Háttérkép kék tónusok a belső

A kék szín használata a belsőépítészetben több mint száz éve. Kék és világosabb árnyalatok díszítették a marokkói paloták falát, és egy sárga-barna kerámiacsempékkel kombinálva a környező hőség között luxus hűvös oázisokat hoztak létre. A kék szín Indiában volt és nélkülözhetetlen. A Birodalom stílusa világossárga háttérképekkel, arany betűkkel kombinálva adta a kastély pompáját.

A modern tervezők örömmel használják ezt a színt, hogy kiemeljék az érdemeket, vagy kiegyensúlyozzák a belső tér hiányosságait.

Ismerjük meg a lehetőségeket és megértsük, milyen jellemzői vannak a különböző színárnyalatok különböző árnyalatainak használatának különböző helyiségekben.

Különleges jellemzők

A kék szín sokféle árnyalatú. Könnyű, majdnem szürke-fehér lesz levegő a szobába, a kék falak vizuálisan növelik a helyet, és hűvös légkört adnak, a türkiz színárnyalat emlékeztet a tengerre.

A kék háttérképen található gyönyörű aranyminták rendetlenséget adnak a belső térnek, színezett rózsaszín márványpadlóval a főszobában.

A pszichológiai hatás szerint ez a szín békét, nyugalmat, visszaverődésre és szemlélődésre hajlamos, pihenőhelyiségekre és hálószobákra alkalmas. Sárgával kombinálva a tavaszi festékek frissességére emlékeztet, ez alkalmas lesz egy fiatal lány szobájában.

A telítettebb hang az agy aktívabb működését teszi lehetővé, jó az irodai falak vagy a gyerekek tanulásának helye. Hagyományosan a tengeri téma aktív fiúk belső terek.

De a kék tapéta alkalmazásában buktatók vannak. Óvatosnak kell lennie, a falakat sötétkék háttérképekkel kell beillesztenie a konyhába, mivel ez a kombináció elnyomja az étvágyat.

Az észak felé néző vagy nem elég természetes fényű szobákban jobb, ha eldobják a háttérképet a sárga, rózsaszín, fehér szín mellett.

Minden kék szín a hideg hangok tartományához tartozik. A belső teret teljes egészében hideg hangon tarthatja, vagy meleg színekkel díszített tapétát választhat, több piros tartozékkal díszítheti, vagy sárga vagy bézs színű textíliákat vehet fel az ablakokon. Ahhoz, hogy harmonikus képet kapjunk, helyesen kell kombinálnod a belső dekoráció részleteit. Ehhez ismerkedjen meg a kék tapéta fajtáival.

faj

A kék háttérképek kellemesek a szemnek, nagyon kedvesnek tűnnek, a nyári melegben hűvös érzést adnak. A déli tájolású szobák hagyományosan kék háttérképekkel vannak ragasztva. A monokróm tapéta vonzza a textúrát, ami különböző természetes anyagok utánzását, a fém kék-acél színének simaságát hozza létre. A selymes textúra azúrkék háttérképe fényes lesz a belső térben.

A fehér, barna, arany, szürke vagy zöld díszekkel díszített, kékes festmények nyugodtabb karaktert adnak a belső térnek.

Csíkos tapéta mindig népszerű. A csík kontrasztos lehet: kék, fehér, piros, sárga szín. És lehet árnyalt és árnyalt bézs, szürke, rózsaszín, ezüst. Ezek a kombinációk egy gyönyörű tartományt hoznak létre a szobában.

A kép háttérképe megnöveli a szoba fekete-fehérjét. Virágnyomtatás lehet - skarlátos rózsák a kék égen, vadvirágok a búzavirágon, chamomiles a türkizen. De óvatosnak kell lennie egy ilyen szoba díszítésével. A falakon a fényes minta elég aktív, így minden más a szobában elnémult harmonikus színeket kell adni.

Gyermekszobák vagy -szekrények esetében a falak széles beillesztésére széles körű, vízesésekkel, hófödte hegyekkel és tengeri témákkal ellátott háttérképek széles választékát kínálja, ahol különböző kék és kék árnyalatok érvényesülnek. Ezekkel a színekkel ellátott fotós háttérképekkel kiegészítheti a többi felületen található sima háttérképeket. A Noble mintás tapéta a Gzhel alatt, ahol gazdag kék-kék színek árnyékoltak. Röviden, a gyártók a színek széles választékát és a háttérképeket kínálják, míg a gyártási technológia biztosítja a színek és a különböző textúrák stabilitását.

A hagyományos selyemnyomtatás forró bélyegző technológiával készül, speciális lumineszcens tulajdonságú bevonattal. A vászon felülete sokoldalúvá és enyhén fényesvé válik, ami rengeteg játékfestést biztosít különböző világítással.

Több textúrázott minta különféle típusú vinylvászonokból állítható elő. A változatlan keresletet Damaszkusz mintával vagy virágmintás mintákkal használják. Az ilyen tapéta jól kombinálható monoton.

A sűrűbb és terjedelmesebb megkönnyebbülés kompakt vinil, a legnépszerűbb. A legkülönfélébb textúrák és színek: a tégla, a fa, a beton és a falazat és a kerámia lapok között a színek palettájában. Ez a befejező anyag a legmagasabb kopásállóságú, nem fél a nedvességtől, mosható, ami bővíti a konyhák és a fürdőszobák használatának lehetőségeit.

Kék papír háttérkép vagy kép nélkül - hagyományos fali dekoráció. A modern festékek nem fakulnak. A papír szerkezete kellemes és természetes az észleléshez. Ez a leginkább környezetbarát tapéta, vonzza és megfizethetősége.

Mi a kombináció?

A klasszikus a kék és a fehér kombinációja. Az eredmény egy harmonikus világos szoba. Egy kis szoba nagyobb és tágasabbnak tűnik, különösen függőleges mintával. Jobb, ha az ablakot könnyű textíliákkal díszítik. Fehér és bézs, arany kanapé kárpitozással a szoba kialakításában a luxus elemei lesznek. Nem kevésbé népszerű csíkos skála, szürke csíkkal. Az ezüstös árnyalatok ragyogást adnak a szobának. A kék és piros vagy barna csíkok váltakozása fényes és eredeti. Sárga vagy világos zöld csíkkal a türkiz szín frissességet ad az egész légkörnek.

A szürke szín a szigorúsághoz tartozik. A szürke-kék árnyalatú szekrénynek átgondolt koncentrációra van szüksége. Jó geometriai mintázatot fog kinézni. A szex jobban ellenáll a szürke tónusoknak.

A kék a kék színnel fog kifejezni. Az érzékiség megjegyzés nem zavarja a hálószobát vagy a tinédzser szobáját. Figyelmet kell fordítani a mintában lévő piros részletek mennyiségére, ezek közül néhánynak kell lennie. Ez a design kis stúdiókban megfelelő. Az ezüst kiegészítők itt használhatók.

Kék és sárga vagy narancssárga - a tenger és a nap nagyon optimista kombinációja. Itt kiválaszthatja a kívánt képet - virágos, geometrikus vagy mintás ligatúra. Nem rossz ez a lehetőség a játszószobák vagy a konyhák számára.

A barna díszű türkiz emlékezteti a keleti mesés belső tereket. Egy ilyen szobában kedvező barna bútorokat fog kinézni. A laminátum jobb, ha sötét árnyalatokat választ.

A nappaliban nyugodt, zöld hangokkal kombinálva. A világos fából készült bútorok harmonikus együtteset hoznak létre az ilyen háttérképekkel. A fehér bútorok stílusos díszítése az ultramarin és a zöldek égett árnyalatai. Mustár színű függönyök méltóságot és nemességet adnak a belső térnek.

A barnás padló minden kék árnyalathoz alkalmas. Jobb, ha a mennyezetet fehérre vagy a tapéta mintázatának egyikére festjük.

A türkiz háttérképekhez alkalmas textíliákkal kapcsolatos információkért lásd a következő videót.

stílusok

A szobák egy bizonyos stílusa megfelel a tapéta-tervezés saját típusainak. Az etnikai stílusú szobát pöttyös kék tapéta segítségével lehet beilleszteni, de az ilyen tapéta egyáltalán nem felel meg a klasszikus stílusnak.

A klasszikus háttérképet monogramokkal, a "Damaszkusz" nyomtatással és a selyemnyomtatással ellátott háttérképeket.

Csík a tapéta - szigorú és diszkrét rajz - az elemek az angol stílusban. Ezért a bútorokat arisztokratikus szellemben kell kiválasztani.

A skandináv stílust kék háttérrel díszített, puha rombuszokkal díszített tapéta és természetes színű fából készült bútorok díszítik.

A keleti íz a mennyei színes háttérképet fogja adni madarakkal. Ez a rajz egy nyári park vagy kert hangulatát hozza létre a szobában.

Rózsaszín virágok kék tapéta, mintha kifejezetten a Provence-i stílusra lettek létrehozva.

Az aure-színű tapéta fehér felhőkkel díszíti a baba alvóterét, a régebbi gyerekek szobájában ezüst csillaggal díszített háttérképek mesésnek tűnnek.

Hogyan válasszuk ki?

A tervező feladata, hogy kiválassza a tapétát, hogy alkalmasak legyenek a szoba egy adott stílusú döntésére.

A nappali, amely a fő terem, egy bizonyos befejező kialakítást igényel. A nappali kék tapéta ad neki kegyelmet. A monokróm vászonokat választva előnyben kell részesíteni a telítettebb árnyalatokat. A háttér egy ilyen háttérkép fog kinézni stílusos sor sötét bútorok színe wenge.

A kis puha virág rajzolású fali papír szépen kombinálva van a szaténszövetben kárpitozott bútorokkal. Éves bútorok és kárpitok rózsaszín és zöld színben biztosítják Provence varázsát. Az arany- vagy ezüst-monogrammal ellátott selyem-szitanyomás háttérképének színei hangsúlyozzák a nappali környezet luxusát.

Világos, telített színek fognak felkelteni a gyerekeket. Szobáik tengerészeti stílusban, csíkos tapétával díszíthetők, és az adott témakör piros vagy kék színű mintás ágyneműjével vagy párnáival kiegészíthetőek. A gyerekszobákban a stilizált pisztácia madarakkal vagy a kék alapon világos rózsaszínű kép a falakon jól néz ki.

A szekrény falainál jobb, ha széles, csíkos szalagon semleges szürke-kék színben marad. A sötét fa fali polcai világos helyet biztosítanak. A szalag alkalmas többszínű, de a szalagok szélessége és kontrasztja nem okozhat bosszantó hatást. Könnyű szekrény bútorok és sötétkék karosszék kiegészítik a belső teret.

A konyhai háttérkép jobb választani ezeknek a hangoknak a kék színét, hogy ne sötétítse a szobát, hanem frissessé váljon. A szobát porcelán gyűjteményben lehet díszíteni.

A fürdőszobában a kék és a kék színek komorak lehetnek. De a marokkói stílusban kombinálhatók egy sárga-barna csempe vagy mozaik, keleti díszítéssel, majd a fürdőszoba mesés ízű lesz.

Az ég színe az egyik természetes árnyalat, így ezek a háttérképek jól kombinálhatók a természetes fából készült parkettával. A fehér parketta a helyiség egyszerűségét és fényt ad. A sötét fa a szoba kialakításában kiemeli a nemességet és a méltóságot. A fenyő világos sárga padlói örömmel és könnyedséggel fognak feljegyezni. Ez az etnikai stílus kedvelőinek megfelelő választás.

Lehetőségek a belső térben

A tervezők örömmel használják a ház belső terének díszítésében a kék háttérképet. Az ég kék színe nem megy ki a divatból, és mindig a népszerűség csúcsán marad, köszönhetően a levegőnek, a fénynek és a figyelmetlenségnek.

A modern és stílusos nappali kialakítás fehér és világos kékből állítható.

A kék falakkal díszített hálószoba friss, élénk színekkel díszített képpel díszíthető, a vakok és a fejtábla pedig a tapétához illő textíliákkal díszíthető.

A modern belső teret a citrom színű „márvány” vénákkal díszített türkiz háttérképek jelzik.

A futurisztikus fürdőszobai kialakítás kék árnyalatokban fényűző.

Nézze meg a következő videót még több belső térrel, kék háttérképekkel.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba