Beckers festékek: Fajták és színek

 Beckers festékek: Fajták és színek

Az elmúlt években nagy népszerűségű termékek készültek a környezetbarát anyagokból. A legnagyobb figyelmet a mi időnkben a festékekre és lakkokra fordítják, amelyek alacsony minőségű nyersanyagokkal és termeléssel veszélyesek lehetnek és mérgező gázokat bocsátanak ki nemcsak a festés, hanem a szárítás után is. Ezért a legtöbb ember megpróbálja a legbiztonságosabbat választani az egészségügyi vegyületekre, amelyekhez a svéd cég Beckers festékei helyesen tartoznak.

Jellemzők és előnyök

Ez a vállalat 1865-ben alakult, és egy kis gyárból óriási aggodalomgá nőtte ki magát, amely több gyárral rendelkezik egész Európában, és minőségi tanúsítványokkal rendelkezik az európai szabványoknak megfelelően. Most a Beckers termékeket joggal tekintik a világ egyik legjobbjának, és hatalmas előnyökkel rendelkeznek a többi márkához képest.

A termékek széles választéka lehetővé teszi, hogy termékeket vásároljon bármilyen munkához., és a széles színpaletta lehetővé teszi a festék kiválasztását minden ízléshez. A Beckers festékek legfőbb előnye, hogy teljes biztonságuk nemcsak a használat során, hanem a gyártási folyamatban is, ahol csak környezetbarát nyersanyagokat használnak. A festékek 3 vagy 10 liter térfogatban kaphatók, és szinte minden boltban megtalálhatók.

Ennek a terméknek a hátránya az áruk magas ára, de teljes mértékben igazolja a minőséget.

A vállalat festékbevonatokat gyárt külső és belső felületekre. Az alábbiakban a legnépszerűbb termékek az egyes kategóriák között.

Festék külső munkákhoz

Az épületek külső részén elhelyezkedő felületek esetében a Beckers kétféle talajkeveréket, négyféle festéket és speciális impregnálást kínál. Ezek a termékek külső homlokzatok, fém- és betonalapok festésére készültek.

A Beckers Putsprimer LS talajkeverék, ahol szilikon adalékanyagok vannak jelen. Téglafelületek vagy kerámiák festésére szolgál. A Beckers Putsgeund univerzális alapozó sztirolgyantával a készítményben bármilyen okból megfelelő.

A festékek típusai:

  • Beckers Putsfasadfarg P. Ezt a típust már vakolt felületeken és beton homlokzatokon használják. Magában foglalja az akrilgyantát, amely szárításkor további védőfóliát hoz létre.
  • Beckers Akrylatfarg. Ez a termék vízalapú és beton, fa és fém alapanyagok festésére szolgál. A festék nagyon gyorsan megszárad, nem fakul ki és nem matt a fal.
  • Beckers Golvfarg. Ez a fajta festék fa, beton padló és linóleum. Ez is ellenáll az olajos folyadékok hatásainak.
  • Beckers Sockelfarg. Ez a festék vízalapú és mattesíti az alapot. Összetételében latex van, ami hozzájárul a bevonat további szilárdságához. Rendszerint azt használják az alapvető részre és a leeresztő csőre.

A Becker a Beckers Regnostopp színtelen impregnálást is gyártja, amely biztosítja a vízlepergető film képződését az épület külső falai ellen és a következő festékrétegek gyorsabb szárítását.

Beltéri festékek

Ebbe a kategóriába beletartozik a belső terek festék- és lakktermékei, amelyek falai és padlói különböző alapanyagokból készülnek. Az ilyen termék előnye a szárítás sebessége, ami három óra. Szárítás után a kompozíciót általában egy további festékrétegre visszük fel. Számos lehetőség közül választhatnak azok, amelyek a falakat és a mennyezetet festékkel borítják.Ebben az esetben csak az alap tisztítását és egy speciális szerszámmal kell kezelni, amely a munkát előkészíti.

A termékek nagy része vízalapú, de ennek ellenére még mindig nagyon stabilak és hosszú ideig megtartják a színtelítettséget. A festékek rendeltetésszerűen különböznek: a magas szárazsággal rendelkező helyiségek vagy a magas páratartalmú helyiségek esetében.

A második esetben a festék alkalmazása során egy sima falat kapunk, amely nedvességálló bevonattal rendelkezik, ami jellemzőihez hasonló a kerámiához. Egyes termékek szárítás után olyan réteget képeznek, amely megakadályozza a karcolásokat.

Beckers is készít primereket a szubsztrátum festésére. Ezek közé tartoznak a latex alapú oldható fajok.

Beckers festékek:

  • Elegáns Takfarg. Ez a termék a bázist mattesíti, és vizes emulzió alapján készül. Sikeresen használják mind a színezéshez, mind a felület újrafestéséhez.
  • Elegáns Vaggfarg Helmatt. Ezt a típust olyan nedves felület létrehozására használják, amely ellenáll a nedves tisztításnak.
  • Elegáns Vaggfarg Halvmatt. A festéknek félmatt hatása van, és mosható felületekre van szükség.
  • Elegáns Grundfarg. Ezt az alapozót az átfestést igénylő szubsztrátokhoz használják.

Vélemények

A professzionális festők és a hétköznapi felhasználók számára a Beckers festékértékelése pozitív. Különösen a felhasználók dicsérik a márka széles választékát és sokszínűségét. Hiányzik a mérgező szag és a környezetbarát összetétel, amely nem károsítja az egészséget. A festék minősége magasnak tekinthető, és további tulajdonságai karcállóság, mosás és nedvesség formájában lehetővé teszik a vásárlóknak, hogy Beckers festékeket ajánljanak barátok és ismerősök számára.

Az egyetlen dolog, ami sok hátrányt jelentett, a magas ár.

A Beckers Scotte R2 víztartalmú (akril) festékeinek videofelvétele a falak és a mennyezet számára, lásd alább.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba