különböző színekben monokróm texturált modellekből és szerzői panelekből áll. Az elkészült eredeti kompozíciók egyedülálló légkört teremtenek és megmutatják a ház tulajdonosának kifogástalan ízét.

Marimekko

Világos, vidám kollekció a fiatalok számára. A többszínű állatok és autók díszíthetik az óvodát. A lédús árnyalatok virágai felvidulnak a leghosszabb napokon. A havas fák otthon hoznak létre egy igazi téli mese hangulatát. A fekete-fehér avantgárd nyomatok segítenek kifejezni a szokatlan és modern ötleteket kedvelők egyéni jellegét.

Muralto

Ez a kollekció jóval közös az Elegance és az olasz nyelvekkel. Tartalmaz nagy formátumú tapétákat, nyugtató színekben. A 100 cm széles vinylvászon ideális a tágas szobákban, így a tervezési folyamat kényelmesebbé és gyorsabbá válik.

Murogro

Ez a gyűjtemény különösen finom. A reneszánsz, az elegáns minták, a finom virágos és virágos díszek díszítőpaneljei biztosítják a művészeti alkotások megjelenését. A színsémát semleges pasztell árnyalatok és nemes arany és mély sötét tónusok képviselik.

Vélemények

A legtöbb vásárló pozitívan beszél a Sirpi termékeiről. Megjegyzik a márka tapéta kiváló minőségét, a ragasztás könnyűségét, a kellemes textúrát és a termékek csodálatos megjelenését.

A tapéta nem tűnik el a napsütésben, és a szennyeződéseket nagyon könnyen eltávolíthatja nedves szivaccsal.

Ugyanakkor a hálózatban is vannak elégedetlen polgárok véleménye. Néhányan a termékekből származó kellemetlen szagot panaszkodnak. Egyes vásárlók azt mondják, hogy a ragasztás után a szomszédos vásznok ízületei észrevehetőek.

Mi az oka ennek a véleménykülönbségnek nem ismert. Talán az oka a hamis tapéta megvásárlása vagy az alacsony minőségű ragasztó munkájának használata.

Példák a belső térben

Ha szereted a könyveket, de még nem lehetséges egy szilárd könyvtár megszervezése, a könyvespolcokkal ellátott panel megteremti a megfelelő hangulatot és elmondja az irodalom iránti szenvedélyedet.

A tükör felhőkarcoló képe ideális üzleti irodák kialakításához.A szigorú, de az eredeti tervezés megteremti a partnereit egy konstruktív párbeszédhez.

A középkori gyönyörű hölgy portréja nemcsak klasszikus belső térben alkalmas. Egy kis olasz varázs és romantika nem zavarja a modern környezetet.

Lehetőség van arra, hogy közelebb hozzák a lakást a természethez, anélkül, hogy rengeteg növényzet lenne a cserépben. Növényi nyomtatás a falon úgy, mintha frissen töltené a szobát, így kényelmesebb és harmonikusabb.

Egy másik lehetőség a természet témájára - a kecses fehér madarak képe a magas fű és a bolyhos koronával rendelkező fákon. A fotó háttérkép teljes cseréje utánozza a nappalit, pihenni és pihenni.

A híres falfestmény egy lóval tökéletesen illeszkedik egy modern stílusban berendezett szobába. A szépség, a kegyelem, a szabadság és a nagyszerűség - ebben a képen mindent megtalál, ami kifejezi az egyéniséget és karizmatikus szobatervet teremt.

Tekintse át az olasz márka Sirpi tapétáját, lásd a következő videót.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba