Az ajtók kiválasztása Intecron

A bejárat és a belső ajtók minden apartmanban kötelező jellegűek, tekintet nélkül a stílusra, méretre, szobatervezésre és egyéb mutatókra. Érdemes megjegyezni, hogy a bejárati ajtó fontos eleme, amely a helyiségnek a betolakodóktól való megvédése mellett az első benyomást kelti a házról. Ez a termék ötvözi a szépséget, a praktikát, a stílust, a megbízhatóságot és a kényelmet.

Az ilyen paraméterek csak minőségi termékeket állíthatnak elő a magas nemzetközi szabványoknak megfelelően. Ezek a tulajdonságok ajtók Intecron. A márka olyan fém bejárati modelleket kínál, amelyek nagyszerű kiegészítővé válnak bármelyik otthonhoz. A cikkben részletesebben megvizsgáljuk a fent említett márka termékeit, és megtudjuk, hogy mi különbözteti meg a szegmens más termékeitől.

Jellemzők és előnyök

Az Intecron gyártó bejárati ajtói acélból készülnek. Ez egy tartós, megbízható és kopásálló anyag, amelyet aktívan használnak az ajtók gyártásában. A fenti védjegy már 20 éve gyárt fémszerkezeteket. Az e márka alá tartozó termékek nagyon népszerűek és sikeresen versenyeznek mind a hazai, mind a külföldi termékekkel.

Az intecron-ajtókat csúcstechnológiai berendezéseken, kiváló minőségű alapanyagokkal és modern gyártási módszerekkel gyártják.

Az acélajtók választásának előnyei:

 • Az ajtók váza, mind a megfizethető, mind a drágább modellek, nem félnek a nedvességtől, a hőmérsékleti változásoktól, az ultraibolya sugárzástól és más külső hatásoktól.
 • A tartós tömítés miatt elért magas hangszigetelési szint.
 • Széles választék. Különböző színek, árnyalatok és stilisztika.
 • A kiváló minőségű szerelvények gond nélkül működnek egész életük során.
 • Ne felejtsük el a megfizethető árat.

tervezés

20 éve, a nyitás időpontjától kezdve a vállalat alkalmazottai több mint 20 típusú ajtót hoztak létre, amelyek eltérőek a különböző mintáktól. A szakemberek azon dolgoznak, hogy a termékek megbízhatóbbak és praktikusabbak legyenek.

A bejárati ajtók modelljei a következő részekből állnak:

 • vastag szigetelés és tömörítő;
 • zárzseb, valamint egy kiegészítő és főzár;
 • hurok;
 • csavar;
 • merevítők (belső és külső);
 • fémlemezek (belső és külső).

Az egyes acéllemezek vastagsága 2 mm. A szerkezet merevségéhez és a bordákon belüli állandó terhelésekkel szembeni ellenállását telepítik. Ezeknek az elemeknek köszönhetően a doboz és a csuklópántok terhelése jelentősen csökken. Ezenkívül hosszú élettartam érdekében segítenek megőrizni az ajtó alakját. A tömörítőnek köszönhetően a vállalat munkatársai magas szintű zajszigetelést értek el.

 • Védelmet. Az acélajtók védelmi szintjének növelése érdekében az Intekron egy speciális betörésgátló rendszerrel szerelte fel a modelleket, amely megbízhatóan védi a házat a tolvajok és rablók behatolásától. A cég speciális mangánlemezeket használ a zárszerkezet összehangolt munkájához.

Az ajtók gyártási folyamatában a reteszelő rendszert gondosan ellenőrzik, mielőtt a terméket a raktárba küldenék.

 • Felmelegedés. Az Intecron védjegy ásványgyapotot használ melegítőként. Ennek a komponensnek köszönhetően a termék értékes hőt tart fenn. A nyersanyagok alacsony árúak, környezetbarátak és biztonságosak, azonban magas páratartalom mellett a gyapot elveszíti előnyös tulajdonságait. A nagy hőmérsékletkülönbség miatt az ajtóban kondenzálódhat.Ennek elkerülése érdekében ajánlott a helyiségben mérsékelten száraz mikroklímát fenntartani.

Az "Intekron" cég kiutat ebből a helyzetből, a mérnökök innovatív fejlesztéseivel együtt.

A szigetelés védelme és tulajdonságainak hosszú ideig történő megőrzése érdekében az ajtólap hőszigetelő egységgel van ellátva. Ez az összetevő ideális feltételeket teremt az ásványgyapot számára.

 • Befejezés gombra. Miután a konstrukció teljesen elkészült, egy bizonyos típusú anyaggal van bevonva. A vállalat természetes fenyő, MDF, rostlemez (laminált bevonat) használ. Alkalmazott festészet, film. Nem titok, hogy a farostlemez a leginkább költségvetési lehetőség. A lapvastagságot 3 és 6 mm között mérjük. Az áruk végső költsége az acél ajtók befejezéséhez szükséges anyagtól függ.

A szakértők szerint az MDF lapokat széles körben használják. Ennek az anyagnak a vastagsága 6 és 16 mm közötti lehet. Ez a fajta nyersanyag különböző színű és különböző szerkezetű, fényes vagy matt.

 • faipari - a legdrágább anyag. Környezetbarát és különleges természetes mintázattal rendelkezik.

Az acélajtók előnyei és hátrányai

A szakértők az acél bejárati ajtók használatának bizonyos előnyeit és hátrányait azonosítják. Itt az ideje, hogy megvitassuk az acélajtók megválasztásával kapcsolatos általános rendelkezéseket.

Előnyök:

 • Az ésszerű ár, ami miatt az ilyen típusú termékek a legtöbb vásárló rendelkezésére állnak.
 • Az acél modellek biztonságosabbak, mint a fa vagy üvegszálas ajtók.
 • A fenti típusú ajtók nem igényelnek karbantartást.
 • A vászon egyszerű és egyszerű telepítése. A telepítés során használt anyagok olcsóak.
 • Hatalmas választék. A modellek mérete, színe, alakja, díszítő elemei stb.
 • Szigetelés. Kiváló minőségű termékek kiváló hang- és hőszigetelő. Nyáron, egy ilyen ajtó telepítése után a ház mindig hűvös lesz, télen pedig a vászon értékes meleg marad. Ez az opció pénzt takarít meg, ami a szoba fűtésére fordítható.
 • Az acél tartós és megbízható anyag, amely évről évre megőrzi alakját. Ez az opció ideális egy lakás vagy ház számára, ahol sokan élnek.

hátránya:

 • A fém szilárdsága ellenére az acéllemezeken a mûködés közben gyakran látszanak a karcolások és a karcolások. Ez nem befolyásolja az anyag élettartamát, de ronthatja a termék megjelenését.
 • Sok fém fél a nedvességtől, és az acél nem kivétel (ha nem speciális rozsdamentes acél). A rozsda károsíthatja a fémet, és nem tudja megjavítani ezt a hibát. Szükséges annak biztosítása, hogy a nedvesség szintje ne növekedjen az ajtó beszerelési helyén.

modell

Az Intecron ajtók széles választékkal rendelkeznek: a modellek színe, alakja, dekorációja

 • Olcsó. Gazdaságos ajtólapok készülnek: laminált, porszórt vagy vinil műbőr. Az első lehetőség szerény az ellátásban. A vinil műbőr tökéletesen megbirkózik az ajtók szigetelésével. A vászon porbevonatának köszönhetően tetszőleges színt adhat hozzá.
 • Drága. A legdrágább anyag egy tömb. A természetes fából készült ajtók - ez a legdrágább és legszebb pozíció. Az elit modellek kategóriájába tartoznak a termékek, a furnér bevonat is. Ez az anyag ideális a fa valósághűségéhez. Az MDF panelek széles körben elterjedtek. Az anyag a zajvédelemmel küzd.

Hogyan lehet megkülönböztetni az eredeti termékeket?

A vállalat jól bevált termékminőség-ellenőrzéssel rendelkezik. Az Intecron márka kifejlesztett egy speciális rendszert a termékek hamisítás elleni védelmére. Tekintettel arra, hogy a vállalat több mint 20 éve dolgozik bejárati ajtók gyártásában, és népszerűvé vált a vásárlók körében, a gátlástalan cégek hamisítanak árukat.

 • Az Intecron cég ajtajánál embléma-emblémát helyeznek el. Az ajtó felső eleje közelében található.
 • A termékminőséget a vonatkozó tanúsítványok megerősítik.A terméknek rendelkeznie kell útlevéllel is, amely jelzi a modell sorozatszámát és gyártási dátumát.
 • Az ajtóval együtt szállított kulcsokat csomagolt csomagolásban kell csomagolni.

Vásárlói vélemények

20 éve az Intekron márka termékei széles körben elterjedtek az orosz piacon. Aktív internethasználók, akik megvásárolták és telepítették a fenti márkájú ajtókat, megosztják véleményüket a vásárlásról. Az Intecron ajtók legtöbb véleménye pozitív. Az ügyfelek tudomásul veszik a termékköltség és a minőség megfelelő arányát. Számos ügyfél azt állítja, hogy az elegáns és vonzó megjelenés miatt figyelmet fordított az acélajtókra, és az áruk megvásárlása után nem bánta meg.

Beszámolóikban az ügyfelek megemlítik az acélajtók magas minőségét, a megbízhatóságot és a tartósságot.

Az alábbiakban látható az Intecron ajtók gyártásának módja.

Comments
szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba