88 ragasztó: Specifikációk és alkalmazások

Az építési és háztartási feladatokat mindig ragasztóval lehet megoldani 88. A terméket a modern üzletekben különböző formában értékesítik. Ebben a cikkben megvitatjuk, hogyan kell megfelelően alkalmazni ezt a ragasztót, és megvizsgáljuk annak jellemzőit is.

Különleges jellemzők

A 88 ragasztó szintetikus polimer kloroprén gumi vagy természetes gumikeverék, amely fenol és a formaldehid polikondenzációs vegyülete. Ez a szerkezet meglehetősen bonyolult. Ezek a számos molekuláris vegyület és jellemzi a ragasztó tulajdonságait és tulajdonságait, rugalmasságát, vízállóságát.

A termék fő előnye, hogy viszonylag könnyen alkalmazható. Természetesen és kényelmesen megteheti. Egy másik pozitív pont a gazdaságos használat. Körülbelül 300 mg ragasztó szükséges egy méternyi felületen. Az előnyök közé tartozik a termék azon képessége, hogy ellenálljon a szélsőséges hőmérsékleti viszonyoknak: plusz 70-től mínusz 50-ig. Használhatja az anyagot minden időjárási körülmények között a különböző tárgyak számára.

A ragasztó tulajdonságai közé tartozik a szerkezeti stabilitás: még akkor is, ha vízzel érintkezik, ami sok anyaggal végzett munka során szükséges. Azok a tárgyak, amelyeket ezzel a termékkel ragasztunk, még a magas páratartalom mellett sem pusztulnak el. További fontos pontok az anyag biztonsága. A cső részeként nem veszélyes az emberi élet elemei. A ragasztó használata során nem keletkezik káros anyag. Ez az elem különösen fontos ragasztott termékek beltéri alkalmazásához.

A vásárlók értékelik a ragasztót és annak korróziógátló tulajdonságait. Nem félhet a fémtárgyak ragasztására. A termék megnövekedett rugalmassága a leghosszabb használati idő mellett is fennmarad. Hasonló anyag alkalmas mozgó anyagokkal való munkavégzésre. A tartós, megbízható termék a helyes helyet foglalja el otthonában. Ellenáll a ragasztónak és a megnövekedett vibrációnak.

Műszaki adatok

A ragasztó vastag, viszkózus, szürke-zöld vagy bézs színű, amelynek színe változhat. A készítmény gumi, fenol-formaldehid gyanta, etil-acetát és nefras oldat. Az üledék előfordulása megengedett. Ebben az esetben jól kell kevernie az anyagot. Meg kell jegyezni, hogy a ragasztó nem tartalmaz különböző mérgező komponenseket az emberek életéhez és egészségéhez. Biztonságos lesz vele dolgozni különböző körülmények között. Vízálló, hőálló, műanyag, gyorsan megragad. Tekintsük a fő termékopciókat.

88-CA

Ezt az opciót általában a nehezen csatlakoztatható építőanyagok ragasztására használják. Ezek közé tartozik például a fém, a habszivacs és sok más. Ezért ez a márka elég népszerű. A ragasztó mínusz negyven és ötven fok közötti hőmérsékletet képes ellenállni. Az anyag ellenáll a penésznek, kiváló korróziógátló tulajdonságokkal rendelkezik. Ezt az opciót aktívan használják az autóiparban, a repülőgépek építésében, bútorok létrehozásában. Használhatja szerelési ragasztóként.

88-H

Ez a modell lehetővé teszi a vulkanizált gumi beton / műanyag / fém ragasztását. Az anyag magában foglalja a benzint. A ragasztó hőállósága alacsony. Erő -11,5 kgf / cm négyzetméter.

88-NP

Ez a speciális anyag széles körben alkalmazható. Az opció nagyon tartós, vízálló, annak ellenére, hogy friss vagy sós víz. Jó ragasztó gumi beton, bőr, üveg, fém.A modell ellenáll a jelentős hőmérsékletkülönbségeknek (mínusz ötven és hetven között). Ez a termék sikeresen használható kárpitozott bútorok, építőipar, autóipar létrehozásában. Ugyanakkor nincsenek illékony elemek az anyagban, amelyek a megszilárdulás során elpárolognának.

88-NT

Ez az opció szintetikus gyantákat, benzint és különböző adalékanyagokat tartalmaz. Tökéletes bőr, gumi, fém, fa, szövet ragasztásához. Az anyag ellenáll a hidegnek és a hőnek. Vonzza a figyelmet és a modell lenyűgöző rugalmasságát. Használható ipari vagy mindennapi életben. Megfelel a GOST minden szabványának.

88-Luxe

Ez az opció univerzális. Gumi, textil, fa, hab, papír, üveg és több ragasztó. A modell autók, bútorok, rádió készítésére szolgál. A termék hosszú élettartama a másik előny. Ennek köszönhetően az anyag lenyűgöző felületeken használható.

88-Metal

Ez a ragasztó univerzális változata segít a fémnek más nem fémes termékekhez való csatlakoztatásában. Erős, tartós, vízálló - így jellemezhető a modell. Rogneda létrehozta ezt a ragasztót. Az anyag erős és megbízható csatlakozást biztosít a felületekhez. Meg kell jegyezni, hogy az anyagot nem lehet mérgező anyagokkal hígítani, a benzin kivételével. A termék részeként - megnövelt rugalmasságú polikloroprén gumi. A felhasználók azt is észrevették, hogy gyorsan szárítják a terméket, kis költséggel, és ezáltal megtakarítással.

M-88

Ez az opció nagy szakítószilárdságot mutat. A ragasztó mínusz negyven és hetven fok közötti hőmérsékleten használható. Ami az alkalmazási területet illeti, ez hasonló a fenti modellekhez.

Megvizsgáltuk a ragasztási módosítások főbb változatait. Érdemes megjegyezni, hogy az egyes modellek költsége elfogadható és megfizethető. Ez a termék egy másik előnye.

gyártók

A 88 ragasztónak különböző gyártói lehetnek.

társaság "Rogneda" a 88-Luxe gyártója, amely a legjobban alkalmas gumi, bőr, papír, fém és egyéb termékek ragasztására. Ezt a ragasztót a bútorok gyártásában, a cipők javításában, az iparban és a mindennapi életben használják. Az anyag segít hatékonyan és megbízhatóan ragasztani az anyagokat. Könnyen és kényelmesen használhatja a terméket. A tárolás során figyelembe kell venni az anyagra vonatkozó alapvető ajánlásokat, amelyek hosszú ideig szolgálnak. 20 litert nyereségesen vásárolhat meg, hogy pénzt takarítson meg és vásároljon egyetemes ragasztót.

társaság "Expert" minőségi terméket is gyárt. Alkalmas az anyagok ipari és mindennapi élethez való ragasztására. A modell jó rögzítéssel rendelkezik, erős, rugalmas, nedvességálló anyagot képez.

Vannak más gyártók is. Minden importált terméket magas minőségi jellemzők jellemeznek. Ugyanakkor költségeik sokkal magasabbak lesznek, mint a hazai vállalatoké.

alkalmazási körét

Ezt a ragasztót különböző anyagok, például bőr, fém, fa, műbőr, szövet, karton, üveg, polimer anyagok és sok más összekötésére használják. Gumi, linóleum alkalmas anyag. És ezt a ragasztót is aktívan használják a cipőiparban. Ez az anyag könnyen alkalmazható bármilyen terméken, gyorsan beállítható. A termék 24 órán belül használatra kész, ha hideg módon ragasztotta. Ha meleg - 3 óra múlva már kihasználhatja a terméket.

Ami az alkalmazási módszereket illeti, két lehetőség lehet.

  • A forró ragasztót vékony réteggel kell elosztani a kívánt felületen. Fél óra múlva az összeillesztett tárgyat magas hőmérsékletnek kell kitenni (90 Celsius fok). Hagyja nyomva egy darabig az elemet.
  • A hideg módszerrel biztonságosan csatlakoztathatja a terméket. Szükséges az anyag egyenletes elosztása a kívánt tárgyra.20 perc múlva érdemes egy másik réteg ragasztót helyezni. A sajtó alatt az objektumnak egy napra kell feküdnie.

Huszonöt kilogramm tartályban az egész iparágra kiterjedő 88 ragasztó látható. A jótállási időszak tekintetében egy év, ha az anyagot 10-25 fokos hőmérsékleten tárolják.

A ragasztót is aktívan használják az építőiparban. Gumi termékeket vagy gumi alapú anyagokat ragaszthatnak fából vagy vasbeton alapokon. Alkalmazza az anyagot és a mindennapi életben. Lehetővé teszi, hogy nemcsak bőrtermékeket ragasszon, hanem különböző habokra is ragasztja a habot.

Hasznos ajánlások

Gyakran a hosszabb tárolás során a ragasztó vastagodni kezd. Ha ez megtörténik, akkor a ragasztót benzollal vagy diklór-etánnal feloldhatjuk. Hat-tizenkét óra elteltével elkezdhetjük használni. Ami az arányokat illeti, akkor azokat úgy kell kiválasztani, hogy az anyag folyékony savanyú tejszínként nézzen ki. A ragasztó tárolásakor ügyeljen arra, hogy a tartály légmentesen záródjon, és a hőmérséklet tíz-huszonöt fok. Ha betartja a tárolási és üzemeltetési szabályokat, a modell 12 hónapon belül alkalmazható. A gyakorlatban a ragasztó még hosszabb ideig használható.

Ez az anyag kiváló alternatíva lesz a körmökre, a szálakra és más rögzítőelemekre. Sokoldalú és megfizethető, ez megkönnyíti és megkönnyíti a munkát.

Ez a többfunkciós anyag, amely különböző felületeket összekapcsol, jól bizonyított. A Clay 88 a vezető. A használat eredményeként tartós eredményt kap, függetlenül attól, hogy milyen felületen ragasztja.

Ebben a cikkben áttekintettük a Clay 88 jellemzőit és jellemzőit. Most már meg tudod alkotni véleményét erről a termékről, és eldöntheti, hogy használja-e a mindennapi életben vagy a munkában.

A 88-NT teszt ragasztóanyagot egyértelműen a videó mutatja.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba