Ajtók Rada Dors

 Ajtók Rada Dors

Bármilyen lakóteret nagyon nehéz elképzelni belső ajtók nélkül. Hála nekik, lehet, hogy minden lakást modernebbé, de ugyanakkor otthonos és kényelmessé tesz. Ma egyre több ember részesíti előnyben a neves gyártók által gyártott termékeket.

Ezek közül kiemelkedik egy olyan cég, amely kiváló minőségű belső ajtókat gyárt széles körben - Rada Dors.

előnyök

A cég sikeres gyártója, sokéves tapasztalattal rendelkezik a belső ajtók és a kapcsolódó termékek gyártásában.

Ennek a gyárnak a termékei sok előnnyel rendelkeznek a többi gyártóhoz képest:

 • A saját, magas színvonalú európai felszereléssel ellátott ajtók gyártásához köszönhetően a termékek kivételes minőségűek, teljesen biztonságosak és hosszú élettartamúak. Emellett a saját felszerelés jelenléte garantálja az ajtó számára stabil árat, mivel nem kell pénzt költenie az alkatrészekre és azok szállítására az összeszerelési helyszínre.
 • Természetes nyersanyagokat használó ajtók gyártásához, nevezetesen: fajtára és tartós MDF lemezre. A nyersanyagokat a speciális olasz G-fix technológiával dolgozzák fel, melynek köszönhetően a szerkezet megtartja geometriáját. Az ajtók gyártásakor az európai gyártók kiváló minőségű ragasztó- és festékkomponenseit is használják.

Ezenkívül egy speciális poliuretán bevonat kerül az ajtólapokra, amely megbízhatóan védi őket az ultraibolya sugaraktól.

 • A kész termékek jó hangszigetelési teljesítményt nyújtanak. Ezek a késztermékek tulajdonságai szilikon tömítőanyagot biztosítanak, üveglemezekkel ellátott modellekben, valamint egy jó gumi tömítésben, minden modellben és az ajtókereten találhatóak.
 • A Rada Dors belső ajtaját bármilyen belső és stílustípusra lehet választani, mivel a cég számos modellt gyárt, amelyek nemcsak a betétek jelenlétében vagy hiányában különböznek, hanem színben, textúrában és felhasznált anyagokban is.

A vásárlók szolgáltatásaiban több mint 50 szalon található, amelyekben a gyári munkában kiképzett tanácsadók. Ezek segítenek meghatározni az Ön által választott modell kiválasztását, és kitölthetik az adagoló és ajtó beszerelését is.

A belső ajtók közül csak az ára lehet. Magasabb, mint a közönséges ajtóké, de ezeknek a termékeknek az anyagai, kivitelezése és tartóssága érdemes egy kicsit többet fizetni nekik, mint a kevésbé reprezentatív forgácslap termékek esetében, amelyek rövidebb élettartamúak.

Tervezési jellemzők

Márkás ajtók A Rada Dors olyan tervezési jellemzőkkel rendelkezik, amelyek megkülönböztetik őket más cégek hasonló termékeiről:

 • Minden ajtó egy ajtólapból, dobozból, platbandból és más alkatrészből áll. Ennek a cégnek az ajtójának belső keretének kialakításához fenyőfát használtunk, amely előkezelésnek és szárításnak van kitéve. Ennek következtében a keret működése közben nem törik meg és nem deformálódik.
 • Néhány modellben egy nagy szilárdságú lemez (HDF) kerül felhasználásra közbenső rétegként. Olyan termékek, amelyekbe tartoznak, jól tolerálják a mechanikai hatásokat.
 • Különböző fafajokból készült furnert használnak a külső oldal burkolására. A leggyakrabban használt fa a tölgy, a hamu, valamint az afrikai kontinensen növekvő kevésbé ismert fajok, mint a sapele és a makcore.
 • A kezelt fenyőfát a küszöbértékek előállítására használják. A különböző formájú és dobórákkal rendelkező platbandok, amelyek bármilyen szélességű felületet elrejteni, MDF-vel vannak furnérosítva, mint a fő vászon. A hamis szíjakat a nagyobb sűrűség jellemzi.
 • Ennek a cégnek az ajtói díszlécekkel vannak felszerelve, lehet szabványos vagy teleszkópos. Teleszkópos opció esetén a támaszok és a panelek beszerelésénél rögzítők nélkül is elvégezhető, mivel a keret hornyokkal rendelkezik, amelyeknek köszönhetően minden elem pontosan kapcsolódik egymáshoz.
 • Mivel az ajtólap üveglapjait különböző technológiákkal állítják elő. Az üvegfelület-triplexet több üvegréteg ragasztásával kapjuk speciális anyagok felhasználásával. A mechanikus hatás alatt az ilyen szemüvegek nem szétválnak egymástól, hanem a helyükön vannak. Modellekben átlátszó és színezett, mintázattal és nélkülük lehet.
 • Az ajtók üveglapjait úgy is előállíthatjuk, hogy a fúziós technológiát alkalmazzák. A speciális hőkezelésnek köszönhetően az üveg eredeti, eredeti textúrájú és egyedi árnyalattal rendelkezik.

modell

A cég által gyártott modellek hagyományos swingszerkezetekre és csúszó opciókra oszlanak. A cég által gyártott beltéri ajtókat gyűjtés szerint osztályozzák. Minden sorozat fő jellemzői:

 • Gyűjtemény neve klasszikus beszél magáról. Íme a klasszikus megjelenés modelljei, amelyek értékes fafajok furnérjával béleltek. Az ajtó kialakítása ívelt, a főváros tetején díszített díszítéssel rendelkezik.

A fővárosok mini oszlopok formájában tömör fából készültek, vagy értékes fafajok borításával vannak borítva. Néhány modellben az ajtólap könnyű vagy matt üveg.

 • A hi-tech stílusú szobákhoz a minimalizmus vagy az avantgárd illeszkedik a modellhez Trend és X-Line. Különösen kiemelkednek az X-Line kollekció szigorú szabályszerű formájú lapjai. A betétek különböző árnyalatokkal ellátott lacobel üvegből, valamint grafit vagy bronz tükrökből készülhetnek. A különböző üvegezési lehetőségeknek köszönhetően gyönyörű fényt és árnyalatot készítenek, amely tökéletesen illeszkedik a fa textúrahoz.
 • Egy másik kollekció, ahol a lacobel színezett üvegeket betétként használják Bruno. A sorozatban szereplő modellek között megtalálhatók a high-tech stílusok és a minimalizmus példányai, valamint nyugodtan választhatnak a környezet kialakításáról, melyet ökológiai stílusban díszítettek. Az ajtólapok, amelyek az üvegből készült betétek mellett mély színűek, vékony alumínium díszlécekkel is kiegészíthetők.
 • Gyűjtőajtók Marco különbözik a szigorú lakonikus kialakítás és a lapos sávok között. Egyes modellek ajtószárnyai gyémánt gravírozással ellátott triplex üveggel vannak kiegészítve, amely lehet hófehér, fehér vagy fekete. A bemutatott színek bármelyike ​​összeegyeztethető a kiválasztott furnér árnyalatával.
 • Sorozata Bruno a speciális ruhadarabok között különbözik, köszönhetően a speciális lécnek. Az ajtólap 4 mm-es színes vagy alumínium díszlécekkel kiegészíthető.
 • Gyűjteményben póló az ajtólap kúpos alakú panelekből áll. Az eredeti megoldásnak köszönhetően az ajtólap vizuális térfogatot kap. A hármas üvegeket betétként használják.
 • U sorozat Grand-M függőleges üvegajtó ajtó. A furnér furnér árnyalata ellentétben áll a többrétegű üvegfelülettel. A „Siena” modellben az üveg mintával díszített. Minden modellnek szigorú geometriai alakja és diszkrét díszítése van.

szín

A Rada Dors ajtók minden modellje széles színválasztékban kapható. Minden gyűjteményben megtalálható a mahagóni, a wenge, az anegri, a makore arany, a sötét dió és a különböző fehér árnyalatok.

Érdemes kiemelni a fehér ajtó fedelét.

A vállalat három lehetőséget fejlesztett ki a zománc alkalmazására:

 • Az első kiviteli alakban az ajtólap sima és sima felülete a 10 rétegben alkalmazott zománc miatt keletkezik.
 • A második változatban a zománc rétegek kisebbek, a furnér szerkezete alig észrevehető.
 • A harmadik kiviteli alakban az ajtó felülete csak kis mértékben érintkezik a zománcbevonattal, a furnér szerkezete nyitva van.

Vásárlói vélemények

Számos vásárlói vélemény alapján a Rada Dors belső ajtói kiváló minőségűek. Sokan azt mondják, hogy egy professzionális alkalmazottnak telepítenie kell az ajtókat, különben az ajtó nem működik megfelelően a helytelen rögzítők miatt.

A vevők nagy része, az ajtók mellett, további megszerzett fali panelek is voltak, és nemcsak a termékminőséggel, hanem a méreteivel is elégedettek voltak.

Megtudhatja, hogyan kell megfelelően telepíteni a Rada Dors belső ajtaját az alábbi videóba.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba