Mario Rioli ajtók

A lakás felújítása során a belső ajtók telepítéséhez szükség van. A modern piacon sokféle, élénk színekkel vagy természetes fa felülettel rendelkező modell található. Számos márka van, amelyek a termékek minősége és az érdekes formatervezés miatt népszerűvé váltak.

Jó választás lenne, ha Mario Rioli-tól egy híres olasz céget vásárolnánk.

Cégről

Az olasz márka, Mario Rioli 2007 óta kezdte meg termelését Oroszországban. A vállalat elindított egy erőteljes gyárat, amely évente mintegy egymillió ajtókeretet tud előállítani. Az üzem a teljes ciklus módszert használja: a szállított nyersanyagokat szárítják, és a termékeket 100% -os minőségellenőrzéssel állítják elő minden szakaszban.

A termékek minősége a szabályozás több szakaszának köszönhetően magas: a nyersanyagokat először ellenőrzik, majd a kész ajtókat közvetlenül a gyártás és az összeszerelés megbízhatósága érdekében. A késztermék egyedülálló kialakítását teszi lehetővé a szobában, és kényelmet biztosít a lakásnak. Ajtók örömmel fogadják a vevőket, és túlzott igényekkel.

Termelési jellemzők

Az orosz piac tele van speciális olasz termékekkel. Az üzem nagy mennyiségben magas minőségű belső ajtókat gyárt. A mennyiség nem tekinthető a Mario Rioli cég fő kritériumának, elsősorban az előállított termékek minősége a nemzetközi szabványoknak megfelelően.

Belső ajtók gyártásával a modern felszerelést használják. Az egész folyamat a legkisebb részletességű és hatékony. Az üzemben dolgozó valamennyi alkalmazottat és dolgozót képeztek és gyakoroltak Európában a fő termelésben. A modern technológiák lehetővé teszik az egyedi tulajdonságokkal rendelkező termékek előállítását. A mai napig nem sok olyan orosz vállalat létezik, amely ilyen minőségi jellemzőkkel rendelkező belső ajtókat képes előállítani.

A vállalat termékeinek fő jellemzője Mario Rioli méhsejt design. A vászon jó hangszigeteléssel rendelkezik, és környezetbarát és biztonságos anyagokból készül.

A furnér természetes szerkezetű, a felülete fokozott szilárdsággal és mechanikai feszültséggel szembeni ellenállással rendelkezik. Az ajtóegységek gyártásánál használt összes alkatrész nem függ a hőmérséklet és a páratartalom ingadozásától.

A belső ajtók könnyűek, ami nagyban leegyszerűsíti a felhasználási folyamatot és növeli az összes elem élettartamát. Az ajtó csuklópántjai nem szaggatnak, nem nyúlnak, és a fogantyúkra felvitt festék nem törlődik.

Az olasz modellek előnyei:

 • Eredeti stílus. A termékek nagy számban készülnek. A céget a belső ajtók iparágának szakértőjeként és trendelőjeként tekintik. A gyűjteményeket rendszeresen frissítik és javítják.
 • Hosszú garancia a termékekre. A modern technológiák segítségével minden kialakítás fokozott szilárdsággal és megbízhatósággal rendelkezik. Minden termékre 3 év garancia van. A standard szerkezetek élettartama átlagosan 15 év.
 • Nagyobb zajszigetelés. Az ajtólap 4,5 cm vastag, a levél szorosan illeszkedik az ajtókerethez. A kerület körüli teljes szerkezetet gumitömítéssel ragasztják. Számos modellnek van egy kifinomult része, amely jelentősen növeli a zajszigetelést.
 • Kiváló minőségű bélés. A gyártó Mario Rioli ajtóit modern technológiával, kiváló minőségű anyagokból készítik. A felület ellenáll az UV, mechanikai és koptató hatásoknak.
 • Könnyen telepíthető ajtókeret.Beágyazott hardver: a zár, a csuklópántok és a fogantyúk megkönnyítik a nem professzionális munkatársak szerkezetének összeállítását.
 • Az ajtókeret a vászon mérete, sokkal könnyebb telepíteni az ajtót. A sávok teleszkóposak, ami lehetővé teszi, hogy elrejtse az összes egyenetlen felületet a falon, és távolítsa el az ajtót, ha újra kell ragasztania a tapétát.
 • A belső ajtók alacsony költsége. A híres olasz gyártó és a kiváló minőségű termékek ellenére a termékek ára nem túl magas.
 • A gyártó az ajtók gyártásánál minden szükséges tartozékot beszerelt, ami időt takarít meg, kiküszöböli a szerkezet összeállításának hibáit, és megakadályozza a telepítés során bekövetkező károkat.
 • Egyedülálló kialakítás, mert a fejlesztők nyomon követik az aktuális divat trendeket. A cég által kiadott új termékek egyre népszerűbbek a fogyasztók körében.
 • Hatalmas mennyiségű hízelgő visszajelzés a vásárlóktól. Szinte minden értékelés pozitív, de mint mindenhol, vannak olyan elégedetlen ügyfelek, akik nem kedvelnek semmit ebben a termékben.
 • Az ajtók szorosan zárva vannak, amit egy hangelnyelő anyag tömítőanyaga biztosít.
 • Zárás és nyitás esetén nincs szükségtelen hangok. Minden modellnek van egy zárja a poliamid reteszt.
 • Az üvegbetéteket gyárilag szerelik fel, ami kiküszöböli a szabálytalanságokat, a meghibásodásokat és az inkonzisztencia méretét.
 • Az épület szélét három oldalról vágják le, ami lehetővé teszi a magas páratartalmú helyiségek, valamint a lépcsőházak ajtóinak beszerelését.

A gyártó népszerű gyűjteményei

Néhány Mario Rioli modell alapja. Mindegyik más konfigurációval rendelkezik:

 • A klasszikus modell a „Domenica”. Ajtók klasszikus arányokkal, egyedi panelekkel rendelkeznek. Az üvegezéshez tükör vagy festett üvegbetétet használnak. A természetes fát anyagként használják a vászonhoz, ami nagyszerű a klasszikus modellekhez. A furnér klasszikus textúrája és színezése biztosítja az egyes termékek egyedi mintázatát. Ilyen modellek alkalmasak vidéki stílusra és retrora.
 • «Arboreo» a klasszikus modellekre is vonatkozik. Konstruktív funkció - "panel a panelben". A cég az ajtók gyártásában tekintik ennek a technológiának az alkotóját. A kollekciót egy nagy mennyiségű üveg, valamint természetes fa furnérból készült ajtó jellemzi. A klasszikus modell minden részletében egyediséget és szépséget ad a belső térnek.
"Domenica" modell
"Arboreo" modell
 • «Linea» - modern vászon. A gyűjteményből származó modelleket minimalista stílusban használják. A felület lapos, faalapú lapokkal van készítve. A Wenge és a tölgy leggyakrabban használatosak, a termék teljes megszorítását és egyszerűségét biztosítják. Lehetséges egy vagy két redőnyös termék.
 • Gyűjtemény a minimalizmus és aszketizmus számára - „Mare”. A felület lapos, sima üvegbetétekkel és lekerekített vonalakkal. A gyártás során különböző kialakítású és belső terekbe illeszkedő betéteket használnak.
"Linea" modell
Mare modell
 • Egyedi ajtók a gyűjteményből «Minimo» Elkezdett felszabadítani Oroszországban nem olyan régen. A külső vászont gyönyörű szegély borítja, ami utánozza a klasszikus anyagok fás árnyalatait. Az eredeti üvegbetétek a szoba belsejében szépek.
 • Egy gyűjtemény, amely teljes mértékben tükrözi az olasz karaktert - Primo Amore. A felületet gyönyörű, átlátszó betétek díszítik. A vászon befejezése drága fából készült furnérból készül. A különböző anyagok öntvényeit és rácsait széles körben használják.
"Minimo" modell
"Primo Amore" modell
 • A gyűjtemény modern modelljei «Pronto». A minimalizmus apró részletei nagyszerűek a népszerű modelleken. A termékek megbízhatóak és könnyen kezelhetők, és alacsony költségekkel is rendelkeznek. A bevonathoz speciális fát használnak a természetes fafajokhoz.
 • A természetes anyagok és a laminált padló jól néz ki sorozatban. «SALUTO». A dekorációk üveglapokat használnak.
"Pronto" modell
Saluto modell

A tervezők folyamatosan frissítik a modellt. A termékek gyártásához szükséges nagyszámú anyag lehetővé teszi egy modell kiválasztását minden szobában.

A Mario Rioli gyárából felszabaduló ajtók kiváló minőségűek. Csak annyit kell megismerni, hogy sok pozitív véleményt kapunk, és mindenki biztos lehet a termékek megbízhatóságában és jó minőségében.

tervezés

A gyártó gondoskodik a termékek minőségéről és hírnevéről. Meg kell csodálni a megjelenésük és minőségük miatt. A tervezők olyan modelleket fejlesztettek ki, amelyek megfelelő elemekkel rendelkeznek, de a szerelvényeket tetszőleges gyűjtemény alapján választhatja ki.

Minden modellt az összeszerelt és komplett készletekkel szállítanak. Még egy nem hivatásos mester is képes önállóan telepíteni. A geometriai méretek ideálisak a telepítési helyszínre, nem kell őket vágni és testre szabni.

A gyártó garantálja a házasság hiányát a belső ajtók felületén. A külső bevonat lakkozott és polírozott, ami jó bevonatot képez, amely nem sérült meg mechanikai sérüléstől.

A cég kiváló minőségű, természetes tömör fából készült ajtókat kínál. A termékeket világszerte széles körben használják. Minden termék tömör fából készült az európai minőségi előírásoknak megfelelően. Minden belső ajtó vonzónak és eredetinek tűnik, jó tulajdonságokkal rendelkezik.

Minden modellt a legújabb technológia alkot. Emiatt minden termék sok éven át szolgál. Ahhoz, hogy megtalálja az otthoni ajtót, el kell olvasnia az ügyfelek véleményét, vagy tanácsokat kell kérnie a szakértőktől. Fából készült ajtók beltéri telepítéshez, tölgyből és fenyőből készültek, szép megjelenésűek és modernek.

Ezt követően nézzünk meg egy különféle belső tereket Mario Rioli ajtóiból.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba