Az "I homlokzat" rendszer előnyei és hátrányai

Az „I Facade” az orosz cég, a Grand Line által gyártott elülső panel, amely a kis- és házépítés burkolószerkezeteinek gyártására specializálódott Európában és az Orosz Föderációban. A panelek kővel és téglával imitáló textúrával rendelkeznek, így népszerű megoldást jelentenek a magánszektorban.

Jellemzők

Összehasonlítva a ház burkolatával versengő anyagokkal: vinil-iparvágány, kő (akár természetes, akár nem), alagsori iparvágány és fém burkolat és hullámos padló, az „I Facade” panelnek számos tagadhatatlan előnye van.

  • Az "I homlokzat" panelek nem csak sima, hanem texturáltak lehetnek. Tehát képesek lesznek teljesen cserélni és utánozni a téglát vagy a falazatot. A modern fém iparvágányt természetes textúrákkal is perforálták vagy festik, de nem a természetes anyagok teljes utánzata.
  • A színező panelek tartósak: nem mosható ki, és nem halványul a nap sugarai alatt. A panelek gyártásakor professzionális festékeket használnak a garantált eredmény érdekében.
  • A vállalat életminőségi garanciát nyújt a termékek minőségére számos fontos jellemzőre nézve. Az „I Facade” a külső befejező anyagok egyetlen márka, amely ilyen garanciális feltételeket alkalmaz. Annak érdekében, hogy azok végrehajthatók legyenek, a következő tényezőkre van szükség: a paneleket a gyártó ajánlásaival és szabályaival összhangban tárolták és szállították, csak a rendeltetésüknek megfelelően használták, és a telepítést az üzemeltetők engedélyével és a használati utasításnak megfelelően végezték.
  • A "I homlokzat" mintákkal nem lehet félni a széltől. Az "Antismerch" nevű hangszóró speciális zárral történő telepítéséhez. Az ilyen rendszerrel a falakhoz csatolt iparvágány nem fél a 240 és 250 m / s sebességgel mozgó széltől.
  • Az ilyen tervek elég olcsóak. Az „I am the facade” termékek egy négyzetméterének ára, ha az áruházak átlagos árszintjét nézzük, kevesebb mint másfél-kétszerese a hagyományos iparvágány árának, és figyelembe véve a telepítést, két vagy akár háromszor olcsóbb lesz, mint a kőburkolat ( természetes vagy mesterséges).

A termékek típusai és műszaki jellemzői

A márka az orosz építészeti hagyományokra összpontosít, a hagyományos orosz kastélyt a ház külső részének a színvonalává teszi, és háromféle terméket kínál, amelyek nevét tükrözi ez a koncepció.

  • "Krími pala". Szimulálja a nyers kő és a gondatlan, mintha "sietve", fektetése, ami ebben az esetben nem válik rendezetlené.
  • "Demidov tégla". A gondosan és gondosan lefektetett kőlapok benyomását keltik. A legegyszerűbb opció márka.
  • "Catherine's Stone". Ez a márka legdrágább gyűjteménye. A homlokzatra nézve, a design segítségével gondosan megtervezett téglákat látunk, mintha kézzel készültek volna.

Tárolási feltételek és panelek szállítása

A gyártó meglehetősen nehéz, de ésszerű feltételeket támaszt a termékek tárolására és szállítására. Ezeknek a feltételeknek a teljesítése szükséges a garancia meghosszabbítása érdekében.

A paneleket és azok alkatrészeit beltérben kell tárolni.jól szellőztetett és alacsony páratartalmú.Ezenkívül el kell kerülni a közvetlen napsugárzást, hogy elkerüljük az egyes színes foltok megjelenését a homlokzaton és a fűtőberendezések időbeli hatásait, hogy az anyag ne alakuljon át. A termékeket kizárólag a gyártó csomagolásában kell tárolni.

A szállítást kizárólag zárt konténerekben és eredeti csomagolásban végezzük, különben károsodhat a szerkezet dekoratív része. Ezenkívül a targonca hátsó részén jól rögzítve kell lenniük. A panel eldobása és hajlítása szintén nem megengedett.

Felkészülés a telepítésre és a telepítésre

A panelek meglehetősen könnyűek, így a mérnököknek nem kell tovább vizsgálniuk háza rajzait, hogy a bélés súlyát módosítsák. Összehasonlításképpen: a kő homlokzatának tömege 20-szor nagyobb lesz, mint a "I homlokzat" panelek súlya. Ha úgy dönt, hogy egy házházat épít, ahol a számlán minden kilogramm szükséges, csak egy egyszerű opciót kell választania. Ezenkívül olcsóbb kollégákat vásárolhat, anélkül, hogy elveszítené a minőséget.

-banA panelek telepítése nem igényel sok munkásságot. Meglehetősen könnyű és gyors, például egy kőfal homlokzatához képest, ahol a ház külső részének gazdagítására irányuló önálló munka egyszerűen lehetetlen, és a professzionális kőművesek szolgáltatásainak költsége nagyon magas. Így nemcsak az anyagokra, hanem a telepítésre is menthető.

Vásárlói vélemények

Annak ellenére, hogy az e márka alá tartozó termékek viszonylag nemrégiben megjelentek, már sikerült megkapnia az első véleményeket.

Olyan vásárlók, mint az otthonuk átalakítása a panelek telepítése után: a textúra, a szín és a méret jól megválasztott. Megjegyzik, hogy az orosz birtokok szellemében teljes képet alkotnak.

Az emberek vonzódnak az árhoz is: bár az „I Facade” panelek drágábbak, mint a hagyományos panelek, még mindig sokkal olcsóbbak, mint a kővel szemben, amelyek tökéletesen utánoznak.

Telepítési panelek, lásd a következő videót

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba