A "Krona" ajtók előnyei és hátrányai

Az orosz cég "Krona" egy jól ismert belső ajtók gyártója. Nagy tapasztalattal rendelkezik ezen a területen, mivel 15 éve gyárt ajtókat. A termékeket hosszú élettartam és kiváló minőség jellemzi. Különösen a furnérozott modellek vásárlói, akik kitűnő megjelenésük miatt.

előnyök

A "Krona" belső ajtóknak számos előnye van, ezért a vásárlók körében kereslet van. A fő plusz a vállalat összes termékének elfogadható árai. Bárki vásárolhat gyönyörű ajtókat, függetlenül a pénzügyi lehetőségektől.

A megfizethető ár az innovatív technológiák és a fejlett termelési bázis használatának köszönhetően valósággá válik.

A Krona cég elegáns, vonzó ajtók széles választékát kínálja, amelyek kiváló minőségű anyagokból készülnek. A nagy felállás között minden ügyfél választhatja ki a belső stílus stílusának megfelelő opciót. A márka belső ajtókat, belső íveket és öntött termékeket gyárt.

A "Krona" cég minden terméke egy átgondolt tervezésen alapul, amelyet hosszú élettartam jellemez. A tervezők lenyűgöző modelleket hoznak létre, meglepő gyönyörű textúrákkal és különböző színes mintákkal.

A gyártó több mint harminc vonzó modellt kínál különböző sorozatból. A méretek széles skálája állnak rendelkezésre. A cég honlapján megtalálhatja az egyes modellek specifikációit.

Jellemzők

A "Krona" belső ajtók a más gyártók analógjainak hátterében állnak fenn:

 • Sok modell üveglapokkal van ellátva. Jelenlétük nem befolyásolja az árképzést, mivel a cég saját üvegtermeléssel rendelkezik.
 • A termékek egy speciális betétet tartalmaznak, amely tartós és megbízható anyag - fenyőfa. A rögzítő mechanizmusok szilárd rögzítésére szolgál.
 • A celluláris töltőanyag használata pozitív hatással van az egész szerkezet szilárdságára.
 • Minden modell egy négyszögletes kereten alapul, amely kiváló minőségű fenyőfából készült.

gyűjtemények

A Krona cég kiváló minőségű és elegáns belső ajtók széles választékát kínálja. Az ügyfelek kielégítésére a vállalat több gyűjteményt kínál:

 • "Classic" - Az eredeti és divatos megjelenésű furnérozott opciókat tartalmazza. A mázas üveglapkák varázsolják a modelleket. Az MDF őrléssel ellátott ajtólap különböző színű, természetes fából készült.
 • "Modern" - A bemutatott kollekció minden modellje „Triplex” üvegből készült betétekkel van díszítve, amelyek biztonságosak. Egyes modellek elegáns mintákkal vonzanak figyelmet üvegre.
 • "Portofino" - az ajtók tervezése csak természetes anyagokból készül. A furnérozott modellek klasszikus kialakításúak.
 • „Barokk” - Minden modell gazdag és elegáns. Ajtók keretből készülnek, és természetes fát is tartalmaznak különböző fafajokból. A gyártó tölgy és dió furnérra összpontosít.
 • "Techno" - a divatos kialakítás, az egyszerűség és a vonalak súlyossága. Minden modell szépen néz ki a hi-tech stílusban vagy a minimalizmusban. A cég különböző színeket kínál.
 • "Premier" - Az ajtó kialakításánál a keretkeretet használják, amely a termék varázsa. Az ajtókat patina díszíti.

Ajtólap tervezés

A "Krona" cégből származó szép és kiváló minőségű ajtók több alapvető elemet tartalmaznak:

 • A téglalap alakú keret tömör fából készült, nevezetesen fenyő.
 • A cellás töltőanyagot ez a név szokatlan alakja miatt kapta, amely a méhsejtre hasonlít. Ez a töltőanyag az ajtó szilárdságát és megbízhatóságát biztosítja.
 • A fenékrúdból készült betét megléte a zárszerkezet további felszereléséhez.
 • Az ajtólapot MDF panelek dolgozzák fel, amelyeken felül a természetes fából készült furnér ragasztva van.
 • Az MDF belső keretét üvegezéssel díszített ajtókhoz használják.
 • Minden süket ajtó kizárólag fenyő tömör fából készült, amely egy penge.

méretek

A belső ajtók gyártása az állami szabványoknak megfelelően történik. Az ajtólap standard magassága két méter. A termékek szélessége 40 és 90 centiméter között változhat, 10 cm-es lépéssel.

A gyártó lehetőséget kínál a "Moszkva szabvány" ajtók megrendelésére. Ez azt jelenti, hogy a szerkezet szélessége 55 vagy 60 centiméter, a magassága pedig 190 centiméter, a háló vastagsága - 4 cm.

Vásárlói vélemények

A "Krona" belső ajtók már díszítik az orosz lakosok és házak lakóhelyeit. A vállalat ügyfelei elégedettek voltak az akvizícióval.

A modellek széles választéka lehetővé teszi, hogy a különböző stílusok belsejében kiválassza az ideális megoldást. A kényelem érdekében a vállalat különféle gyűjteményeket kínál, amelyek megfelelnek a kiválasztott stílusnak.

Minden modell kizárólag kiváló minőségű anyagokból készül, ami pozitív hatással van a termékek működési idejére. A átgondolt tervezés a tartósság és a megbízhatóság garantálója.

A gyártó megfizethető áron kínál belső ajtókat, mivel önállóan gyártják őket, és saját üvegüket is használják.

A Krona-ajtóról többet megtudhat a következő videóban.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba