A Bravo ajtóinak előnyei és hátrányai

 A Bravo ajtóinak előnyei és hátrányai

A Bravo több mint 350 évig gyárt több mint 350 típusú ajtót. A felgyülemlett tapasztalatoknak köszönhetően a beléptető ajtók termelésének modern fejlesztésein alapuló, csúcstechnológiai berendezések és kiváló minőségű anyagok felhasználásával a Nyizsnyij Novgorodi gyár kiváló minőségű termékeket gyártott, és népszerűvé vált a hazai fogyasztók körében.

Előnyök és hátrányok

A vállalat termékei a következő előnyökkel rendelkeznek, amelyek megkülönböztetik a gyár termékeit egy másik gyártótól származó hasonló termékcsoporttól. Modellek:

Kiváló minőségű

A Bravo acél bejárati ajtói szigorú minőségellenőrzésnek vannak alávetve a gyártás minden szakaszában. Ez biztosítja a hibák és hibák teljes hiányát. Minden modell rendelkezik a szükséges megfelelőségi igazolással, és teljes mértékben megfelel a GOST követelményeinek.

Az acélajtók gyártásakor a Groff környezetbarát nyersanyagokat használ, teljes szakértelemmel rendelkezik és rendelkezik a szükséges dokumentációval. A hidegen ötvözött acél használata hosszú élettartamot és termékszilárdságot garantál.

Megfizethető ár

A jól átgondolt árpolitikának köszönhetően a Groff prémium acélajtókat megfizethető áron lehet megvásárolni.

A „Groff P2-200” leginkább költségvetési modellt 19900 rubelre lehet megvásárolni.

A rendkívül magas minőségű alacsony árat azért érik el, hogy a gyártási ajtók teljes ciklusa egy helyen történik, és a termékek további megvalósítása vállalati áruházakon keresztül történik, kikerülve a közvetítőket. Az ajtók tervezésének végső költsége a belsőépítészeti lehetőségek, a biztonsági osztály és a modell méretétől függ.

Továbbfejlesztett biztonság

A Groff bejárati acél ajtók szerkezete megerősített keretből áll, amely további merevítőkkel van ellátva. A vászon további szilárdságot ad, garantálja az eredeti formák deformációjának és megőrzésének hiányát a teljes élettartam alatt. Az ajtók összeszereléséhez használt acéllemezek vastagsága legalább másfél milliméter.

A termékek betörésállóságának növelése érdekében a szerkezetek három levehető csapral vannak ellátva, amelyek garantálják az ajtólap szoros illeszkedését és megbízható rögzítését a dobozhoz, még akkor is, ha a zsanérok fűrészeltek. A modellek két különböző biztonsági őrzárral vannak ellátva, amelyek a magas biztonsági fokozatnak felelnek meg.

A záróterületet egy acél zseb választja el, amely teljesen kiküszöböli az oldalfúrást, és nem teszi lehetővé a szigetelő szálak behatolását a zárszerkezetbe, károsítva azt. A Bronenakladki teljesen megakadályozza a hengerek fúrását és a különféle mesterkulcsok használatát.

Az ajtólap vastagsága a modelltől függően 7,8 és 9 centiméter között mozog, ami megakadályozza a sarkok fonását és hajlítását. Az ajtók megfelelnek a GOST 311 173-2003 összes követelményének, és M2-osztályú erősségűek, ami a meglévő analógok magas mutatója.

Esztétikus megjelenés

Acélajtók díszítésére Groff MDF paneleket és porpermetezést használt. A belső bélések őrölhetők és laminálhatók.Egy PVC fóliát használnak laminátorként, amely sokféle fa faanyagának színét és mintázatát utánozza.

Néhány modellt egy növekedési tükör díszít, amely lehetővé teszi a telepítés problémájának megoldását egy kis terület folyosón.

Az ajtólap külső felülete dekoratív bélyegzéssel díszíthető. A porbevonat anti-vandál hatású - a mechanikai ütközés következtében nem érzékeny a károsodásra, ellenáll az agresszív külső környezetnek és megtartja eredeti megjelenését az egész élettartam alatt.

A belső dekorációs lemezek széles választékban kaphatók, sokféle színben és kivitelben. Ez lehetővé teszi a termék kiválasztását bármelyik irányban, ahol a szobát díszítik.

A klasszikus belső térben a sötét fából készült, jól fás mintával imitáló modellek készülnek. Világos sárga és piros modellek harmonikusan illeszkednek az etnikai afrikai stílusba, és a világos fából készült természetes tónusok ajtói sikeresen illeszkednek a skandináv és rusztikus. A modern stílusok, például a techno, a hi-tech és a minimalizmus ajtójának megválasztásakor a kombinált panelt tükörrel, matt vagy színezett felülettel tekintheti meg.

Kiváló hang- és hőszigetelés

A vasajtók fel vannak szerelve egy háromszoros tömítőáramkörrel, amely a kerülete körül van elhelyezve és magas zajszigetelést biztosít.

A termékek csontváza a német Knauf cég ásványgyapotával van ellátva, amely kiváló szigetelés, nem éghető és környezetbarát anyag. Az ajtókeret is szigetelt.

Az ajtólap vastagsága, a 9 cm-es, valamint a 75 kg-os modellek átlagos súlya, megbízható akadályt jelent az utcai zaj és a hideg levegő számára. A hármas tömítés és a tűzálló lemezek jelenléte miatt a termékeknek magas a tűzbiztonsága.

További funkcionális eszközök rendelkezésre állása

A fém bejárati ajtók minden modellje széles látószögű szemekkel van ellátva. Ez lehetővé teszi, hogy megfigyelje, mi történik kívül, anélkül, hogy megnyitná. A termékek ekcentrikusak is, amelyek biztosítják a zárak zökkenőmentes mozgását és tartósságát. Belső reteszeléshez acél kapukkal ellátott szelepek vannak kialakítva, amelyek lehetővé teszik, hogy ne használják a főzárakat, míg a lakásban. A komplett ruhadaraboknál a cég szakemberei által kifejlesztett, kényelmes és megbízható ajtókilincseket használják. Az alakja a tenyér anatómiai szerkezetét figyelembe véve tervezték.

tartósság

A gyártó 15 év hibás ajtó működést garantál. Hosszú élettartamot biztosít a minőségi anyagok, a megbízható szerelvények és a munkavállalók magas szakértelme.

Az évek során hatalmas tapasztalatokat gyűjtöttünk, figyelembe véve az ügyfelek összes észrevételét és kívánságát. Ez lehetővé tette számunkra, hogy erős és megbízható termékeket szabadítsunk fel. Az ajtólap teljes élettartama alatt nem nyúl, és nem deformálódika tömítőanyagok nem zsugorodnak vagy repednek.

A termékek tervezése, tartós és külső kialakítása mellett. Az MDF panelek nem érintkeznek nedvesség- és hőmérsékletváltozásokkal, amelyek ellenállnak az állatok karmainak és mérsékelt külső hatásoknak. Az ultraibolya sugárzás jól tolerálja őket, nem fakulnak el, és nem veszítik el a ragyogást. A termékek csuklópántjai csapágyakkal vannak ellátva, amelyek jelentősen növelik élettartamukat és biztosítják a penge zökkenőmentes működését.

Könnyű ellátás

Az ajtók nem igényelnek különleges karbantartást és gondozást. A külső és belső felületek ellenállnak a mosó- és háztartási vegyszereknek. A termékek meglehetősen higiénikusak. Annak a ténynek köszönhetően, hogy ásványgyapot használatos keret töltésként, a gomba, penész és kórokozók megjelenésének valószínűsége teljesen kizárt.

A mínuszok közül néhány kisebb pontot jegyezhet fel:

  • a tervezés relatív egyszerűsége és az exkluzív modellek hiánya;
  • a kondenzvíz időszakos megjelenése télen, ami negatívan befolyásolhatja a vászon befejezését. Továbbá az eső és a hó sérült felületével való érintkezés esetén a fém korrózió megkezdődhet. Ezért ajánlott az ajtót az utcáról védőburkolattal vagy tetővel védeni;
  • nagyon ritkán vannak olyan esetek, amikor a tömítőáramkör leválik;
  • egy másik negatív pont a vászon megereszkedése, és ennek következtében a zárás nehézsége. Ez azonban a telepítési technológia megsértésének tudható be.

Szolgáltatás és vélemények

A Bravo acélajtók fontos előnye, hogy jól megépített munkát végez az ügyfelekkel és az ügyfelekkel. A termékek szállítása a lehető legrövidebb időn belül és fix áron történik, függetlenül a raktár és az ügyfél helyétől.

A szállítást közvetlen szállítással, a közvetítő cégek kikerülésével végezzük. Ez lehetővé teszi, hogy jelentősen megmentse az ügyfelek pénzét. Rendelkezésre áll az egyedi méretek szerinti rendelési modellek, valamint az ország bármely pontjára történő gyors szállítás.

Acél bejárati ajtók A Bravo által gyártott Groff nemcsak Oroszországban, hanem a szomszédos országokban is népszerűvé vált.

A fogyasztók észrevették, hogy alacsony áron prémium kategóriás ajtókat vásárolhatnak, és számos termék jelenlétét teszi lehetővé. Felhívjuk a figyelmet a magas szintű védelemre és a kívánt biztonsági szint kiválasztására. Az ügyfelek az egész országban kiváló hang- és hőszigetelési tulajdonságokat mutatnak, amelyek lehetővé teszik az ajtók használatát bármely éghajlati zónában.

Az alábbi videó áttekintést nyújt a Groff C2-101 P-25 sorozat (fehér tölgy) tükörjével.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba