Tégla 1NF - egyoldalas tégla

Az 1NF tégla egy homlokzati tégla, amelyet az épületek homlokzataihoz ajánlunk. Nemcsak szépnek tűnik, hanem jó hőszigetelő tulajdonságokkal is rendelkezik, ami csökkenti a szigetelés költségét.

Mindenkor az emberek arra törekedtek, hogy kiemeljék otthonukat, és szép megjelenést adjanak neki. Ezt a homlokzati téglákkal lehet elérni, mert nagy választékban van a színek és textúrák.

Előnyök és hátrányok

Ez a tégla a testben lévő üregek jelenléte miatt jó hőszigetelést eredményez, melynek köszönhetően télen jól tartja a hőt és nyáron hűti a házban. Ez nemcsak a további felmelegedés szükségességének hiánya, hanem a hideg évszak fűtési költségeinek csökkentése miatt is megmenti. Ennek a terméknek a hővezető képessége körülbelül 0,4 W / m ° C.

A magas színvonalú gyártás és a modern anyagok a téglák magas költségét okozzák. De a pénzedért kapsz egy kiváló minőségű téglát, ami nagyon hosszú ideig tart. Sőt, a pörkölés technológia alkalmazásával agyagot molekuláris szinten keményítik, és stabil vegyületet képeznek. Az elköltött pénz sokáig jó otthon lesz.

Ha készpénzben van korlátozva, akkor házat építhet zabutovochnogo tégla. A megtakarított pénzzel pedig kiváló minőségű téglákat vásárolhat.

 Egy épület téglával szemben

Ma a piacon az építőanyagok a leggyakoribb tégla néző egy 1NF tégla, mérete 250x120x65 mm. Ez a méret lehetővé teszi, hogy kényelmesebben tartsa a téglát a kezében

Gyártási módszer

A természetes agyagot és a megerősítendő adalékokat 1000 ° C hőmérsékleten égetik fel. Az égés következtében az 1NF téglafal erős szilárdságú és kopásálló.

Ha szigorúan betartja a telepítési szabályokat, az épület homlokzata nemcsak elegáns megjelenésű, hanem a leghidegebb téli napokon is meleg és kényelmes.

Egy másik árnyalat. Az alagsor kivételével az összes fal burkolásához egyetlen üreges téglát kell használni, és az alagsorban a technológiát használva szilárd téglát kell használni.

A fentiek alapján az alábbi következtetéseket vonhatjuk le:

  • Az 1NF téglafal nemcsak szépnek tűnik, hanem kiváló minőségű termék, amely évtizedekig tart.
  • Alacsony hővezetőképessége lehetővé teszi, hogy további időjárási viszonyoktól mentse el.
  • A viszonylag magas ár meglehetősen ésszerű és garantálja a kiadott pénz biztonságát.

Az ilyen típusú tégla használata világszerte igen gyakori. És ez azt jelenti, hogy az adott típus megválasztása az esztétikát a jövő struktúrájához adja.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba