Tégla ház néző design

 Tégla ház néző design

Egy nagyon népszerű és méltó megoldás, amely sokáig élvezi az embereket, a téglával rendelkező épület homlokzatának befejezése. Ez az opció különösen sikeres a magánlakások számára. Számos különböző szín és tégla modell létezik, amelyek jó esztétikai tulajdonságokkal rendelkeznek, és más bélésanyagokkal versenyezhetnek, mivel az ilyen befejezési módszer sokkal könnyebb és kényelmesebb.

Jellemzők

A téglák kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek lehetővé teszik az épület tulajdonosai számára az ilyen burkolat megbízhatóságát és biztonságát. A gyártás során különböző technológiákat alkalmaznak: a téglát tüzeljük, extrudáljuk és túlnyomás alá helyezzük. Ez jelentősen javítja minőségét és esztétikai tulajdonságait.

  Ez az első anyagnak számos előnye van.

  A tégla porózus anyag, ezért lehetővé teszi a levegő bejutását a házba gond nélkül. Ennek következtében a nedvesség nem stagnál a szobában.

  • Az anyaggyártásban a gyártók festékállóságot használnak, így a tégla nagy ellenállással rendelkezik az ultraibolya sugárzással szemben.
  • A homlokzat hosszú ideig vonzónak és esztétikailag kellemesnek tűnik, a környezet agresszív hatása nem befolyásolja semmilyen módon.
  • Az anyag nem fél az épületen kívüli vagy belső hőmérséklet-ingadozásokat.
  • Ha a falazat minőségileg készült, az ilyen homlokzat akár százötven évig szolgál majd a tulajdonosnak.
  • Nem igényel különös gondosságot, ha a szennyeződés könnyen mosható vízzel tömlővel.
  • Környezetbarát, nem bocsát ki káros anyagokat a levegőbe, teljesen biztonságos.
  • Kiválaszthatja a tökéletes megoldást bármilyen kialakításhoz, bármilyen építészeti elemet, akut szögű vagy görbe alakú alakot hozhat létre. Érdekes mintát készíthet.
  • Szükség esetén ezek a homlokzatok könnyen és gyorsan helyreállíthatók, mert ha egy vagy több tégla megsérül, könnyen cserélhetők. Csak az azonos színű anyag kiválasztása szükséges.

  Fontos megjegyezni, hogy a tégla használata előtt meg kell erősíteni az alapítványt. Ez az élénk anyag magas költséggel bír, mivel nagyon megbízható és vonzó, esztétikus megjelenéssel rendelkezik.

  Téglafajták

  Többféle tégla van, így minden személy pontosan meg tudja választani, hogy melyik az adott tervezéshez és épülethez alkalmas. Természetes tégla a legkedveltebb és legmegbízhatóbb módja az épület homlokzatának burkolásának, de Érdemes figyelembe venni más típusú téglákat, miután megtanultuk a jellemzőit és jellemzőit.

  • Szilikát tégla - igényelt opció, amelyet gyakran a magánházak tulajdonosai használnak. Megfelelő értéke és klasszikus, esztétikai megjelenése van. Ennek a megoldásnak a fő jellemzője, hogy a szilikát jó hőszigeteléssel rendelkezik, ezért képes a házat biztonságosan megvédeni a természet különböző feszültségeiről: viharok, hőmérsékleti cseppek, erős széllökések és eső.

  Könnyen telepíthető szilikát anyag, leggyakrabban akkor használják, ha a területet önállóan finomítják.

  • Hyper préselt tégla - drágább, zúzott mészkő és héj kőzetet használnak a gyártásához. Ez az opció lehetővé teszi, hogy a tulajdonos ne aggódjon télen a súlyos fagyok miatt, mivel ez az építőanyag magas fagyállósággal rendelkezik.A változó éghajlathoz nagyon jól illeszkedik, nagyon tartós, hosszú ideig szolgál, és sok éven át képes megőrizni eredeti, szép megjelenését. A malacka bank másik előnye az anyag pozitív tulajdonságainak a tégla teljesítményének különböző formái. Sok különböző méret és szín van, így mindenki választhat magának valami méltó és alkalmas.
  • A legkeresettebb nézet - kerámia tégla, amelyet gyakran használnak az épületek kreatív és szokatlan díszítésére. Fényes esztétikai tulajdonságokkal rendelkezik. Segít hihetetlenül szép házak kialakításában, mások látványát vonzva. A kerámia téglák segítségével készült falazat fő előnyei a tisztességes gyakorlati tulajdonságok, érdekes megjelenés és különböző felszíni textúrák.

  A falazat típusai

  Egy jó és megbízható téglafal készítéséhez magának kell ismernie a különböző módokat. Sok érdekes lehetőség van.

  • Kanálfektetés: az elemek egy kanálrészből vannak egymásra rakva. Szükséges, hogy a felső burkolat sora az alsó vonalhoz viszonyítva bármilyen távolságra legyen eltolva.
  • bonder - népszerű falazat, amelyben a téglákat az elem felével ellensúlyozzák.
  • Kétféle keresztkötés létezik. Ezzel az opcióval szükség van a kanál és a ragasztott fektetés közötti váltásra. Az első típusú falazat a végeken elhelyezett részeket úgy helyezi el, hogy a belső oldala a kanál-sorelem közepe mellett legyen, míg a külső a csomópontban van. A második változatban a tychkovy sorozat elemeit oly módon kell elhelyezni, hogy a három egymást követő töredékből a két szélső egyforma távolságban legyen a szomszédos vonalak ízületei között.
  • Láncos tengelykapcsolóval ugyanazon a soron össze kell kötni a ragasztott és spoonozott módszereket. Két elemet kell elhelyezni, egyrészes. A töredékeket úgy kell felszerelni, hogy a végfelület a kanálelemek csomópontja között legyen.
  • A legegyszerűbb mód a kaotikus fektetés. A töredékeket pontos szekvencia nélkül kell elhelyezni. Tökéletes azok számára, akiknek nincs tapasztalata (önálló homlokzatra).

  De biztosítani kell, hogy a szomszédos sorok ne egyezzenek az elemek ízületeivel.

  És van egy mintás falazat is, amelyben a tervezők az eredeti, előre megtervezett tervezést kaphatják a falon. Érdekes ötlet, amely nagymértékben díszíti az épületet.

  Tippek és trükkök

  Ha a homlokzat hasonló anyaggal van díszítve, figyelembe kell venni néhány ajánlást, hogy a dekoráció sok évig tartson, és megőrizze pozitív tulajdonságait. A rakodást csak akkor szabad elvégezni, ha a hőmérséklet nulla felett van, és magas páratartalom nélkül. Vannak még néhány stílusos szabályok, amelyek hasznosak.

  • Nem szabad több mint hat sor számítását elvégezni, mivel várnia kell egy kis időt, amíg a kompozíció megragad. Ez szükséges a deformáció elkerüléséhez.
  • Abban az esetben, ha az ablaknyílásokat ki kell választani, elrendezheti őket egy másik árnyalattal. Ilyen helyeken a kerület körül kell kötniük.
  • Az elemeket meg kell nedvesíteni, hogy lassan elnyeljék a vizet az oldatból.

   Érdekes lehetőségek

   A gyártók megpróbálják diverzifikálni a néző anyagot, és különleges téglákat készítenek különböző színekből és árnyalatokból, így a tervezők hihetetlenül szép és látványos épületmintákat hozhatnak létre.

   A legjobb tervezési lehetőségek és érdekes ötletek:

   • A ház vizuális érzékelése könnyen megváltoztatható egy vagy másik szín használatával. Ahhoz, hogy egy „nehéz” épület tágas és világos legyen, könnyű homok téglával ki kell állítani.
   • Ha az egyemeletes ház tetője, ablakai és ajtói barnaek, akkor sárga téglával kell kombinálni őket.
   • A fekete vagy sötét szürke tető megfelelően kombinálva van egy fehér téglával. Az épület rendkívül modern. A minimalizmus stílusához alkalmas.
   • Ha az épület tulajdonosa a homlokzat hagyományos kialakítását kívánja megtenni, figyeljen a vörös és barna anyagra. Egy ilyen finomság a tulajdonos kényelmét és nyugalmát fogja érezni.
   • "Melange" stílus - az eredeti változat, amely sötét és könnyű anyagokat is használ.

   Az épület szokatlan és kreatív, ugyanakkor esztétikus.

   • A téglaházakban különböző színű anyagok kombinációja látható. Például, a falak könnyebbek, az ajtók és ablakok sarkai és keretei sötét anyaggal vannak ellátva.
   • Elég érdekes ötlet - texturált tégla használata.

   Csak a fentiek közül választhatja ki magának a legjobb megoldást, és megkezdheti a tervezés tervezését.

   Gyönyörű ötletek a téglaház előtt az alábbi videóban.

   Comments
    szerző
   Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

   Bejárat

   Nappali

   hálószoba