Alpina festékek: jellemzők és színek

Mindannyian igyekszünk szépségben élni, otthonos és kényelmes légkört teremteni. A kisebb építési munkák nem igényelnek speciális készségeket, de lehetővé teszik a belsőépítészet átalakítását. Az Alpina festéket az egyszerű használat jellemzi, ezért nagy igény van az új belső terek létrehozására, valamint a kisebb kozmetikai frissítésekre.

Különleges jellemzők

Az Alpina az építőanyagok jól ismert gyártója. Képét gondoskodik kiváló minőségű, nemzetközi szabványoknak megfelelő termékekkel.

A vállalat gondoskodik ügyfeleiről, ezért a festékkeverékek széles skáláját állítja elő, figyelembe véve az összes vásárló kívánságait. Az Alpina homlokzatot, texturált, akril, víz alapú festéket, valamint speciális tetőszerkezeteket készít. A márkás festékkeverék kiválóan alkalmazható nem csak a fa és az ásványi anyagokra, hanem ideális fémfelületek festésére is.

faj

Az Alpina festékeket úgy tervezték, hogy a helyiségen belül és kívül is dolgozzanak. Minden építőanyag megfelel a modern követelményeknek és a szükséges jellemzőknek.

 • A belső munkák lehetőségei közé tartoznak a falak és a mennyezet díszítésére tervezett készítmények. A gyártó fémes zománcokat kínál, amelyek akár rozsdával is megbirkózhatnak.
 • A kültéri munkákhoz használt termékeket homlokzati festék képviseli. Alkalmazható fém- vagy természetes fából készült termékekre. Tökéletesen illeszkedik az ásványi felületekhez.

Belső munkához

A beltéri festékek beltéri használatra diszperzió (vízemulzió) és latex keverékek.

szórás

Az ilyen festékek víz alapúak. Környezetbarátak és biztonságosak az egészségre, mivel a gyártó nem használ oldószereket és káros összetevőket a gyártás során. A diszperziós lehetőség ideális az óvoda javításához. Nincs éles szaga.

Legnépszerűbb termékek:

 • „Gyakorlati”. Ez egy matt belső festék, amelyet mennyezet és falak díszítésére terveztek. Alkalmazható különböző típusú felületekre: tégla, gipszkarton, beton vagy vakolt alapok. Ez a típus alkalmas különböző helyiségek díszítésére, valamint nagy kopásállósággal, alacsony fogyasztással és megfizethető költséggel.
 • „Tartós”. Ez egy diszperziós festék, amely lehetővé teszi egy szép és megbízható matt-selymes bevonatot, amely ellenáll a kopásnak. Új tisztításnak tűnik számos tisztítás után is. Ez az opció a mennyezet, a falak és a háttérképek festésére is használható. Fehér színben jelenik meg, de ha szeretné, akkor kaphat egy másik árnyalatot, ha a kollerovaniya eszközöket használja.
 • Fürdőszoba és konyha kifejlesztett egy speciális opciót, amely magas páratartalmú helyiségekben használható. Nemcsak a nedvesség ellenálló, hanem jó szennyeződésgátló tulajdonságokkal is rendelkezik.

latex

Ez a fajta festék falak és mennyezetek beltéri festésére szolgál. Különböző változatokból és színekből készül.

A "Megamax" színek egy sor kiváló minőségű termékekre utalnak. A latexen alapulnak, amelyek befolyásolják a termékek sokoldalúságát, és lehetővé teszik, hogy különböző helyiségek festésére is használhassa.Az ebből a sorozatból származó termékek felhasználása után a felület selymes-matt textúrát kap.

A latex festék előnyei a környezetbarátak, mivel nem tartalmaznak káros anyagokat. Kiváló tapadás, fokozott kopásállóság és jó vízlepergető tulajdonságok jellemzik.

Ha a színekről beszélünk, a gyártó csak fehér és átlátszó színben kínál latex festéket. A klerovaniyu-nak köszönhetően a kívánt színteljesítményt elérheti. A bemutatott sorrendben többszínű zománcok vannak, amelyek segítenek kialakítani egy elegáns belső teret.

Kültéri használatra

A gyártó Alpina külön-külön kínál kiváló minőségű festéket külső használatra.

szórás

Az ilyen festékek homlokzatok és falak festésére szolgálnak.

Különböző felületek befejezésére használhatók:

 • Új betonfelületek.
 • Régi homlokzatok.
 • Szilikát vagy kerámia tégla falai.
 • A diszperziós festék tökéletesen illeszkedik a cementhez és a vakolathoz.
 • Ideális fémmegmunkáláshoz.

Ennek a festéknek az a sajátossága, hogy megbízhatóan védi a festett felületet a gomba vagy penész kialakulásától.

A diszperziós festékeket a kényelem és a könnyű használat, a magas környezeti viszonyok, a nedvességgel szembeni ellenállás és a kopás jellemzi, valamint az ultraibolya sugárzásnak kitett tulajdonságaik miatt sem.

Alpina Expert Facade - ismert diszperziós festék, amely tartós védőfóliát képez. Megvédi a felületet a különböző külső hatásoktól. A festék matt felületű és fehér színű. A klerovlani-nak köszönhetően szinte bármilyen összetételű árnyalatot hozhat létre. Ezeknek a festékeknek a sora magában foglalja a "Megbízható", "Super Resistant" sorozatot, amely a tetők festésére szolgál, valamint a fa munkájára.

akril

Ezek a festékek segítenek a külső felület megbízható megvédésében mindenféle hatásból, és kiválóan alkalmasak a fa szerkezetek festésére is. A keveréket akril zománc formájában mutatják be, amely tökéletesen fém- vagy műanyag részekre támaszkodik.

Az Alpina akril festékeknek számos előnye van. Jellemzőik a kiváló kopásállóság, a jó vízlepergető és gőzáteresztő tulajdonságok, a könnyű használat és a magas tapadóképesség bármilyen anyaggal.

A festéket fehér színek képviselik, de a színsémák segítségével saját maga készítheti el a kívánt árnyalatot. A keverék elég gyorsan kiszárad, egy kis felületre van szüksége, hogy nagy felületet festjen. Az első réteg alkalmazása után 2 órával folytathatja a következő alkalmazást.

Fémfestékek

Az ebből a sorozatból származó festékeket több lehetőség is képviseli:

 • A rozsda
 • Hammer.
 • Fűtőtestekhez.

A fém rozsda festék számos funkciót tartalmaz. Megbízható alapvédelmet nyújt a korrózió ellen, kiváló talaj tulajdonságokkal rendelkezik, és fedőrétegként használják. Alkalmazásához ecsetet, görgőt vagy szórópisztolyt használhat. Nagyszerű a kültéri munkákhoz, mivel magas szintű védelmet nyújt a külső tényezők ellen. Az ilyen keverék alkalmazása után néhány óra alatt megszárad.

Kalapácsfesték - a tökéletes fémmegoldás, mert megbízhatóan védi az alapot a korróziótól, és egy kalapácshatást hoz létre, és védi az anyagot, ami szennyeződésmentesítő tulajdonságokat biztosít. Sok vásárló, mint a kalapácsfesték dekoratív hatása. Rozsdára is alkalmazható.

Zománc a radiátorokhoz - a különböző fűtőberendezések megbízható védelme, mivel képes ellenállni a 100 fokos hőmérsékletnek. Ez a keverék megvédi a radiátort a sárgaságtól, és még rozsda felett is alkalmazható. A festés után az akkumulátor felülete teljesen megszárad, mindössze 3 óra alatt.

Vélemények

Az Alpina festék a modern piacon magas színvonal, tartósság, megbízhatóság, könnyű alkalmazás és nagy választék miatt igényelhető. A pozitív vélemények azonban nem mindig teljesülnek, és a negatívak általában nem szakemberek, hanem önképzett emberekből származnak. Feltételezhető, hogy a rossz válaszokat azok az emberek hagyják, akik hamis minőséget vásároltak.

Azok a szakemberek, akik az építési és javítási munkákhoz festéket használnak, gyakran előnyben részesítik az Alpina termékeket, mivel a megfizethető ár mellett vonzza a figyelmet.

Az Alpina gyártóktól származó festékek nem mutathatják meg a legjobb fényt, ha a felületet előzetesen más gyártótól alapozták. A javítás végrehajtásakor nagyon fontos ugyanazon vállalat összes építőanyagának használata.

Az Alpina festékkel való fémmegmunkálással kapcsolatos további információkért lásd a következő videót.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba