Háttérkép Erismann: stílusos dekoráció az otthoni használatra

A modern világban egyáltalán nem nehéz találni olyan cégeket, amelyek kiváló minőségű tapétákat készítenek. Ezek mind a külföldi, mind a hazai márkák. Az ilyen hatalmas termékek körében azonban nem ritka, amikor az emberek elkezdenek zavarodni. Különleges figyelmet érdemelnek a híres német cég Erismann háttérképei, mivel a legszélesebb körben képviseltetik magukat. Milyen érdekes megoldásokat kínál az Erismann márka a különböző belső terek számára, hogyan kell helyesen választani őket a cikkben.

Márka funkciók

Az európai háttérképek mindig kiválóak a kiváló minőség és a kiváló design miatt.

 • A híres német márka háttérképei nagyon gazdag történelemmel rendelkeznek, mert az első gyűjtemények a XIX. Században jelentek meg. Azóta és a mai napig a vállalat termékei számos világszerte szerzett vásárlói véleményt kapnak.
 • Ma a tapétatermékek gyártása során a márka modern és innovatív technológiákat alkalmaz, miközben környezetbarát nyersanyagokat használ.
 • Az Erismann számos háttérképet kínál. Itt megtalálhatók a papíron és a vinil alapokon, a dombornyomott és a textilpapírok közös lehetőségei. A hatalmas színpaletta különböző díszítéssel is a legigényesebb vásárlókat ajánlja.
 • A márkából származó háttérképeket országunk fővárosában és néhány régiójában lehet megvásárolni, és kiválasztásukat a márka hivatalos honlapján lehet elvégezni.
 • A különböző tapétagyűjtemények árai változhatnak, de általában könnyen megfizethetőnek tekinthetők.
 • Az Erismann termékeket képzett kézművesek tervezik és gyártják, és minden részletre figyelnek. Gyakran előfordul, hogy a márka luxus háttérképeket készít, professzionális tervezők segítségével.
 • A márka építőanyagainak minőségét különböző tanúsítványok és díjak igazolják. Emellett minden márkás termék nemcsak az európai, hanem a nemzetközi minőségi előírásoknak is megfelel.

Természetesen itt nem szerepelnek a márka termékeinek minden jellemzője és előnye.

Az Erismann háttérképek megvásárlásával azonban nem fog csalódni, mivel minőségüket idővel tesztelték.

típusok

A széles választékban számos, a márka által kínált háttérképgyűjtemény található. További ajánlat a főbb fajok figyelembevételére.

papír

Ez a típus az összes többihez képest a legjövedelmezőbbnek tekinthető. A falak papírtermékei ugyanolyan előnyökkel bírnak, mint a mínuszok. A szabványos papírlapok egyrétegűek és kétrétegűek. Az utóbbiakat a megnövekedett erő miatt a leginkább relevánsnak tekintik.

A papírtermékek a levegőn áthaladnak, biztonságosak és környezetbarátak, azonban mindezek révén tökéletesen elnyelik a harmadik fél szagjait, nem tekinthetők nedvességállónak, és nagyon rövid idő alatt elhalványulnak.

A papír tapéta tökéletes megoldást jelenthet nem sok éven át tartó működésre. Ezenkívül a legjobban ragasztva vannak rendkívül lapos falakhoz, mert különben minden rés és szabálytalanság látható lesz. Az Erismann papíralapú háttérképeket nagy választékban, különböző mintákkal mutatják be.

A papíralapú termékek ideálisak egy ház vagy lakás kiválasztására, ahol vannak gyerekek.

vinyl

A vinil alapú háttérképek leggyakrabban dupla rétegűek. A papírhoz képest praktikusabbak és tartósabbak.Ezek alapján a gyártó gyakran nagy sűrűségű papírt vagy interline-t használ. A mosható vinil tapétáknak gyakran van egy hab felülete, de lehet dombornyomott, sima vagy szitanyomásos.

Nem ritka és habképzési lehetőségek a festéshez, mert velük kiválaszthatja a kívánt árnyalatot.

Az ilyen típusú háttérképek nagyon tartósak és ellenállóak a különböző mechanikai hatásokkal szemben, élettartama mindig a vártnál nagyobb. Azonban a viniltermékek minden előnyével ne hagyja a levegőt, és ezért sok vásárló számára már nem alkalmasak.

gyapjú

Ez a fajta tapéta gyakran festés alatt áll, bár már kész opciók vannak. Ezek a háttérképek gyakran más mintákat és megkönnyebbüléseket imitálnak, néha díszítő mintát alkotnak. Az ilyen termékeket környezetbarátnak és biztonságosnak tartják, nemcsak a falak, hanem a mennyezet befejezésére is alkalmasak. Nem szőtt tapéta szerény az ellátásban és nagyon könnyen ragasztható. Ezenkívül, például a vinilből, a levegőt beengedték.

Festéshez

Tapéta a festéshez kiváló megoldás lesz, ha valamilyen speciális belsőépítészeti megoldást szeretne megvalósítani. Leggyakrabban ilyen típusú termékek flizelinovy ​​alapon. És ez egy nagyon nagy plusz, mert a nem szőtt anyag jó hangszigetelést biztosít. Emellett a festmény tapéta gyakran sűrű és nem hangsúlyozza a falak gyengeségeit.

Tervezési lehetőségek

Figyelembe véve a katalógusot a márka tapétákkal, biztosan megtalálja az Ön által tervezett és tervezett modelleket.

A legnépszerűbb tervezési változatok, amelyekben a márka háttérképeit mutatják be:

 • Virágmotívumok. A leggyakrabban rózsa, pünkösdi rózsa és különféle kis virágok találhatók. Gyakran a termékeken és a luxus sakura flauntson.
 • Az egyszerű tapéta vagy a kis mintákkal ellátott opciók szintén széles választékban találhatók. Minimális design mindig divatban van.
 • A gyűjteményekben különböző árnyalatú háttérképeket találhat. Zöld, türkiz, kék vagy azúrkék. A széles választékban biztosan megtalálja a kívánt színt.
 • Sárga, narancssárga, piros és egyéb lédús árnyalatok állnak rendelkezésre nagyon szép és gazdag díszítéssel. Az ilyen háttérképek minden bizonnyal belsejében kiemelkedik.
 • A különböző méretű és csíkos körök, amelyek egyaránt lehetnek vertikálisak és vízszintesek, szintén népszerűek.
 • A gyűjtemények között megtalálhatók a gyerekek, az autók, a hajók, a babák és a gyermekek és az idősebb gyermekek érdeklődésére számot tartó játékok is.

A szalonok és a tapéta termékeket értékesítő üzletek pontosabb kiválasztása érdekében katalógusokat kínálnak tapéta-mintákkal. Segítségükkel nagyon gyorsan fel tudod venni, amire szükséged van, mert néha az online áruházak nem adják át az összes részletet a bemutatott képeken. Gyakran ez a szín és sokkal több, hogy olyan fontos, hogy élőben lássuk.

Napjainkig a márka mintegy 40 modern, divatos tapétával ellátott gyűjteményt kínál, amelyek közül választhat a különböző színek, árnyalatok és design. Továbbá megismerkedsz néhányukkal, amelyek valószínűleg érdekelhetnek.

A gyűjtemények olyan változatokat tartalmaznak, amelyek nem csak a modern, hanem a klasszikus belső tereket is kiegészítik.

 • Arcano. Ez a kollekció tökéletes háttérképeket kínál, amelyek ötvözik az eleganciát és a luxus elemeit. A design klasszikus motívumokkal, elegáns részletekkel egészül ki. A visszafogott és tömör rajzok segítségével könnyedén hangsúlyozhatja a nappali, a hall vagy a hálószoba drága belső terét.
 • Háttérkép a gyűjteményből Város glam sima színben és dekoratív díszítéssel. A színtől a színig terjedő gyengéd és sima átmenetek másodpercek alatt létrehozhatnak 3D hatást.A kollekció színpalettája számos lehetőséget kínál a nyugodt és arany árnyalatoktól a nemes cseresznye és a kék között. A gyűjteményből származó változatok a tökéletes kiegészítést biztosítják minden elbűvölő stílusban.
 • tapéta Eleganza örömmel fogják érezni a nemes kinézetüket és a paletta legapróbb árnyalatait, és a virágmotívumok könnyedén hozzák létre a világi luxust. Az ebből a sorozatból származó termékek sima átmenetet biztosítanak a színtől a színhöz, amely első pillantásra elbűvöl. Itt található egy szantálfa árnyék, puha barna, világos vörös és smaragd.
 • A gyűjteményben megtalálhatók a finom szépségüket megragadó háttérképek. hírnév. Íme a pasztell árnyalatok és a földes sötét, amely hangsúlyozhatja a szobák kifinomult kialakítását. Ebben a kollekcióban a fém és márvány hatásait is megtalálhatja, amelyek a falak mintáit még tágasabbá és fényessé teszik.
 • Azok számára, akik különleges stílusérzettel rendelkeznek, javasoljuk, hogy fordítson figyelmet a gyűjteményre. Keneo, amely bársonyot mutat az érintőképernyőhöz nemes árnyalatokban a legvilágosabb mezől a legérettebb borig. A fénymintákkal és színárnyalatokkal is rendelkeznek opciókkal.
 • Ha a loft stílusa rajongója, ügyeljen a sorozatra. Loft No. 1, amely sima textúra és irizáló színekkel díszíti a tapétákat. Bármely kiválasztott háttérkép könnyen létrehoz egy kényelmet a modern apartmanban vagy egy magánházban.
 • Ha szereted az érett árnyalatokat vagy a trópusi témákat, akkor a háttérképet a gyűjteményből Pardisio - Pontosan ez szükséges. A sorozat számos lehetőséget kínál természetes és trópusi motívumokkal. Itt találja a tapétát, amelyet különböző fák, csempe és bambusz kéreg alatt stilizáltak. Ezzel a kollekcióval otthonos oázist hozhat létre.
 • Sorozata Robusto vol. 2 Az ügyfelek számára rendkívül funkcionális jellegzetességeket és egyidejűleg vonzó tapétafóliákat kínálnak. Annak a ténynek köszönhetően, hogy az anyag felülete nagyon tartós, ebből a gyűjteményből származó háttérképek a leginkább kopásállóak és praktikusak.
 • Különböző finom minták és színek szerelmeseinek, akik barátságos légkört teremtenek, javasoljuk, hogy fordítson figyelmet a háttérképre Titkok. Talán tökéletes kiegészítője lehet a klasszikus hálószobának vagy a nappalinak.
 • Az ország vagy Provence-i stílusban kialakított belső tér nagyon hasznos lehet a gyűjteményből származó háttérképek hozzáadásához Vie en rose. Íme lágy és pasztell árnyalatok, amelyeket elegáns és nem virágzó minták egészítenek ki.

Hogyan válasszuk ki?

Annak érdekében, hogy kiválassza a háttérkép megfelelő verzióját, nemcsak a preferenciáitól és a pénzügyi képességeitől kell folytatnia, hanem számos pontot is figyelembe kell vennie.

 • A kis helyiségek számára szigorúan tilos a háttérkép sötét, sötét árnyalatait választani, mert a helyiséget nagyon korlátozottan és szűkösvé teszi. Ha a szoba kicsi, akkor előnyben részesítse a tapéta világos árnyalatait, például a tejet, tejszínt vagy pasztellet. Nemcsak a sima verziók megengedettek, hanem a kicsi és szokatlan mintákkal ellátott háttérképek is.
 • A konyhák esetében a legjobb, ha nem vásárolnak papíralapú tapétát, mivel nem lehet mosni, dörzsölni, és nagyon erősen elnyelik a harmadik fél szagát.
 • Az ilyen típusú építőanyagok kiválasztásakor ne felejtsük el a jövőbeni világítást, valamint a tapéta és az egész belső és a padló közötti kompatibilitást. A falaknak összhangban kell lenniük mindennel.
 • Mielőtt vásárolna, végezzen méréseket a szobából, és konzultáljon egy szakemberrel arról, hogy mennyi tapétát kell vásárolni. Ha több tekercset vásárol, nagyon fontos, hogy ellenőrizze a kötegszámokat és az alkatrészszámokat, hogy ne véletlenül összekeverje a különböző modelleket.
 • Ha otthonában háziállatok vannak, akkor a legjobb, ha az anti-vandál háttérképeket vásárolják, amelyek az utóbbi időben nagyon praktikusak és népszerűek.
 • Ne felejtse el megvásárolni a megfelelő ragasztót a kívánt tapéta típushoz.Sok mester szerint nincs univerzális ragasztó, de nagyon fontos szerepet játszanak a ragasztásban.
 • Annak ellenére, hogy sokan úgy vélik, hogy a ragasztási folyamat nagyon egyszerű, nagyon nehéz lehet. Ha nem biztos benne, hogy meg tudod csinálni magad, és nem rontod meg a megvásárolt anyagot, akkor a legjobb, ha olyan szakemberek szolgáltatásait használod, akik minden nehézség nélkül biztosan ragadják meg a tapétát.

Ötletek a belső térben

Az Erismann márka luxus tapéta mindig kedvezően néz ki a belső térben. Segítségükkel a házban, a házban vagy a lakásban minden szobát diverzifikálhat.

Nagyon nyereséges tapéta a márka megjelenéséből a tágas nappaliban, különösen, ha nagy és látványos virágokat díszítenek, bár a gyönyörű árnyalatokban lévő sima színek nagyon érdekesek lehetnek ilyen típusú helyiségek legyőzésében.

A gyűjtemények új elemei nagyon gyakran vásárolhatók a modern apartmanok szobáinak kiegészítésére. A világos tapéta mindig jól néz ki olyan helyiségekben, ahol nagy ablakok találhatók.

Háttérkép, stilizált antik, tökéletesen kiegészíti a magánházak klasszikus és drága belső terét. Segítségével nemcsak az egész szoba megjelenését, hanem a bútorok magas költségét is hangsúlyozhatja.

A dekoratív gipsz vagy ugyanaz a folyékony tapéta gyakran nem különbözteti meg a ragasztottakat, de még drága és friss is lehet.

Ha nem biztos benne, hogy kiválaszthatja a belső háttérképet, használja a szakértők segítségét.

Az Erismann tapéta márka modelljeiről lásd a következő videót.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba