Makroflex FR77 tűzhab: jellemzők és specifikációk

 Makroflex FR77 tűzhab: jellemzők és specifikációk

A régi házak felújításakor vagy felújításakor mindig van a biztonság, beleértve a tűzbiztonságot is. Minden bérlő tudni akarja, hogy sürgős szükség esetén képes lesz elmenekülni és segíteni szeretteitől. Ezért ezt a kérdést az építőknek a munka legkorábbi szakaszában kell kidolgozniuk, mert felelősek az épület megbízhatóságáért és biztonságáért.

A tűzálló anyagok használata nagy költségük miatt gyakran lehetetlen. Vannak azonban megfizethetőbb eszközök. Az egyik a Makroflex FR77 tűzálló hab. Ez a cikk tájékoztatja a termék jellemzőit és jellemzőit.

leírás

A Makroflex FR77 egy professzionális építőanyag, amely egy komponensből áll. A terméket hengerekben, fegyverrel értékesítik, előkészítve a munkára. A csomagolás mennyisége 750 ml. A termék megfelel az európai szabványoknak, amelyeket az ISO 9001 / EN 29001 szabályoz.

A habot úgy tervezték, hogy az épületek építése során az ásványi és fémrétegek közötti időközönként betöltse a réseket és üregeket, amelyek tűzbiztonsági követelményeket és tűzveszélyes időt biztosítanak.

A nedvesség hatására megszilárdul.

tulajdonságok

A termék fő tulajdonsága a fokozott tűzállóság. A helyes alkalmazáskor a tűz nem enged át, és négy órán át nem tartja fenn az égést. Ez a hab kiváló hő- és hangszigetelési paraméterekkel rendelkezik.

A Makroflex FR77 minden építőanyaghoz ragaszkodik. Kivételt képeznek a szilikon, az olajok és a kenőanyagok (hab csak elvezet a belőlük). Ezért a munka előkészítésének egyik feltétele az ilyen anyagok felszíni eltávolítása.

A hab csak pozitív hőmérsékleten használható. Tárolja sötétben, nulla hőmérsékleten, védje a terméket a napfénytől. Még a rövid távú tárolás a mínusz hőmérsékleten nem ajánlott. Ezután a hab tulajdonságai jelentősen romolhatnak, ami ebben az esetben elfogadhatatlan.

A hengereket nem szabad magas hőmérsékletre melegíteni. Ha a léggömb felmelegszik, azt nem szabad rázni a robbanás elkerülése érdekében. Jobb, ha egy ideig óvatosan hideg vízbe engedjük az anyagot. Lehűlés után a ballon használható.

Alkalmazás és edzés után a hab -40 ° C és + 80 ° C közötti hőmérsékletet képes ellenállni. A termék csak állandó közvetlen napsugárzás hatására veszít tulajdonságaitól. Ilyen hatás hiányában a hab technikai paraméterei évtizedek óta nem változtak.

A pisztoly használatának köszönhetően a szerszám szigorúan ebben az irányban és a szükséges mennyiségben oszlik meg.

Ennek köszönhetően a munka legmagasabb sebessége is elérhető.

Az alkalmazás nünei

A munka megkezdése előtt meg kell tisztítani a felületet a portól, olajoktól, különböző típusú kenőanyagoktól és egyéb szennyező anyagoktól. El kell távolítani az összes felesleges elemet, minden porózus területet meg kell őrölni. A felület és a hab közötti tapadás növelése érdekében egy réteg alapozót alkalmazhatunk. Munkavégzéskor fontos, hogy egy speciális tisztítószert vagy oldószert használjunk, hogy azonnal eltávolítsuk a foltokat a véletlenszerű habcseppekről egy tiszta felületre.

Az összeszerelési habot csak akkor lehet használni, ha a hengerek pozitív hőmérsékletű helyiségben helyezkednek el. Ha a hengerek hőmérséklete lényegesen alacsonyabb, mint a szobahőmérséklet, szükséges, hogy 12 órán át hagyjuk őket, hogy a hőmérsékletet a kívánt szintre emeljék.

A habot szigorúan az utasításoknak megfelelően kell alkalmazni. A felhasználási javaslatokat általában a habpalackon és néha a pisztolyon jelzik. A hab kb. Egyharmaddal bővül. A munka során figyelembe kell venni ezt a tényt. Túl sok hab alkalmazása esetén a "csomók" képződhetnek. Szükséges az üregben lévő páratartalom szintjének monitorozása is, amely a szerszámot kitölti. Magas páratartalom mellett a hab erősen "leül" és elveszíti tulajdonságait.

A Makroflex FR77 tűzálló poliuretán hab megszilárdulásának aránya az analógok közül az egyik legmagasabb. Ezért, ha minőségi eredményt kíván kapni, rendkívül fontos az alkalmazott összetétel tisztaságának, optimális mennyiségének és a munka minden fázisának feltételeinek figyelése.

Lásd a Makroflex FR77 lángálló szerelőhab teszt videóját.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba