Plitonit C ragasztó: cél és tulajdonságok

 Plitonit C ragasztó: cél és tulajdonságok

Ma az építőipari piacon számos különböző termék található, beleértve a ragasztót is. A jól ismert cég Plitonit különböző típusú ragasztókat gyárt, amelyek csempe, márvány és még sok másra vannak tervezve. Ma a Plitinit C termékekről, az anyag előnyeiről és tulajdonságairól beszélünk.

Különleges jellemzők

Az építőipar szakemberei nagyon pozitívan beszélnek a Plitonit C márka termékeiről. Ez a termék univerzálisnak tekinthető, mivel kiválóan alkalmas szinte minden típusú borításhoz. Kerámia burkolólapok falra vagy padlóra, márvány, természetes és mesterséges kő és más anyagok. Ezenkívül ezt a ragasztót gyakran használják az úgynevezett padlófűtés és a medencék befejezése során.

A Plitonit cégtől származó ragasztó tökéletesen megnyilvánul a telepítés során. Az anyag különleges összetétele lehetővé teszi, hogy fagyálló és vízálló legyen.

Fontos megjegyezni, hogy plaszticitása miatt a ragasztó nem teszi lehetővé a csempe lerakódását a fektetés során. Ez azt jelenti, hogy a függőleges fektetést biztonságosan elvégezheti felülről lefelé, és az eredmény tökéletes lesz.

Eltérően más keverékektől, a bélésmunkák során ez a ragasztó nem teszi lehetővé, hogy a kerámia felület erősen leülepedjen, ami lehetővé teszi, hogy a berendezés a lehető legpontosabb és hatékonyabb legyen.

Fontos megjegyezni azt is, hogy ez a ragasztó teljesen használható, még akkor is, ha olyan munkát végzünk, mint például a festett vagy egy adott padlóburkolat maradványai. A keverék meglehetősen gyorsan szárad, így a tojásrakás során ajánlott figyelembe venni azt a tényt, hogy csak fél órája lesz beállítva.

A hígított oldatot a következő négy órán belül fel kell használni, majd elkezdheti elveszíteni tulajdonságait, és a végső munka nem lesz jó minőségű.

És egy nap múlva biztonságosan elkezdheted a habarcsot, sőt akár a felszínt is használhatod, vagyis félelem nélkül sétálhatsz a csempe.

Ha az ilyen típusú keveréket kizárólag a fűtött padló fektetése során használták, akkor a rendszert csak három nap után lehet elindítani. Ha úgy dönt, hogy korábban ellenőrizze a meleg padló hatását, akkor a munkát elrontják. A javításoktól való tartósságnak nem kell várnia.

típusok

Fontos megjegyezni, hogy a Plitonit C márka termékei eltérőek lehetnek. A hardverboltban három különböző típusú ragasztó található.

A helyes választás érdekében ügyeljen arra, hogy vegye figyelembe a keverék célját, műszaki jellemzőit és tulajdonságait.

 • A megjelölt termékek "Easy" alacsony a fogyasztása a munka során, és kiválóan alkalmas bármilyen nehéz felületre. Ezen túlmenően ennek a ragasztónak köszönhetően teljesen tetszőleges lapkával dolgozhat. Ez a termék kiváló tapadású, gazdaságos a használata, nagyon könnyen kezelhető. Érdemes megjegyezni, hogy a különböző összetételű keverékekkel ellentétben ez a termék lehetővé teszi, hogy akár negyven százalékot takarítson meg. Egy ilyen gazdaságos költség sok építőt és befejezőt vonz.
 • Ragasztó, amelyen a csomagoláson nincsenek szimbólumok, vagyis csak Plitonit C, ideális a legbonyolultabb felületek kezeléséhez. Ez lehet olyan felület, amely lúgos festékkel festett, régi csempékkel bélelt, stb. Ez a termék univerzális lehetőség bármilyen csempe, padlófűtés vagy uszoda számára.
 • Ragasszon egy jelöléssel „Márvány” Ideális nemcsak a kőből készült csempe, hanem a mozaikok számára is.Általában ez a kompozíció fehér színnel rendelkezik, ami megkönnyíti a használatát még üveglapokkal végzett munka során is. A munka befejezése után ez a keverék nem képez plakkot, és nem változtatja meg a burkolat színét. Agyag műanyag, könnyű és kellemes vele dolgozni. A szakértők azt javasolják, hogy ezt a terméket használják a padló és a medencék tervezése során.

A Plitonit C márkanév alatt gyártott termékek minden kategóriája magas technikai és működési tulajdonságokkal rendelkezik, amelyeknek köszönhetően a munka minőségileg megtörténik.

tippek

  Ha a közeljövőben tervezi, hogy ezzel a keverékkel dolgozni fog, akkor valószínűleg szüksége lesz néhány kis ajánlásra és tippre a használatáról.

  • A keveréket hígítsuk szigorúan az egyes csomagoláson található utasítások szerint. A munka során ne feledkezzünk meg arról, hogy rendszeresen keverjük össze a készítményt a jobb minőségű munkához és a kezelt felülethez való tapadáshoz.
  • Fontos megjegyezni, hogy a száraz keveréket fokozatosan tiszta, előzőleg elkészített vízbe vezetik be, és nem fordítva.
  • A keverék alkalmazása előtt ajánlatos a felületet egy speciális vegyülettel előkészíteni ugyanazon gyártótól. Ez lehetővé teszi a jobb befejező munkát.
  • Ne ragasszon azonnal ragasztót az előkészített felület nagy területére, mivel csak harminc percig lesz a lapka elhelyezése.
  • Ha a helyiségben merülés vagy megnövekedett páratartalom van, a korrekciós idő kétszerese.
  • Ha túl nagy mennyiségű keveréket alkalmaztunk a felületre, és már elkezdett ropogni, ajánlatos a keveréket eltávolítani, és egy újat alkalmazni.

  A Clay Plitonit C sok pozitív visszajelzést kap az ügyfelektől, akik már értékelték a minőségét. Vegye figyelembe az anyag rendelkezésre állását, a nagy teljesítményt, a könnyű használhatóságot és a tartósságot.

  További információk a Plitonit C ragasztóról a következő videóban.

  Comments
   szerző
  Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

  Bejárat

  Nappali

  hálószoba