A "Grand Grand" ajtó jellemzői

 Jellemzők ajtók Le Grand

A professzionális építők és a lakástulajdonosok körében a „Le Grand” ajtói népszerűvé váltak a belső és külső modellek kiváló minősége és széles választéka miatt. Jelentős előnyökkel rendelkeznek, amelyek megkülönböztetik őket más vállalatok termelési mintáitól. A Le Gran különböző anyagokból készült ajtókat kínál, és modern technológiával díszített.

A márkáról

A "Le Grand" üzemet mérnökök alapították 2001-ben. Ez a tény önmagában a vállalat modelljeinek kedvez, hiszen a termékeket fejlesztő emberek tisztában vannak azzal, amit termelnek. Azóta a "Le-Grand" cég vezető pozíciót tölt be az ajtószerkezetek gyártásának piacán, és nem fogja feladni a vezető helyet. Minden ajtó "Le Grand" kötelező tanúsítás.

előnyök

A "Le-Grand" cég értékeli hírnevét, így a vállalat összes terméke teljes körű ellenőrzési cikluson megy keresztül, a nyersanyagok beszerzésétől kezdve a kész modellek értékesítéséig. Emellett a "Le Grand" ajtói az alábbi előnyökkel rendelkeznek:

  • Megfizethető árak. A vállalat a nyersanyagok beszerzési szakaszában még nem működik együtt más vállalkozásokkal, teljes termelési ciklussal rendelkezik. Ez az oka az ajtók ésszerű árának.
  • Megbízható zárak. A "Le Grand" kifejlesztett egy speciális technológiát a zárszerkezetek elhelyezésére az ajtólapokban. Egy speciális zsebben helyezkednek el, amelyet különleges módon erősítenek meg, ezért a "Le Grand" ajtóival a ház teljesen védett lesz.
  • Kiváló minőségű szigetelés. A bemeneti szerkezetek gyártásához használt fémlemez vastagsága 1,5 mm, az ásványi nyomású gyapjú réteg pedig a maximális hő- és hangszigeteléshez 5 mm. Ezeknek a jellemzőknek köszönhetően a Le Grand ajtói nem engedik a hideget a házba, és nem szabadulnak fel hőből, és megbízhatóan védik a lakók kényelmét a külső utcai hangoktól.
  • Nagy választék. A vállalat figyelembe veszi a meglévő és potenciális ügyfelek minden kívánságát. Minden ízléshez ajtókat készítenek: különböző színek, díszítőelemekkel, szokatlan textúrákra stilizáltak, mint például kő vagy fa (fémajtókra).

Emellett érdemes megjegyezni, hogy a vállalat nem vásárol Kínában gyártott alkatrészeket. Ha faszerkezetekről beszélünk, akkor csak nyersanyagokat használnak Oroszországból, Törökországból és Olaszországból.

hiányosságokat

Annak ellenére, hogy rengeteg előnye van, sok felhasználó rámutat néhány hibára. Általában véve az állítások a szolgálat munkájára vonatkoznak, nem pedig az ajtók minőségére.

Annak ellenére, hogy az ilyen minőségre vonatkozó árakat elég elfogadhatónak tartják, sokan magasnak bizonyultak. Azonban még a legolcsóbb, a bemutatott variációk megvásárlása mellett a vevő is elégedett. Az ajtó gyártási ideje körülbelül három hét. Sokak számára ilyen hosszú idő tűnt kényelmetlennek.

További hátránya, hogy az ajtót nem lehet online rendelni. Ez annak köszönhető, hogy a vállalat teljes körű szolgáltatást nyújt, beleértve a mérő és a telepítési tevékenységeket is.

Mint látható, minden hiányosság az érdemekből következik. Ezen kényelmetlenségek többségét az ajtó minősége és a telepítési munka kompenzálja.

típusok

A cég bejárati ajtók gyártására specializálódott. A termelést egyszerre több irányban végzik, így nemcsak a színek, hanem azok a modellek is választhatók, amelyek teljesen eltérnek a paramétereiktől.Minden bejárati ajtó ugyanazzal a technológiával készül, a különbség csak az anyagokban van.

Különleges paneleket kínálnak a lakberendezéshez, így a bejárat és a belső ajtók, amelyek már telepítve vannak a lakásban, jól kombinálódnak egymással. Különböző színűek és különböző anyagokból készülnek. Egy egyszerű belső felületet vagy tükörrel rendelhet.

Sokféle ajtózár van. Közülük nemcsak a szokásos kulcsok, hanem a kódok is. A legnépszerűbbek kettős rendszerek, amelyek két kulcsot igényelnek a nyitáshoz. Tehát a mindennapi életben bármelyik zárat (felső vagy alsó) használhatja, és hosszabb ideig (például nyaraláskor) távozva teljesen biztosan tudja biztosítani lakását, ha két zárral zárja be az ajtót.

A bejárati ajtók rendes vagy prémium lehetnek. A különbség az anyagban rejlik: a középáru szegmens ajtaira török ​​alkatrészeket használnak, a prémium pedig olasz.

anyagok

Logikus, hogy minden bejárati ajtó fém. A gyártáshoz használt acélötvözet szilárd. Bizonyos esetekben az ajtókat páncéllemezekkel is fel lehet szerelni, amelyek javítják védelmi teljesítményüket.

A "Le Grand" ajtó külső része más szerkezetű. Megtalálható egy olyan modell, amely teljes mértékben megfelel az ízlésének. A fához hasonlóan széles körű panelek nagyon népszerűek. Ezek az ajtók drágaak, a ház tulajdonosainak presztízséről és gazdagságáról beszélnek.

A fa furnéros ajtókat gyakran kiegészítik különböző dekoratív alumínium betétekkel. Ezek a modellek általában a modern stílusban berendezett lakásokban vagy házakban kerülnek kiválasztásra abban az esetben, ha a bérlők ugyanolyan stílusban szeretnék teljes egészében fenntartani a belső és külső tereket. A hagyományos, burkolatú ajtók modern stílusokhoz is alkalmasak, de még mindig hagyományosabbak, és valószínűleg nem utalnak a lakás belsejére.

Rendszeres sima acélbevonatok vannak. A modern apartmanokban ismerősebbek és gyakoribbak.

A belsőépítészeti panelek tömör fából vagy furnérlemezből készülnek. Nagyon érdekesek a tükörrel rendelkező modellek, mivel ez további funkciókat biztosít a folyosón.

Sok szín közül választhat, beleértve a hagyományos barna tónusokat is, de szürke, fehér, fekete.

Terméksorok

A "Le Grand" cég különböző éghajlati viszonyokhoz, valamint a bejáratnál található vagy közvetlenül az utcához vezető ajtókhoz vezet. A vonalzók mindegyikében egyszárnyú, dupla szárnyú vagy félszeres modelleket mutatunk be:

  • "Le Grand" sorozat. Ez a termékcsalád klasszikus ajtókat tartalmaz az átlagos árakon. A külső panel 11 rendelkezésre álló szín egyikével festhető. A belső egy MDF-ből készült, melamin szerkezetű, és három árnyalatban kerül bemutatásra. Az ajtók két zárral rendelkeznek, és olyan lakástulajdonosok számára alkalmasak, akik nem félnek a betöréstől: nincs fokozott betörésbiztos védelem. Kívánt esetben kétoldalas modellt rendelhet, amely mindkét oldalon különböző színű MDF-sel van borítva.
  • "Wolfhound" sorozat. Az ajtók univerzálisak. A minőség egyértelműbb bemutatása érdekében a gyártó párhuzamosan vonja a kutyafarkasszal, így fokozott védelmi tulajdonságokra utal. Az ajtók jó hang- és hőszigeteléssel vannak ellátva, védelmet nyújtanak az elhalványulás ellen az ultraibolya hatására, így szabadtéri körülmények között is használhatók.
  • "M" sorozat. Három változatban jelenik meg: "Standard", "Premium", "Comfort". Mindegyik al-sorozatnak saját tartalma és ára van. A modellek belső ProfilDoors panelekkel készülnek, matt üveggel, furnéros MDF-ből vagy teljesen fából készültek (a legdrágább).
  • "Arctic" sorozat. Az ebbe a kategóriába tartozó ajtók fokozott hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkeznek, ami a címben is tükröződik.Csak egyoldalas kivitelben kaphatók, a külső panel 10 szín egyikével festhető, a belső színe a három szín egyikével.

A "Volkodav" és a "Le Grand" ajtók kovácsoltvas ráccsal is felszerelhetők. Ez az opció alkalmas magánlakásokra, mert jól néz ki az utcán, nem a lépcsőházban.

Vélemények

Általában véve a vásárlók többsége pozitívan válaszol a Le Gran márka termékeire. Sokan azt mondják, hogy megéri a pénzt. Néhány lakástulajdonos számára a hátránya volt a termékek hosszú gyártási ideje, de végül a minősége elégedett volt. A hibás modellek említése nem található. Az ajtó átlagos mérése és mérése 100 000 rubelben tartható.

Nézze meg, hogyan készülnek a Le Grand ajtók a következő videóban.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba