Jellemzők szúnyoghálók mágneseken

 Jellemzők szúnyoghálók mágneseken

A mágneses szúnyoghálók a közelmúltban nagy népszerűségre tettek szert, és vezető pozíciót töltöttek be, a rovaroktól jól ismert ragasztószalagot helyettesítve. Különösen fontos a nyári szezonban, amikor élvezni szeretné a nyári levegő frissességét és kinyitja az ajtót.

Ez a háló megbízhatóan védi az otthont a rovaroktól, és jól áthalad. Ezzel levegőztetheti a szobát, és nem félhet, hogy a szúnyogok vagy más káros rovarok maradnak a házban.

Jellemzők

Ez a háló két hálós vászonból áll. Mindegyikükbe bipoláris mágneseket varrnak (úgy, hogy középen egymáshoz köthetik a vászonot). Megnyithatja ezt a rácsot a keze nélkül.. Könnyen kanyarodik, és mágnesekkel is könnyen rögzíthető, ha hiányzik rovarok nélkül.

Az üzletek polcain az ilyen termékek széles körben kerülnek bemutatásra. A vevőnek lehetősége van arra, hogy saját preferenciáik alapján válasszon egy terméket. A termék kényelme az, hogy A háziállatok bevihetik ezeket az „ajtókat”. Nem kell megnyitnod a vászonra őket..

A szúnyogháló ma már vásárolható egy hardverboltban, vagy magának is. Nem lesz nehéz, és nem vesz túl sok időt. A szükséges anyagok vásárlása nem fogja elérni a pénztárcáját. Egy ilyen helyes megközelítésű hálózat nem hoz létre egy termelésben előállított terméket.

jellemzői

Az ilyen termékek egyik termelője a kereskedelem márka Magic Mesh. A mai napig jó festményeket állít elő, amelyek nagy igényeket támasztanak és pozitív visszajelzést nyernek. Ez a háló kiváló minőségű anyagból készül, amely rendkívül ellenáll a csapadéknak, a nedvességnek, a hőmérséklet-változásoknak és a szélsőséges hőnek.

Nagy erő - és ugyanakkor elég könnyű. Fához, fémhez, műanyaghoz csatlakoztatható.. A szúnyogháló könnyen használható.

Az ilyen termék tisztítható és különböző mosószerekkel különböző készítményekkel mosható. Ebben az esetben nem lehet aggódni a kár miatt.

A vásznok méretei könnyen alkalmazhatók az ajtónyílás bármely méretéhez. A termék védelmet nyújt a por és a szennyeződés ellen. Egy ilyen rács ára átlagosan 1500-1800 rubel. Ugyanakkor védelmet nyújt a szúnyogoktól és más kis rovaroktól.

Hogyan készítsünk saját kezeket?

A szúnyogháló saját kezűleg történő készítéséhez elő kell készítenie a következőket:

  • műanyag háló (könnyű átlátszó szövet, régi függönyök);
  • mágneses szalag (2 db).

Ahhoz, hogy a sarkok ne tépjék fel a rácsot, késsel vagy ollóval kell vágni. A hálót vagy a könnyű ruhát ketté kell vágni.

Ezután be kell illeszteni a mágnesszalagot a kapott vászonba. Ne vágja a szalagot a háló végéhez. Hagyjon körülbelül 2 cm távolságot a szélétől.. Ellenkező esetben előfordulhat, hogy a mágnesek végül megszakítják a hálót, és megrontják a megjelenését. A mágnesszalagok szabad végei a körmök tetején kis körmökkel (az ajtó közepéig).

Ezután a háló párhuzamos éleit körmökkel és a kerület mentén kell rögzíteni. Hagyjon egy kis rést a rács alján, hogy ne ráncoljon a padlóra, és ne szennyeződjön. Ebből a függönyök alsó szélei dörzsölik, hanyagul néznek ki.

faj

Háromféle szúnyogháló van:

  • tekercs. Ez egy vászon tekercs, amely a dobozban van.Egy ilyen mechanizmus az ajtóhoz vízszintesen és függőlegesen rögzíthető. Ez egy nagyon kényelmes mechanizmus.
  • csúszó. A tolóajtó szekrénytartóját emlékezteti. Nem alkalmas minden ajtóhoz: meg kell nyomni a kezével, ami kényelmetlen és zavarja a háziállatokat.
  • Mágneses, függöny formájában. A legnépszerűbb opció a nagy kereslet mellett.

A belső térben

A rovarfajta is dekoratív szerepet játszhat a belső térben. Leggyakrabban pillangók vagy madarak formájában lévő klipeket a mágneses végeken a rácshoz csatolják. szúnyog függöny madár mágnesek - Nagyon szép lehetőség egy ajtó kialakítására nyáron.

Pillangó klipek vagy madarak számos előnye van. A klipszövetek nem csavartak. Gyorsabban ütköznek egymással, mint a szokásos függönyök, mivel a klipek súlyossága közelebb húzza a mágneseket. 2-szer erősebbek, és nem jutnak por és egyéb szennyezéshez. Szebbek, mint a hagyományos szúnyogfüggönyök.

Ajánlások a kiválasztáshoz

Ha vásárolni szeretne, meg kell találnia egy adott ajtó pontos méretét, mivel az összes rács különböző paraméterekkel rendelkezik. Mérje meg az ajtónyílás hosszát és szélességét, és a kapott adatok alapján válasszon ki egy megfelelő vászont.. Kiválaszthatja a nyílások bármilyen méretéhez alkalmazkodó beállításokat. Figyelembe kell venni és színeznie kell. Gyakran a vállalatok csak gyenge színskálával rendelkező vászonokat készítenek. Ezek például szürke, zöld árnyalatok.

Jobb választani a hálót, amelyik a klip tetején van. Ez például a madármágnesek vászonja. Az ilyen termékek jobban védik, mint mások a rovarok behatolásával szemben, és azonnal csavarás nélkül csatlakoznak. Nézd meg a háló és a működési feltételek erősségét. Vannak szúnyogok, amelyek elveszítik erejüket mosáskor.

Vélemények

A szúnyoghálók ma felismerték a bosszantó rovarok megváltását. Ezt számos ügyfél véleménye igazolja. A termék nem zavarja a helyiségek levegővel való feltöltését. A modern rácsokat a legmagasabb erősség, a minőség, a praktikusság, valamint az esztétikai megjelenés és a könnyű kezelhetőség jellemzi.

Az előnyben részesítendő márkák közül a vevők néhányat bocsátanak ki. Magas értékelés a Magic Mesh, Rosenberg, Landlife, Gardex. Ezeknek a szúnyoghálóknak az ereje átlagosan 5 pont (a felhasználói felmérések szerint), a 4-5 pontos gyakorlatosság, a 4-5 pont, a 4 pont ára. A vevők tudomásul veszik, hogy ez a termék az otthoni frissességet biztosítja, a hőben elengedhetetlen.

Hol vásárolhatok?

A szúnyoghabot megvásárolhatja a hardverboltban, vagy rendelhet online.

Győződjön meg róla, hogy a webhely hivatalos, különben lehetőség van alacsony minőségű hamisítványra.

Az ár általában nem haladja meg a 2000 rubelt. A hamisítványokat 500 rubelért lehet megvásárolni, de minőségük sok kívánnivalót hagy maga után.

Áttekintés a mágikus szúnyoghálókról a Magic Mesh ajtóhoz, lásd alább.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba