Primer "Optimist": jellemzői és alkalmazási területe

 Primer Optimist: jellemzői és alkalmazási területe

A falak feltöltése nélkül nem lehetséges javítás. Ez egy fontos lépés, amely befolyásolja a szoba végső megjelenését. Mint minden építési munkában, van néhány árnyalat is - fontos, hogy a megfelelő anyagot válasszuk, és az optimális eredmény elérése érdekében teljes mértékben kövessük a technológiát. Különböző összetételű keverékeket használnak különböző felületekre. Sok pozitív visszajelzés a minőségükről az "Optimist" alapozót kapja. Meg kell jegyezni, hogy a vállalat már több mint 10 éve a piacon volt, és ez alatt az idő alatt megbízható minőségű beszállítói minőséget szerzett, ésszerű áron.

Jellemzők és főbb jellemzők

Primer "Optimist" egy összetétel, amely tartalmazza:

 • akril latex;
 • a víz;
 • kvarchomok és egyéb adalékanyagok.

Külső és belső munkához is használható. A készítmény lehet fehér, rózsaszín és más árnyalatok.

A talaj különböző típusú befejező munkákban használható. Vannak olyan típusok, mint:

 • mély behatolású alapozó;
 • menedéket;
Mély behatolású alapozó
menedék
 • A tack;
 • koncentrált és mások.

Bármelyik felhordása után a felületet kiegyenlítő film borítja.

összekapcsol
sűrített

Ha egy speciálisan kezelt falra alkalmazzuk, egy vékony talajréteg jól tapad az anyagokhoz, és védi a szubsztrátumot a negatív környezeti tényezők hatásaitól. A Primer korróziógátló hatású, védi a fémfelületeket a rozsdától. Amikor a külső munka kiküszöböli a gomba és a penész megjelenését a kezelt anyagon.

A faanyagok esetében az Optimist talaj kiemeli a szerkezetét., telítettséget és fényerőt biztosít. Ez a bevonat elrejtheti a repedéseket és a bevonat egyéb hibáit, és jó tapadást, festékek és lakkok egységes alkalmazását is biztosítja.

Az ilyen típusú talaj alkalmazási területe meglehetősen széles. Alkalmazható:

 • tégla;
 • egy fa;
a fa
tégla
 • gipszkarton;
 • kő és más felületek.
gipszkarton

Az optimista talaj az épületek homlokzataival, valamint a padlók, a falak és a mennyezetek befejezéséhez használható. Szárítás után felülről átlátszó film képződik, amely védő szerepet játszik.

Az ilyen típusú talaj behatolási és rögzítési képessége megnő, és 1-5 mm lehet. A felület feldolgozása után nem jelenik meg a gombák és a penész. Ez a hatás az anyag nedvességállósága miatt érhető el.

A felhasználók tudomásul veszik az alapozó könnyű alkalmazhatóságát, valamint a vízzel festett festékek hígítását. A készítmény nem mérgező és környezetbarát, nem kellemetlen szaga és gyorsan szárad.

előnyök

Az "Optimist" alapozó megbízható és kiváló minőségű termék. Alkalmazása nem igényel speciális készségeket. Szüksége lesz egy olyan konténerre, amelybe öntjük a készítményt, valamint a munkaeszközöket (henger, kefe vagy spray).

A talaj "Optimist" gazdaságos - a fogyasztás 110 és 240 ml / m2 között mozog. Működés közben és az azt követő műveletek során a készítmény nem okoz allergiát, nem bocsát ki káros anyagokat, és gyakorlatilag nem bocsát ki szagot.

+450 fokos spontán égési hőmérsékleten meg kell jegyezni, hogy a keverék robbanásbiztos és tűzálló.

Nagyon gyorsan szárad:

 • 100 foknál magasabb hőmérsékleten a folyamat körülbelül fél órát vesz igénybe;
 • A szokásos - legfeljebb 4 óra.

Az anyag képes kis repedések lezárására, valamint a deformált felület szintezésére.

Az alkalmazás és a szárítás után a talaj számos pozitív tulajdonsággal rendelkezik. Ez ellenáll a -45 és +60 fok közötti hőmérséklettartománynak, valamint akár 5 fagyasztási ciklusnak is. Az ilyen anyagok ellenállnak a külső hatásoknak, vegyi anyagoknak, deformációnak, mechanikai sérüléseknek.

kérelem

Mint minden munkához, a felületet gondosan elő kell készíteni.

 • Először a szennyeződésektől és a portól törlődik.
 • Eltávolítjuk a deformált területeket és a régi bevonat leválasztását.
 • A bevonat szükséges részét csiszolni kell.
 • Ezt követően zsírtalanítás és teljes szárítás történik.
 • A talajréteget ajánlott egyenletesen és vékonyan elosztani. Használhat egy görgőt, spray-t vagy rendes kefét.
 • Amikor a falakat a padlóról kell elkezdeni, majd a mennyezet irányába kell emelkednie.
 • Amikor a munka befejeződött, várjon, amíg teljesen megszárad. Általában 2-4 óra.

Ha a felület erős nedvszívó képességgel rendelkezik, újabb talajréteget lehet felhordani. A munka rendszere megegyezik az előzővel. A végső szárítás után a következő befejező munkálatok fordulata lesz. Lehetőség van mind festék, mind más szerkezetek alkalmazására.

Az alkalmazás nünei

Az alapozott felület bármilyen anyag alapja lehet. Felülről különféle festék- és lakktermékek, tapéták és fekvőlapok alkalmazhatók. Szárítás után a bevonat színtelen lesz. Bármilyen típusú munkához használható.

Az optimális hőmérséklet a primer összetétel alkalmazása esetén +5 és +35 fok között van. A páratartalomnak 70% -nál kevesebbnek kell lennie.

Primer eltarthatósági idő - a gyártás időpontjától számított 1 év. A terméket zárt és sötétített tartályokban kell tárolni és pozitív hőmérsékleten (5-30 fok) szállítani.

Alapozó alkalmazása esetén ajánlott kesztyűt és maszkot használni. Ha a készítmény a bőr nyílt területére került, akkor azt el kell távolítani, és a bőrt meg kell mosni.

A Primer "Optimist" -ot különböző csomagokban szállítják a piacra. A térfogat 1, 3, 5 és 10 liter lehet. Ez segít a vevő igényeinek összpontosításában, valamint a vásárolt termék mennyiségének egyértelmű kiszámításában, ami nagyon kényelmes. Használhatunk például egy literes burkolóanyagot és 10 literes csomagolásban vizes talajt.

A falak megfelelő földelésével kapcsolatban a következő videóból tanulhat.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba