Guardian ajtók

 Guardian ajtók

Azok, akiknek legalább egyszer szembesültek az ajtó beszerelésével vagy cseréjével egy lakásban vagy házban, hallottak a Guardian ajtókról. A vállalat több mint húsz éve gyárt fémajtókat, és ez idő alatt széles körű népszerűségnek örvend a fogyasztók körében.

A Guardian termékek számos díjat és minőségi védjegyet nyertek, köztük nemzetközi is. A Guardian az oroszországi acél ajtók tíz legjobb gyártója közé tartozik.

előnyök

A Guardian ajtók fő és legfontosabb előnye, hogy magas színvonalú és megbízható minőséget érnek el a gyártási folyamat során magas minőségű alapanyagok felhasználásával - hidegen hengerelt acéllemezek, háztartási fa, olasz és finn festékek és lakkok.

Az üzem a bejárati ajtók széles skáláját gyártja, amely a következőre oszlik fő csoportok:

 • Automatizált összeszereléssel (standard modellek) készült.
 • A gyártási folyamat részleges automatizálásával (egyedi modellek) készült.
 • Magas betörésű termékek.

A Guardian ajtók sokféle modellje képes kielégíteni a fogyasztók minden igényét. A cég lakóházakhoz és lakóházakhoz (beleértve a termikus szünetet is magában foglaló), tűzálló, kettős szárnyas, kovácsoltvas elemekkel és ablakokkal ellátott ajtókat gyárt. Ezzel a széles és árkategóriával kapcsolatban.

Itt kiválaszthatja az olcsó ajtót és egy szilárd prémium modellt.

Az ajtók gyártásánál a vállalat saját gyártású zárakat használ, valamint a jól ismert márkák Mottura és Cisa, amelyek fokozott betörési ellenállást biztosítanak az acélajtók számára. Ugyanakkor a kulcslyukakat speciális páncéllemezek védik.

A Guardian ajtók jó hangszigeteléssel és energiatakarékossági jellemzőkkel is rendelkeznek, ami különleges ásványgyapotból, kétoldalas gumi tömítésekből és az ajtókeret és az ajtó közötti minimális hézagokból adódik. A cég tervezői szabadalmazták saját fejlesztéseiket - a gömbcsuklókat, amelyek egyenletesen érzékelték az ajtó súlyát.

A gyám ajtóit egy porbevonat védi, amelynek színe tetszés szerint választható.

A Guardian ajtók belső dekoratív bevonata különböző színekben és textúrákban készülhet. Ehhez használjon polivinil-klorid vagy MDF paneleket.

Ajtók rendelhetők standard méretben és egy meglévő ajtó méretében. Ennek a gyártó ajtajának egyik előnye, hogy szinte bármely orosz régióban megvásárolhatók a marketing szakemberek aktív munkája és a régiók nagykereskedelmi és kiskereskedelmi raktárai hálózatának fejlesztése révén.

A Guardian kiválasztása esetén a fogyasztó minimalizálja a megrendelés végrehajtásának hiányosságaihoz kapcsolódó időt és erőfeszítést, mivel közvetlenül a gyártóval kommunikál, és nem a közvetítőkkel.

A Guardian ajtók gyártásának, szállításának és kiszállításának ideje folyamatosan optimalizálva van. A szállítást országunk minden régiójában, valamint a közeli külföldön közúton vagy vasúton végezzük a lehető legrövidebb idő alatt. Az ajtók félautomata módon vannak csomagolva, ami biztosítja a termék megbízható védelmét a külső tényezők hatásának a szállítás során.

Melyik a jobb, Guardian vagy "Elbor"?

Melyik acél ajtó jobb választani? Minden fogyasztó ezt a kérdést maga választja meg, attól függően, hogy az ajtó milyen jellemzői a legfontosabbak: szigetelés, hideg elleni védelem, fokozott betörés ellenállás, érdekes design, alacsony ár.

Az építési fórumokon végzett vélemények alapján nem lehet egyértelmű választ adni, ami jobb - a Guardian vagy az Elbor ajtói. Egyik mutató esetében egy gyártó nyer, másrészt egy másik. Valaki a Guardian ajtót tíz éve használja, és valaki elégedetlen volt velük.

Mindkét gyártó körülbelül ugyanabba az osztályba tartozik, vagyis technikai jellemzőik szerint közel azonosak, ezért meglehetősen nehéz összehasonlítani őket.

De a Guardian egy kevésbé nyerte meg a fejlettebb kereskedőhálózat, a komoly reklámkampány, a befejezőanyagok széles választéka, a magas építési minőség és a saját tervezési fejlesztéseinek felhasználása miatt. Mi nem mondható el az "Elbor" -ról. A Guardian régóta megnyerte a hazai piacot. És minden folyamat, a gyártástól a cégbe történő telepítésig, egyértelműen hibakeresésre kerül.

típusok

A Guardian gyár csak külső ajtókat gyárt: a házhoz, a lakáshoz, a betörés ellenállásának, a hőszigetelésnek, a zajszigetelésnek, a tűzvédelemnek köszönhetően. A cég nem foglalkozik belső ajtókkal.

méretek

A tipikus Guardian ajtók szabványos méretei: magassága 2000 és 2100 mm között, szélessége 860 és 980 mm között van. A két és fél vagy egy-fél ajtó (ha egy szárny működik, a másik süket) a következő méretben kapható: szélesség - 1100 - 1500 mm, magassága 2100 mm és 2300 mm. Két ajtóval a DS 2 és DS 3 ajtók készülnek.

Az ajtólapok gyártásánál használt acél vastagsága 2 vagy 3 mm. A Guardian cég azonban nem tartja szükségesnek ezt a technikai jellemzőt, kiemelve a védelmi funkciót, amelyet nagyobb mértékben nem a fém vastagsága biztosít, hanem az ajtó tervezési jellemzői.

A cég tervezői folyamatosan dolgoznak, hogy javítsák az ajtólapokat és igyekeznek minimalizálni a fémfogyasztást.

anyagok

Amikor vas- vagy fémajtókról beszélnek (szemben a fából), akkor gyakran az acélszerkezetekről szól. A Guardian egy tömör acéllemezből készült ajtó, amely nagy pontosságú berendezéssel van profilozva. A fém mellett számos ásványgyapot vagy poliuretán hab alakjában használatos szigetelőanyagot használnak a Guardian ajtók építéséhez.

Az ajtókat a következő anyagok használják:

 • üveg és tükör panelek és ezeknek az anyagoknak az egyes elemei;
 • kovácsolt tárgyak;
 • MDF;
 • szilárd fenyő vagy tölgy;
 • lemez;
 • tölgy vagy fenyő furnér;
 • PVC fólia;
 • műanyagból;
 • vagy laminált;
 • kő utánzat;
 • kő furnér.

Színek és textúrák

Minden szabványos ajtómodellhez kiválaszthatja a megfelelő porszórt színt a külső számára. Az ajtó lehet fehér, szürke és zöld, kék és rubin, és világos vörös. A rendelkezésre álló színek palettájában összetett színválaszték is van, például réz antik, ezüst antik, bronz és zöld antik, kék selyem, vörös antracit, könnyű február, moire padlizsán.

Az ajtó külső részének szerkezete is más lehet. A dekoratív befejezést többféle módon lehet elvégezni, mint például a vászon mintázatának és a béléseknek az ólomüveg, a kovácsolás és a légi úton történő megkötése. Az ajtón kívül egy dekoratív panel is felszerelhető, amelynek színe és szerkezete az ízlésének megfelelően is választható.

Még több lehetőség az ajtó belsejének díszítésére. Könnyen zavarodnak, és egy dolgot választanak.

kinevezés

Minden Guardian ajtó funkcionális céljuk szerint:

 • magánház - DS1 - DS10 modell;
 • a lakáshoz - DS1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 9;
 • tűzvédelem - DS ППЖ-2 és ДС ППЖ-Э.

A modellek megkülönböztetése is:

 • nagyfokú betörési ellenállással - DS 3U, DS 8U, DS 4;
 • magas hangszigetelő és hőszigetelő tulajdonságokkal - DS 4, DS 5, DS 6, DS 9, DS 10.

Népszerű modellek

Az alábbiakban áttekintjük a fő Guardian ajtómodelleket:

 • DS1 - erős és megbízható, ugyanakkor egyszerű és gazdaságos modell. Az ajtólap szilárdan fényes. Egy fémlemezt használnak. Az ajtó rendelkezik a legmagasabb osztályú szilárdsági jellemzőkkel és a 2. osztályú hangszigeteléssel.

Kemény poliuretán habot használnak szigetelőanyagként. A DS1 modell 2-es és 4-es osztályú zárral rendelkezik a betörés ellenállására.

 • DS 1-BO modell hasonló jellemzőkkel rendelkezik, az előző modelltől eltér az ajtólap belső nyílásával. A két ajtó modell ára megfizethető - 15 000 rubeltől.
 • DS 2 modell megerősített szerkezettel, három bordával. Az ajtólap szilárdan fényes. 2 fémlemezt használnak. Modell az erősség és a hangszigetelés korlátozó osztályaival. Hőszigetelő anyag - ásványgyapot M12.

A DC 2 modellben a 2., 3., 4. osztályú betörésellenállású zárak vannak felszerelve. Magas funkcionális jellemzőkkel egy ilyen ajtó árai viszonylag alacsonyak - 22 000 rubeltől.

 • DS 3 modell megerősített kialakítású. Az ajtólapon két profilozott fémlemezt használtak. A modell a betörésosztály, a háromutas reteszelőrendszer 3-as és 4-es zárlatait használja. Az M12 ásványgyapot használják szigetelésként. Ár - 30.000 rubel.
 • DS 4. Prémium ajtó a betörés elleni nagyobb ellenállással (3. osztály). Ebben a tekintetben öt merevítő, három acéllemezből készült, megerősített ajtólap 95 mm vastag, háromoldalas többpontos reteszelés, a zárak és a zár zóna átfogó védelmi rendszere. Az M12 ásványgyapot használják szigetelésként. A megnövelt biztonság ára megfelelő - 105 000 rubeltől.
 • DS 5. A modell, amely a ház hideg és zaj elleni védelmét szolgálja, két ásványgyapot rétegből, két fémlemezből, a pecsét három kontúrjáról történő felhasználás révén. A modell 3 és 4 osztályú zárakat használ a repedésekkel szembeni ellenállásra, amelyekben a titkot helyettesítheti.
 • DS 6. Modell az időjárás és a súlyos fagyok elleni védelemhez. Speciális kialakítású, termikus szünetekkel rendelkezik, ami az ajtót az utcára való telepítéshez legmegfelelőbbé teszi. Ez az utcai ajtó nem fagy, nincs kondenzáció és fagy. Habosított poliuretánt használnak hőszigetelő anyagként. Az ajtólap vastagsága 103 mm. A modell 3-as és 4-es zárakkal rendelkezik. Ár - 55 000 rubelt.
 • DS 7. A modell nyitva van a szobában. Másik ajtóként használható egy megerősített betörésgátló rendszerrel rendelkező lakó- vagy adminisztratív épületben. Az ajtólapon két profilozott fémlemezt használtak. A modell 3-as és 4-es osztályú zárakat biztosít a repedésre, a háromutas zárásra, négy merevítőre. Az M12 ásványgyapot használják szigetelésként. Ár - 40 000 rubelt.
 • DS 8U. Modell, amely fokozott betörés elleni védelemmel rendelkezik a háromutas reteszelő rendszer használatával, az ajtólap ajtókeretébe süllyesztve, 4 zárórész, páncélcsomag és betörés elleni labirintus. A modell emellett fokozott hő- és zajszigetelési teljesítményt is eredményez, mivel kettős áramkörű tömítések és Ursa ásványgyapot használatosak fűtőként. Ár - 35 000 rubelt.
 • DS 9. A prémium modell, amely a legmagasabb osztályú hő- ​​és zajszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. Alkalmas akár kemény éghajlaton is. A hő- és hangszigetelés legmagasabb osztályát a szigetelés két rétegének felhasználásával érik el. Az ajtólap maximális vastagsága 80 mm és két acélrétegből készül.

Ebben a modellben 4-es osztályú zárak vannak felszerelve a repedések ellen.További lehetőségként a zár titkosságának cseréje biztosított. Ár - 30.000 rubel.

 • DS 10. Egy másik modell a doboz és a kültéri szereléshez használt ajtólap termikus szünetével. Rendkívül magas hőszigeteléssel rendelkezik, így hideg éghajlattal rendelkező régiókban is telepíthető. Ugyanakkor az ajtószerkezet nem fagy, a fagy és a kondenzátum nem képződik belülről. A 93 mm vastagságú ajtólap két profilos acélrétegből áll. Ebben a modellben a 3-as és 4-es osztályú zárakat a betörés ellenállásra telepítik. Habosított poliuretánt használtak szigetelésként. Ár - 48 000 rubelt.
 • DS PPJ-2. Az ajtót nagy forgalmú területekre tervezték a tűzbiztonság biztosítása érdekében. Tűz esetén magas hőmérséklet és szénmonoxid ellen véd. Az ajtó két rétegű acélból készült, nagy sűrűségű és tűzálló gipszkarton ásványgyapot lemezekkel. A tűzállóság határértéke 60 perc. A modell speciális tűzzárakat biztosít, egy speciális szalagot használnak a tűz és a füst behatolásának megakadályozására az ajtón. A termék közelebb van.
 • DS PPJ-E. Úgy tervezték, hogy tűzveszély esetén magas hőmérsékleten és szénmonoxid gázokkal szembeni expozíció ellen védje. Az ajtó két rétegű acélból készült, nagy sűrűségű és tűzálló gipszkarton ásványgyapot lemezekkel. Az ajtó tűzállósági határértéke 60 perc. A modell egy hőszigetelő szalagot használ, amely megakadályozza a tűz és a füst behatolását az ajtón. A modell ajtónyílással van felszerelve.

A következő sorozat külön kategóriákban kiemelkedik.

"Prestige"

Ez egy befejezett ajtó, bizonyos opciókkal. A Prestige sorozat egy lakonikus, de ugyanakkor elegáns design és csúcstechnológiai védelem kombinációja a külső behatolás ellen. Az ajtószerkezet első osztályú a repedésekkel szemben. A tulajdonos csak beléphet egy speciális ujjlenyomat-olvasóra, ami egyfajta „kulcs”.

Az innovatív technológiák alkalmazása az ilyen típusú konstrukcióban lehetővé teszi az objektum körüli összes hely megfigyelését. Ha az ajtócsengő cseng, akkor láthatja a vendéget a monitoron, és szükség esetén beszélhet vele is (azaz a kukucskáló helyett egy monitor és egy hívás panel van telepítve). A szövet két acéllemezből áll, négy merevítő bordával, többpontos háromoldalú zárással. A modell a legmagasabb szintű hangszigeteléssel rendelkezik. Az ásványgyapot szigetelőanyagként használják;

"Stealth"

Brutális ajtólap egy modern kialakításban, amelyben nincs semmi felesleges - csak szigorúan beállított arányok és maximális biztonság. Az ajtó külsejének létrehozásához a tervezők fém és pohár sötét férfi árnyalatokat használtak, és sima formákat használtak. Az üvegfelületek ütésálló triplex, az ún. Az antracit acél színének köszönhetően az ajtólap külső felülete titokzatos csillogást kap.

A belső ajtók üveg és furnér. Az ajtólap két acéllemezből áll, három bordával.

A magas szintű biztonságot többpontos bezárások, betörő ellenállású negyedik osztályú zárak, videofelvétel és deviátorok használata biztosítja. A beépített videorögzítő lehetővé teszi mindent, ami az ajtó mögött történik.

A kép a belső monitoron található érintőképernyőre kerül. A modell nagyfokú hangszigeteléssel rendelkezik. Az ásványi szálakat szigetelőanyagként használják.

P sorozat

A P-sorozat nem szabványos ajtólapok, amelyeket a gyárban egyedi megrendelésekre készítenek. A külső és külső díszítés különböző változataival készülnek.Az ajtólap két profilos acéllemezből áll, melyek három merevítő bordával rendelkeznek, a szigetelés ásványgyapot, és a zárak 2-4 betörési osztályba tartoznak.

Milyen ajtók vannak ma a legnépszerűbbek, nehéz megmondani. Ez egy egész marketingkutatás kérdése. De feltételezhető, hogy az acél ajtók az ár-minőség-opciók optimális kombinációjával a leginkább igényelhetők. Ilyen ajtók közé tartoznak a DS 3, DS5, DS 7, DS 8, DS 9 modellek.

Hogyan válasszuk ki?

Az ajtó kialakításakor figyelembe kell venni az alábbi tényezőket:

 • A telepítés helye. Műszaki jellemzői és a befejező lehetőségek megválasztása attól függ, hogy hol van az ajtó, az apartmanban vagy egy magánházban. Ha az ajtó kültéri ajtó, akkor a házban a hő megőrzése érdekében jobb választani egy olyan modellt, amelynek fokozott hőszigetelési paraméterei vannak, vagy olyan modell, amely termikus szünetet mutat az építés során. Ha úgy tűnik, hogy az ilyen ajtóelemek túl drágaak, akkor jobb, ha külső és belső polimer bevonatot választunk, mivel a házból az ajtó hőmérsékletkülönbsége miatt fagy vagy kondenzátum keletkezik, amely gyorsan letilthatja a dekoratív bevonatot. MDF.

Ha a belső fémbevonat esztétikusnak tűnik, akkor választhatja a műanyag díszítést. Az ajtó külső oldala fémből (egyenes felülettel, nyomással díszített, alkalmazott vagy kovácsolt mintával, tükörrel, ablakkal vagy ólomüveggel) hagyható, vagy választható időjárásálló anyagból készült dekoratív bélés (beleértve a szilárd tölgyet, fenyőt, hamu) . Ha az ajtót egy lakóházban egy lakásban telepítik, a lehetőségek szélesebb körű kiválasztása.

A bejáratnál nincsenek jelentős hőmérsékletkülönbségek, így az ajtólap itt lehet majdnem bármilyen. Készíthet egy külső fémlapot, valamint az MDF belső paneljét, színeit és textúráit, amelyeket a Guardian sok. Az ajtó külső része bármilyen díszítőpanel nélkül is díszíthető.

 • A bordák száma. Minél több, annál jobb, annál nehezebb az ajtó kialakítása. A merevítő bordák szintén nem teszik lehetővé, hogy az ajtólap belsejében elhelyezett szigetelő „összezúzódjon”.
 • Zárak. Saját zárjukat a Guardian ajtómodelljeiben, valamint Cisa, Mottura telepítik. Jobb, ha az ajtó különböző típusú zárral rendelkezik - kar és henger. Nos, ha az ajtó lehetőséget ad a zár titkosságának cseréjére.
 • A tömörítési kontúrok száma. A legjobb ajtó kiválasztásának elve ugyanaz, mint a merevítőknél, annál jobb. A Guardian ajtójánál a pecsét 1-3 kontúrja van. Minél nagyobb a tömörítési kontúr, annál nagyobb a hő- és hangszigetelés.
 • Szigetelés. Az ásványgyapot lemezeket és a merev habosított poliuretán habot a Guardian ajtószerkezetek szigetelésére használják. Egyes modellek két rétegű szigetelést használnak. Minél vastagabb a szigetelés, annál nagyobb az ajtó vastagsága. Ezért, ha szükséges a hideg vagy zaj elleni védelem, akkor jobb, ha egy nagyobb vastagságú ajtót veszünk.
 • Az eladó. Az ajtókat csak a cég felhatalmazott kereskedőiből kell megvásárolni, ami biztosítja a gyártótól származó jótállást, valamint a kiváló minőségű telepítést és további karbantartást.

javítások

A legjobb, ha a Guardian ajtóit a cég szervizszolgálata felé fordítjuk. Az ajtó szétszerelése és a javítás elvégzése nem lehet jobb. Az ilyen hatások károsíthatják a szerkezet, a belső és külső épségét. A szerviztechnikus gyorsan és pontosan visszaállítja a várrendszer munkáját, kicseréli a kiegészítőket vagy a dekoratív paneleket.

Vélemények

A szakértők szerint a Guardian termékei meglehetősen magas értékeket érdemelnek. Munkája hosszú történetében egyedülálló élményt gyűjtött össze, amely termékeiben megvalósul.Minden ajtó megfelel a nemzetközi minőségi szabványoknak, amelyeket az SKG laboratórium tanúsít, a GOST 31173-2003, GOST 51113-97, SNiP 23-03-2003, SNiP 21-01-97 szerint. A Guardian ajtókat szakértők minősítik magas színvonalú, megbízható és biztonságos ajtókként.

A vevők másképp válaszolnak a gyámra. De általában a vélemények pozitívabbak. A fogyasztók a gyártó által gyártott ajtók széles skáláját vesznek fel a gazdaságtól a prémium osztályig, magas szerkezeti szilárdsággal, vonzó megjelenéssel, gyors szállítással és szereléssel, hosszú élettartammal.

Ebből a videóból többet megtudhat a Guardian termékeiről.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba