"MetaLyuks" ajtók: típusok és jellemzők

 Ajtók MetaLux: típusok és jellemzők

A "MetaLux" cég magabiztosan a Fehéroroszországi acélajtók legnagyobb gyártói közé tartozik, és több mint száz terméket kínál a fogyasztóknak.

előnyök

A „MetaLux” cég fémajtói nagy érdeklődéssel járnak, és sok előnnyel rendelkeznek.

  • Az ár és a minőség optimális aránya. A teljesen automatizált ajtógyártási folyamatnak, a nagy mennyiségű nyersanyagok beszerzésének és az illetékes logisztikának köszönhetően a vállalat széles árkategóriában gyárt termékeket. A választékban igen alacsony minőségű modellek és a legmagasabb szintű védelem és elegáns megjelenésű luxuscikkek találhatók.
  • Sokféle lehetőség A külső és belső kialakítás lehetővé teszi, hogy kiválasszon olyan terméket, amely bármilyen helyiséghez vagy homlokzathoz illeszkedik. A külső acélajtókat MDF panelek díszítik, vagy porbevonattal borítják. A belső oldalt laminált vagy őrölt MDF béléssel készítik el, széles színválasztékban és sokféle textúrában.

PVC fóliát használnak laminátorként, amely tökéletesen utánozza a fa szálak szerkezetét és színét.

A laminált lemezek mellett széles körben használják a hengerelt lemezeket is, amelyek nagy pontosságú, korszerű berendezéseken, programvezérléssel készülnek. Ez lehetővé teszi, hogy tökéletes geometriai mintát készítsen bármilyen mélységből és összetettségből.

Színezett, átlátszó és matt üveggel ellátott használt üvegek díszítésekor is.

Ez nemcsak az ajtólap díszítését teszi lehetővé, hanem a további megvilágítás forrását is szolgálja a napfény behatolása miatt. Az ilyen modellek különösen fontosak a házakban és a vidéki házakban történő telepítés szempontjából.

  • Nagy repedésállóság. A termékek megfelelnek a negyedik védelmi osztálynak. Két zárral vannak ellátva, amelyek különbözőek az építési típus és a titoktartás szintjén. A felső zárként egy suvald típusú eszközt használnak, az alsó egy hengeres szerkezet.

A vászon váza megerősített bordák, ami garantálja az ajtó lenyomásának lehetetlenségét vagy a sarkok hajlítását.

Az acél ajtólap tömör lemezből készül, amely sokkal könnyebb, mint a hegesztett szerkezet. Ez biztosítja a termék egyszerűségét és csökkenti a zsanérok terhelését, jelentősen növeli az élettartamot és megakadályozza a doboz és a vászon deformálódását.

Minden modell kiváló minőségű, Törökországban gyártott kiegészítőkkel van felszerelve, amely nem csak erős és tartós, hanem vonzó megjelenéssel is rendelkezik.

  • Nagy teljesítményű hang- és hőszigetelés a hálószegély mentén található dupla tömítő kontúr használatával és az ásványgyapot használatával, amely a kerettermékeket rögzítette. A felmelegedés lemezei ökológiailag biztonságosak és higiénikusak. Bennük a gomba, penész és kórokozók megjelenése lehetetlen.

A minőségellenőrzést és a gyártási technológiák betartását a vállalat műszaki ellenőrzési szolgálatai végzik az ajtószerelvény minden egyes szakaszában. Ez lehetővé teszi a házasság kizárását és a nemzetközi normák betartását.

gyűjtemények

A vállalat négy ajtógyűjteményt gyárt.

standard

A kollekció abban különbözik, hogy a nagy sűrűségű merev poliuretán hab a vászon keretébe kerül. Kitölti a szerkezet teljes üregét, ezzel teljesen megszüntetve az üregek képződését. Ez növeli az ajtó szigetelő minőségét és fokozza a vászon merevségét.

Emellett a keret penofollal van ellátva - olyan anyagból, amely fóliából áll, és nem hagyja a hideget a lakásba.

Az ajtó külső oldala kiváló minőségű "Silk" festékkel van borítva, amely tökéletesen védi a szövetet a korróziótól, ellenáll a mechanikai stressznek, szép és kedvezően hangsúlyozza a termék domborított felületét;

elit

A gyűjtemény különleges eleganciája és eleganciája a modellek számára. Az ajtólap felülete exkluzív patinás őrléssel van díszítve, amit kézzel képzett kézművesek végeznek. A darabgyártásnak köszönhetően minden ajtó egyedi és egyedi;

diadal

A modellek kiváló minőségű és elegáns megjelenést tartalmaznak. A kollekciót megkülönböztető dekoratív panelek nagy választéka lehetőséget nyújt arra, hogy bármilyen belső megoldáshoz ajtót válasszon;

tendencia

A gyűjteményt költségvetési, de ugyanakkor magas színvonalú modellek képviselik, amelyek alacsony áruk ellenére teljes mértékben megfelelnek az ajtók minőségére és az anyagbiztonságra vonatkozó nemzetközi követelményeknek.

Vélemények

A „MetaLux” cég bejárati ajtói érdemesen népszerűek az ajtószerkezetek piacán, és sok pozitív értékeléssel rendelkeznek.

Az ügyfelek tudomásul veszik a termékek kiváló minőségét és elegáns megjelenését.

Felhívjuk a figyelmet az olcsó modellek beszerzésének lehetőségére. A mínuszok közül egy apró választék van a zárakkal, amelyekkel az ajtók fel vannak szerelve, a monotonia és a hagyományos kialakítás.

A következő rövid videóban láthatjuk, hogyan néz ki a "MetaLux" bejárati ajtó egyik modellje.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba