Ajtók "Bulldors"

A "Bulldors" ajtók világszerte ismertek a kiváló minőségért. A cég acélajtók gyártásával foglalkozik. Több mint 400 Buldors márka szalon nyitva áll Oroszországban. A cég termékei jelentősek gyári minőségük, széles választékuk és megfizethetőségük miatt.

előnyök

Jelenleg nagyszámú vállalat foglalkozik az ajtók gyártásával és értékesítésével. A "Bulldors" cég vezető szerepet tölt be közöttük, mivel termékei saját jellegzetességekkel és előnyökkel rendelkeznek. A vállalat egyik előnye az innovatív technológiák a termékek gyártásában. A gyártási termékek gyártási folyamata teljesen automatizált, ami lehetővé teszi körülbelül 800 ajtó gyártását egy gyárban egy nap alatt.

Olaszország és Japán legújabb berendezéseit használja. Ezen túlmenően a "Bulldors" termékek fő előnyei a termékek magas minősége, a házasság minimális kockázata és a tartósságuk és a kopásállóságuk jellemzi. A vállalat széles választékát kínálja a különböző árakon kínált termékeknek, ami lehetővé teszi mindenkinek, hogy megvásárolja a "Bulldors" ajtókat.

Melyik a jobb: "Bulldors" vagy "Argus"?

A "Buldors" cég egyik versenytársa az "Argus" cég, amely a Mari El Köztársaságban található. Mind a bejárati ajtók, mind a belső ajtók gyártásával foglalkozik. Gyakran a vásárlók azon gondolkodnak, hogy melyik ajtó jobb: „Bulldors” vagy „Argus”? Minden vállalatnak saját jellemzői vannak.

A vállalatok közötti legnagyobb különbség a megjelenés. Mindkét szervezetnek számos termékmodellje van, azonban az Argus termékek dekoratívabbak és esztétikusabbak. A „Bulldors” ajtók durvábbak és masszívabbak. Egy másik különbség a vállalatok termékei között az, hogy a "Bulldors" modellek zárrendszere tartósabb és minőségiebb, mint az "Argus" cég. A zárak megbízható védelmet nyújtanak a tolvajok és a behatolók ellen.

Mindkét vállalatnak megvan a maga előnye, így a vevőnek saját kritériumai alapján kell választania az ajtót.

típusok

A "Bulldors" cégnek kétféle terméke van: bejárati és utcai ajtók:

  • Utcai ajtók szolgálják a ház arcát. A vendégeket esztétikailag kifogástalan megjelenésükkel fogadják. Magánházakban egy ilyen ajtó bezárhatja az utat az utca és a veranda között. Az utcai ajtónak nagyon masszívnak kell lennie, hogy ne engedje a hideg levegőt a házba.
  • A ház bejárati ajtója telepíthető a veranda és a ház belseje között. Lehet, hogy nem olyan erős, mint az utca. Emellett a bejárati ajtó is bejuthat a lakásba. A "Bulldorok" bejárati ajtaja nem tűnik terjedelmesnek, általában vékonyabb és karcsúbb, mint az utcai ajtók, mivel nem ellenállnak a hidegnek.

méretek

A "Bulldors" termékek mérete igen változatos. Itt 1900 és 2100 mm közötti magasságú és 860-1000 mm szélességű ajtók találhatók. Ezek vastagsága a termék magasságától függően is eltérő. Ennek köszönhetően az ajtón keresztül megtalálható a vevő számára megfelelő ajtó. Ezenkívül lehetőség van az egyedi méretű ajtók rendelésére is.

anyagok

A termékek gyártásához használt anyagtól függően az ár nagyon magas és ésszerű határokon belül is lehet. A saját termékmodellek gyártásához a Bulldors cég különböző anyagokat választ ki, amelyek jó minőségűek. A gyártás során a szervezet olyan anyagokat használ, mint a fém és az MDF panel.Mindkettő kiváló teljesítményt és kiváló minőséget biztosít.

A fémből készült termékek azonban drágábbak az árban, mint az MDF panelek. Ez annak köszönhető, hogy a fém jobb és ellenállóbb anyag. Ennek ellenére mindegyik ilyen anyagnak saját előnyei és hátrányai vannak:

fém

A fémtermékek megkülönböztetik, hogy jó minőségűek, tartósak és kopásállóak. Az ilyen anyagokból származó termékek nem kerülnek a hidegbe és a szélbe, és jó védelmet nyújtanak a behatolókkal szemben. Súlyos fagyok alatt nem romlanak, és hosszabb ideig megtartják megjelenésüket. A fémajtók a külső felület függvényében változhatnak.

Vannak olyan termékek, amelyeknek egy por-polimer bevonata van. És azok számára, akik elsődlegesen a megjelenés szempontjából fontosak, nem pedig az ajtó minősége, külső díszítésű modellek vannak, amelyek fém díszítő elemekkel rendelkeznek. Ezen előnyök mellett a "Bulldors" fémajtóinak egy hátránya van az MDF termékeivel összehasonlítva: magasabb a költsége, azonban áruk megfelel a termékek minőségének.

MDF panel

A panelek fémes bélés a fémajtók befejezéséhez. Az árak alacsonyabbak, de jó minőségűek is. A fémből készült ajtók nagyobb kopásállósággal rendelkeznek, azonban az MDF-felépítésű ajtóknak több különböző színe és formatervezése van.

Népszerű modellek

A "Bulldors" cég a különböző megjelenési és minőségi jellemzőkkel rendelkező modellek széles választékával rendelkezik. A vállalat folyamatosan frissíti termékpalettáját, és egyre több érdekes modellt hoz a világpiacra. A Bulldors cég termékei nagyon népszerűek. A leghíresebb modellek: "Bulldors 23", "Bulldors 45", Acél, "Bulldors 24 Tzarga", termikus törésű és tükrözött ajtók:

Thermal break ajtók

A "Bulldors" termikus szünetű termékek az ajtó utcai változata. Ezek tökéletesek a magán- és vidéki házak számára. Fő jellemzőjük, hogy a termikus szünet miatt a termék külső és belső felületének érintkezése kizárt. Ez lehetővé teszi, hogy a termék elviselje az extrém hideg és fagyot, miközben nem veszíti el minőségét és külső jellemzőit.

A külső kivitelű termékek réz színben vannak díszítve. A modell belsejét három különböző színben lehet bemutatni: dió, fehér gyöngyház, congo wenge. A teljes termék dupla zárral és éjszakai kapuval rendelkezik. Ilyen modell telepíthető mind a lakásban, mind a magánházban, de az apartmanok esetében nincs szükség a termék védelmi funkcióira a rossz időjárás miatt.

"Bulldors 23"

Ezek a termékek áruk miatt nagyon népszerűek. Ezek a Bulldors cég egyik legolcsóbb modellje. Az ár ellenére azonban megjelenésük és szilárd szerkezetűek. Ezen túlmenően ezek a termékek jó biztonságot nyújtanak: kettős zárral és éjszakai kapukkal rendelkeznek.

"Bulldors 45"

Ez a modell belső kivitelű, három színben: grafit tölgy, tölgy brandy, tölgy krém. MDF panelből készült és háromdimenziós mintázattal rendelkezik. Egy ilyen termék tökéletes, mint egy lakás bejárati ajtója. A külső oldalon egy por-polimer bevonat van, amely megvédi az ajtót a termikus és kémiai hatásoktól.

Ez a modell a "Bulldors" tervezői gyűjteményének része.

Nem igazán alkalmas egy magánházhoz, de jó választás lesz egy lakás számára.

„Bulldors 24 king”

A terméknek ez a modellje számos előnnyel rendelkezik, mint például: két zár, éjszakai kapu, valamint egy érdekes és szokatlan kialakítás mind a belső, mind a külső oldalon. A belső bevonat MDF-panelből készül, és két színben tartható: wenge és fehérített tölgy.A külső fémből készültek, mint például a réz és a fekete selyem.

Ez a modell kis geometriai mintázattal rendelkezik a termék külső és háromdimenziós kialakításán. A legérdekesebb megoldás egy olyan termék, amely sötét külső oldallal és könnyű belsővel rendelkezik. A kontraszt miatt a modell fényes és szokatlan.

acél

Az acélgyűjtemény kifejezetten olyan emberek számára készült, akiknek szilárd utcai ajtót kell igénybe venniük a házhoz vagy egy magánházhoz. Az acél modellek robusztus szerkezetűek, mindkét oldalon fémlemezekkel erősítve. Egy ilyen termék nem hagyja ki a terveket, és az időjárástól mentesíti.

"Bulldors Steel 12"

Ez az acélgyűjtő modell teljesen fémből készült. Egyszínű - réz. A modellnek két záras rendszere van, egy további éjszakai kapu nélkül. A termék poliuretán habot tartalmaz, amely jó hőszigetelést biztosít.

Ez egy utcai modell, amely a legjobban megfelel az otthoni használatra.

Ennek a terméknek a fő funkciói a hő megőrzése a házban, védelem a betörőktől és a tolvajoktól.

"Bulldors Steel 13D"

A "Bulldors Steel 13D" megjelenése és mérete eltér az Acél kollekció többi típusától. Úgy néz ki, mint egy bejárati ajtó, és sokkal szélesebb, mint a szokásos modellek. A termék fém- és poliuretánhabot tartalmaz. Ez a modell alkalmas azoknak, akik szeretik a szokatlan ajtókat.

Tükör bevonatú ajtók

Jelenleg a tükörbevonattal rendelkező termékek egyre népszerűbbek. A "Bulldors" cég olyan modelleket kínál, amelyek nagy kopásállósággal rendelkeznek. A tükörbevonat nagyon tartós, nem deformálódik és védve van a véletlen károsodástól. Ezenkívül nem lehet félni, hogy a tükör leesik és eltörik, mivel biztonságosan rögzítve van.

Ez a modell nagyon népszerű az apartmanokban élő emberek körében.

Kényelmes, mert ha kívül megy, nem kell valahol a szobában vagy a fürdőszobában futnia, hogy sálat rögzítsen vagy kalapot tegyen.

"Bulldors 14T"

Ez a termék a tükörbevonattal ellátott ajtók gyűjteményében található. Az ajtó belsejében van egy teljes hosszúságú tükör. A modell belsejében lévő bevonat négy színben jelenik meg: Shambori fény, wenge, tölgy arany és könnyű wenge.

A fém külső felülete csak réz színű, de függőleges mintázata kis négyzetek alakja. Ez a modell tökéletes a lakás bejáratához, klasszikus vagy modern stílusban.

"Bulldors 24 T"

A „Bulldors 24 T” egy fejlettebb „Bulldors 14 T” modell. Ugyanaz a külső kialakítás, de szélesebb színválaszték: réz és fekete selyem. A belsőépítészet összetettebb mintázata különböző fürtökkel és mintákkal. A termék eleganciát és kifinomultságot biztosít.

A tükör a szerkezet felső részén található, ovális. A termék belső része olyan színű, mint a könnyű, grafit tölgy, tölgy brandy, tölgy krém. Ez a modell, melyet élénk színekben terveztek, tökéletesen alkalmas egy klasszikus vagy antik stílusban kialakított lakáshoz. A sötét színekkel rendelkező termékek jól illeszkednek a kontrasztos fekete-fehér kialakítású szobához.

Hogyan válasszuk ki?

Nagyon gyakran a vevő szembesül azzal a kérdéssel, hogy melyik ajtót lehet a legjobban megvásárolni. A "Bulldors" cég segít megoldani ezt a problémát. Bármely vállalati áruházszervezetben konzultálhat egy szakemberrel arról, hogy mi a legjobb az adott ajtó megvásárlásához. Az ajtó megfelelő kiválasztásához először el kell döntenie, hogy hol lesz telepítve.

A "Bulldors" termékek széles skáláját kínálja. Különböző modellekre oszlik, attól függően, hogy utcai ajtó vagy bejárati ajtó. Egy másik kiválasztási kritérium az is, hogy hol lesz ez a szerkezet: magánházban vagy lakásban.A termékek "Bulldors" számos funkcióval és előnnyel rendelkezik a különböző típusú modellekhez.

Magánházak esetében a termikus szünetű termékek alkalmasak a téli és különböző kedvezőtlen időjárási körülmények között.

Egy lakáshoz tükörbevonattal rendelkező modell jó választás.

Vásárlói vélemények

A "Bulldors" cég világszerte ismert, és számos üzleti partnere és ügyfele van. Biztosítani kívánja, hogy a vállalat minden ügyfele elégedett legyen a felvásárlásokkal. Keressen termékeket a "Bulldors" -ból sok specializált üzletben. Lehetőség van a cég termékeinek megrendelésére is az online áruházban.

Néhány ügyfél kétségbe vonja egy adott modell kiválasztását. Annak érdekében, hogy többet tudjon meg a termékről a vásárlóktól, érdemes megnézni a vállalat termékeit az interneten keresztül. Az emberek megoszthatják a megszerzett modellről alkotott benyomásaikat, valamint részletes megjegyzéseket tesznek közzé. A "Buldors" termékek legtöbb véleménye pozitív. A vállalat termékpalettájának további bővítésére és feltöltésére törekszik, és új ügyfeleket és ügyfeleket vonz.

Tudjon meg többet a "Bulldors" ajtókról, amelyeket a következő videóból tanulhat meg.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba