Az AMK homlokzati rendszer jellemzői: előnyök és hátrányok

Minden tulajdonos kényelmesen szeretné kitölteni a házát, és kívülről vonzóvá teszi, mert ha a könyvet a fedéllel bírálják, akkor a házat a homlokzat alapján ítéli meg. Az AMK homlokzatrendszere nemcsak a falak szép díszítését teszi lehetővé, hanem a külső környezet védelmét is. Fontolja meg a rendszer jellemzőit, előnyeit és hátrányait, valamint a telepítés árnyalatait.

Jellemzők és előnyök

Az AMK dekoratív és védőburkolatok kivitelezésére szolgál, mint a ház külső falai, és belső. Tökéletesen illeszkedik bármely belső térbe, hatékonyan utánozza a téglát vagy a falazatot. A rendszer egy tégla alakú márványlemez és vizes akril diszperzió. Ez egy márvány vakolat vagy rugalmas kő analógja, de sokkal olcsóbb. Az ilyen homlokzatok nagy teljesítményűek, tartósak és tartósak.

Az AMK teljesen természetes összetevőkből áll, amelyek a természeti jelenségekkel szemben fokozott ellenállással és gyakorlatilag bármilyen külső hatással rendelkeznek. A rendszer nagy előnye a tűzállóság, nem gyullad ki. A lapok nagyfokú gőzáteresztő képességgel rendelkeznek. A kiváló minőség mellett a rendszer nagyon esztétikus.

Könnyű és gyors összeállítani az AMK-t, a javítási munkák nem igényelnek szakmai készségeket. Ez a tétel olyan férfiaknak örvend, akik soha nem végeztek javításokat saját maguk előtt. Az ilyen típusú kivitel egyik fő előnye a karbantarthatóság. Az egyik lemez károsodása esetén könnyen szétszerelhető és újra cserélhető.

Szerelési folyamat

Mivel a telepítési technológia meglehetősen egyszerű, a javítási munkák nagyon keveset fognak fizetni. Általában a mesterek 250-300 rubelt vesznek fel négyzetméterenként. A telepítést maga is elvégezheti. Figyelembe kell venni a hőmérsékleti feltételeket, mivel a munkát + 5 ° C-on (nem alacsonyabb) kell elvégezni, amelyet egy héttel tovább kell tartani a béléssel kapcsolatos problémák elkerülése érdekében.

Mielőtt folytatná a lemezek felületének közvetlen elrendezését, előkészítő munkát kell végezni. Szükséges az alap alapja, minden repedést és szabálytalanságot lezárni, majd alaposan megtisztítani a portól és a szennyeződéstől.

További jelölés történik, amely után egy egyenletes ragasztóréteget helyeznek a falra egy 4-6 milliméteres fogakkal. A ragasztó keveréket szigorúan kell hígítani a gyártó utasításai szerint. Javasoljuk, hogy a készítményt alkatrészként készítse el úgy, hogy ne száradjon ki a tartály belsejében, és ne veszítse el tulajdonságait. Ezután az AMK-t alkalmazzák. Erősen nyomni kell, hogy megszabaduljon a felesleges levegőtől, és eltávolítsa a felesleges ragasztót, ami a lemezek alatt jön ki.

Miután a keverék megkeményedik, felülírja a varratokat. Ebben az esetben nem kell aggódnia a lemezek felületének állapotáról, mert minden részlet egy védőfóliával rendelkezik, amelyet 48 óra elteltével könnyen eltávolíthat.

Termék áttekintése

Az AMK homlokzati rendszerei igen széles választékban vannak. Az anyag ára 500 és 650 rubel / négyzetméter között változik a kiválasztott modelltől függően. A termékeknek két típusa van: tégla és blokk. Az első méretek 250 * 65 mm, a második - 400 * 195 mm.

A színpaletta három fő árnyalatból áll: szürke, barna és homokos, amelyek mindegyike három tónusú, a fénytől a sötétig. A fal monofónikus anyagként lehet vágni, vagy mindhárom tónust használva (ezt az opciót keveréknek nevezzük).

A barna AMK keveréke kedvezően fog kinézni, és emlékeztetni fogja a "bajor fektetést".Sandy nagyon kedves és elegáns megjelenést ad a háznak. A szürke változat szigorúbban néz ki, de ugyanakkor nem kevésbé „gazdag”.

Vélemények

Az AMK homlokzati rendszeréről alkotott vélemények, amelyeket a felhasználók a hálózatban hagynak, rendkívül pozitívak. A magánházak tulajdonosai örömmel fogadják a márvány vakolat analógját és megfizethető árát. A termékek tartósak és ellenállnak a páratartalom és a hőmérséklet változásainak.

Hosszú élettartamú az anyag, könnyű cserélhető lemezek. A homlokzatrendszer előnye, hogy néhány ügyfél számára egyszerű a telepítés. Még a javításban kezdők is telepítik az AMK-t, a professzionális kézművesek segítsége nélkül.

A homlokzatok vonzó megjelenése messziről látható, és azonnal felhívja a figyelmet az áthaladó emberek figyelmére. Nagy előnye az anyag és a belső terek, például a konyha vagy a folyosó megmunkálásának képessége is. Ez a dekoráció adja a belső eredetiséget. A legtöbb felhasználó erősen ajánlja az AMK homlokzati rendszerét barátaiknak és hozzátartozóiknak.

Az AMK homlokzati rendszer előnyeiről és hátrányairól lásd az alábbi videót.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba