Zabutovochny tégla

Zabutovochny tégla - ez egy normál (piros) épület tégla, melynek hiányosságai vannak. A külső falak általában nem épülnek belőle, mivel nem lesz nagyon szép megjelenésük. Végtére is, lehet, hogy aprított, érdesség, ferde vonalak az arcok, a heterogenitás a szín és a textúra. Lehet üregek és integrálok is. Mérete nagyon eltérő lehet, de a leggyakoribb tégla 250x1250x65 mm. és 250x120x88 mm.

Ugyanakkor a tégla hátrányai ugyanakkor az előnyei: a hibák miatt sokkal olcsóbb. És ez gyakran a fő tényező az építőanyagok kiválasztásakor.

A falak felépítéséhez használható, amelyet később más anyagokkal borítanak, vagy béleltek vagy díszítenek. Ezután az összes zsetont és hibát más anyagok elrejtik.

A téglából épült épület kifogástalanul fog kinézni a speciális használat során téglákkal. A fent említett érdesség, jóllehet ellenálló megjelenése van, de a szabálytalanságok rovására jó tapadás a cementhez.

A gyenge megjelenés és a kis házasság a gyártás során nem jelenti azt, hogy ez további kockázatok miatt következik be. Mert a GOST-nak elég konkrét követelményei vannak. Biztosítják, hogy az ilyen tégla építése hosszú ideig tart.

 Zabutovochny tégla

Általában a zabutovochny téglákat nem gyártják, hanem a termelés melléktermékei.

Azonban ugyanazok a jellemzők:

  • jó fagyállóság
  • szilárdság
  • méretek kényelmesek az építéshez.

Különböző jelölések vannak "M100", "M200", "M150" stb.

Az M betű utáni szám a maximális terhelést jelenti:

  • Például az M200 azt jelenti, hogy a terhelés legfeljebb 200 kg / 1 cm2 lehet. Tökéletes az alapozáshoz.
  • Az M150 és az M100 egy emeletes épület építésére is használható.

Az üregek jelenléte csökkenti a hővezető képességet, ami jelentősen megnöveli a hő megőrzését a házban. Tehát ez egy másik plusz a zabutovochny téglák külső falakban történő használatának javára.

Végül szeretném megjegyezni, hogy a megjelenés hiánya többet kompenzál a költségekkel. A falak megjelenése mindig különböző módszerekkel korrigálható.

A blokkoló tégla sajátosságairól a következő videót tekintheti meg.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba