A "Avangard" tapéta márka választéka és a minőségi értékelés

A falak díszítésének egyik legnépszerűbb módja a tapétázás. Az egész szoba stílusa, a színséma és a falak tisztításának képessége attól függ, hogy melyik vászonra van szükséged. A külföldi gyárak minősége és drága háttérképe messze nem megfizethető mindenki számára, így sokan választaniuk kell a hazai gyártó javára. Az egyik ilyen cég az Avangard JSC.

Mi az?

Az Avangard gyár több mint 10 éve gyártja termékeit. A gyártás modern német, angol és holland berendezéssel van felszerelve, melynek köszönhetően bármilyen típusú és kiváló minőségű vászon készíthető. Az Avangard kijelenti, hogy a munkában felhasznált nyersanyagok minden nemzetközi követelménynek megfelelnek, és a munka minőségellenőrző laboratórium folyamatosan biztosítja, hogy a végtermék környezetbarát és teljesen biztonságos legyen az egészségre.

Szinte minden tapétagyártás nem szőtt vagy vinil nem szőtt vagy papír alapon.

A vinil tapéták tulajdonságaik és relatív olcsóságuk miatt a legnépszerűbbek. A kétrétegű törlőkendők (vinil + flizelin vagy vinil + papír) világos mintázattal rendelkeznek, kellemes textúra, könnyen ragaszthatók és hosszú ideig szolgálnak. Néha egy másik belső réteg kerül a két réteg közé, ami segít elrejteni a falon lévő szabálytalanságokat.

A nem szövött alaplemezek vinil tapétájának fontos jellemzője, hogy képesek mosni és még kefével is tisztítani őket, így tökéletesen ellenállnak a konyhában és a fürdőszobában.

De vannak hátrányai. Először is, a ragasztó alkalmazása során a háló egy kicsit bővül, de amikor a ragasztó megszárad, szűkül. Így a varrás megkülönböztetésének elkerülése érdekében nehéz lesz.

A papírt nem tartalmazó vinil nedves helyeken nem használható. Nem tolerálják a hőmérséklet és a páratartalom változásait - leállnak. Maga az anyag biztonságos, de egyáltalán nem hagyja át a levegőt, ezért ne vásároljon vinil tapétát nem szőtt vászonra az óvodában vagy a hálószobában. Az alacsony minőségű és olcsó háttérképek kellemetlen szagot bocsáthatnak ki, de egy idő után eltűnik.

A beillesztési technológia saját finomságokkal rendelkezik: a ragasztót a falra, nem pedig a vászonra alkalmazzák. De ha a festéshez tapétával foglalkozik, akkor a fal felszínét és a tapéta belső részét ragasztóval kezelik.

gyűjtemények

Az Avangard gyár számos választási lehetőséget kínál ügyfelei számára a textúrák és rajzok készítésére a vászon háttérképein, amelyek a gyűjtemény stilisztikai elvének megfelelően kapcsolódnak egymáshoz. Az egyedülálló motívumok létrehozása a cég és a világszintű külföldi partnerek saját tervezőit alkotja.

  • Háttérkép a Történelem gyűjteményből - ez a flizelinovy ​​alapú habbevonat. A teljes kollekció pasztell színekben, geometrikus mintázattal a vászonon (stilizált csíkok és rombuszok) és Damaszkusz díszítéssel. A klasszikusok rajongói számára a történeti gyűjtemény a legmegfelelőbbnek tűnik a tökéletes belső kialakításához.
  • «Catena» - Nagyszerű kiviteli alak a modern stílusban. A sima vonalak és a finom színek érzéketlenek, de ugyanakkor nemesek.
  • Azok számára, akik az egzotikusokhoz vonzódnak, az "Avangard" gyár egy tapéta gyűjteményet hozott létre «Marrakesh». A bonyolult keleti nyomatok tündérmese lesz.
  • Kompakt vinil tapéta a nem szőtt anyagból a gyűjteményből Ortenzia, Somerset Art és április virágos és absztrakt motívumokban. Finom rajzok kék, bézs és szürke színekben nagyszerűek lesznek a hálószobában.
"Somerset Art"
«Ortenzia»
«Április»
  • "Romantikus" és "Art Palazzo" - Ez a monogramok hosszú távú kedvence.A szép textúra és a kellemes és feltűnő színteljesítmény kényelmet és könnyedséget biztosít.
«Romantikus»
"Art Palazzo"
  • United Colors gyűjtemény - sima megkönnyebbülésű sima tapéta. Különböző színekben kapható: élénk kék, kék, őszibarack, agyag, szürke, barna, sárga, krém és fehér. A tapéta szokatlan szerkezete miatt az ifjúsági apartmanokban jól fog kinézni. Ezek a színek dinamikát és jó hangulatot biztosítanak.
  • "Roses Art" - Ez egy virágos nyomtatás absztrakt változatban. Egy ilyen minta jó, mert nem feltűnő, de egyértelműen közvetíti a romantikus hangulatot.
  • A kollekcióból készült, tetőtérrel rendelkező belső terem kialakítása «Brisko»a téglafal utánzása, és «Kőműves»kőműves utánzat.
«Kőműves»
"Roses Art"
«Brisko»
  • A fantázia motívumok a gyűjteményekben vannak jelen. "Régi hajó", "Venezia Art", "Breeze", "Brigantine", "Santorini", "Amsterdam". Ezeknek a gyűjteményeknek a fő jellemzői az építészeti elemek, épületek, hajók, tájképek, felhők és az ég képei.
«Breeze»
"Régi hajó"
"Brigantine"

Vásárlói vélemények

Sajnos az Avangard gyári termékkel kapcsolatos vélemények nem túl jóak. A vásárlóknak sok panaszuk van a háttérképről.

Sokan óriási nehézségekkel küzdenek a beltéri ruhák csomagolásában. A vásznok nagyon vékonyak, állandóan összecsukhatóak, nagyon nehéz őket igazítani, néha el kell távolítani a falról és új módon kell beállítani.

De a végeredmény nem mindig boldog. Sokan megjegyzik, hogy a falak beillesztésével végzett munka befejezése után az egyenlőtlen tapéta színezés láthatóvá válik. Az ízületek helyén a tapéta egyértelműen világosabb, minden úgy néz ki, mint egy bot. Ebből a falból csíkos és egyenetlen lesz.

Gyakran vádolják a vásárlókat azzal, hogy megsértik a munkavállalók beillesztésének technológiáját, arra kényszerítve őket, hogy ragasztják a tapétát, miközben új tételt vásárolnak. Az eredmény ugyanaz, és a pénzt kétszer annyi költésre fordítják.

További információ a Gaudi gyűjteményéről az Avangard gyárból, lásd alább.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba