Hogyan válasszuk ki az ajtót Hormann?

A Hormann ajtók - az egyik legmegbízhatóbb lehetőség - a német aggodalom több mint fél évszázados történetét bizonyították. A vállalat nemcsak a gyártó, hanem a kínált termékek fejlesztője is. Az innovatív termelési technológiák alkalmazása, a nemzetközi szabványoknak való megfelelés teszi lehetővé az ajtót a modern fogyasztó igényeinek megfelelően. Minden termék környezetbarát, kötelező a kopásállóság, a tartósság és a megbízhatóság vizsgálata.

Típusok és előnyök

A termékcsalád magában foglalja az automatikus, gördülő, emelőszerkezeteket lakóhelyiségekben és garázsban, gyártásban. A háztartási helyiségek lehetnek fémek (acélból, alumíniumból) vagy fa, fém és szén kombinációja. 3-4 erős, nagy szilárdságú üvegbetét lehetséges. A Concern Hormann nem rendelkezik olyan analógokkal, mint a szigetelőüveg gyártásához használt gyártó. Számos modern bútor megfelel a legigényesebb ügyfelek igényeinek.

A cég portfóliója egy- és kétszemélyes ajtók. A szerkezetek betörés elleni védelemmel, oldalsó részekkel, felső ablakokkal, zárókkal, elektromos nyitórendszerekkel, szellőzőrácsokkal és előtetőkkel felszerelhetők.

Az alumínium vagy acél ajtók előnyei a műanyag vagy fából készült ajtókhoz képest:

 • magas hőszigetelés,
 • megbízható házvédelem
 • megnövelt hangszigetelés,
 • deformációval szembeni ellenállás.
 • nem igényel színezés,
 • innovatív berendezések, további kényelmet \ t
 • modern design
 • különböző színek,
 • megbízható működés.

Bejárati ajtók

Bármely épület első benyomása a bejárati ajtóval kezdődik. Megfelelőnek, kényelmesnek kell lennie, ugyanakkor biztosítania kell a lakások védelmét és biztonságát. Ehhez ideális a Hormann ThermoPro Plus, a ThermoCarbon, a ThermoSafe és a Thermo65 bejárati ajtók. Ezek a modellek segítenek megtakarítani az energiaköltségeket. Kiváló hőszigeteléssel, fokozott biztonsággal és modern dizájnnal jellemezhetők.

A ThermoPro Plus erősített ajtólapkal és többpontos zárral ellátott zárral rendelkezik, amely az ügyfél kérésére az RC2 betörésgátló berendezéssel bővül. A hőszigetelés együtthatója eléri a 0,8 W-ot, ami jelentősen megtakarítja az energiát, ezért a fizetés költsége csökken.

Az ajtószerkezet kiváló hőszigetelése a következő felszereléssel érhető el:

 • az acél ajtólapja 6,5 ​​cm vastag és habosított poliuretánnal van feltöltve;
 • az alumínium küszöb három tömörítési szinttel rendelkezik;
 • hármas szigetelő üvegezés. Biztonsági üveg, nem sérült meg, ha törött.

A ThermoCarbon a hőszigetelés szempontjából a legjobb modell. A ThermoSafe és a ThermoCarbon modellek üvegezéssel ellátott ajtólapjai üvegezett habgal vannak feltöltve. Ez megakadályozza a hőveszteséget.

A csendes záróajtókhoz speciális retesz található.

Az innováció lehetővé teszi a maximális kényelem elérését: a Hormann ECturn meghajtó lehetővé teszi a ThermoSafe és ThermoCarbon ajtók automatikus bezárását és nyitását. Az ECturn távirányítóval működik. Az alkalmazással ellátott BiSecur App lehetőséget biztosít az éjjel-nappal az ajtó pozíciójának vezérlésére, bárhol távol van otthonától, bárhol a világon. A ThermoSafe 2,5 m magas, ThermoCarbon - 3 m.

A kompozit anyag, amelyből a szárny keretének profilja készül, lehetővé teszi, hogy a vászon hosszú ideig tökéletes alakzatot kapjon.

A ThermoPro Plus bejárati ajtók 6 változatban készülnek, 10 színváltozattal és 4 felülettel rendelkeznek a Decograin felülettel. Különböző ajtólapok, amelyek belsejében és kívül is lecsúsznak. Ez lehetővé teszi a bejárati ajtók belső ajtókkal való harmonikus kombinációjának létrehozását.

Az ajtók sok éven át szolgálnak: a vállalat 5 évre nyújt garanciát a Thermo65 modellen és 10 évig a ThermoCarbon, ThermoSafe és TopComfort bejárati ajtókon.

Ha a nappali bejárat mellett garázskapuk van, ajánlatos ezt a tényezőt figyelembe venni, miközben egy tervet megtart. A Hormann termékcsalád ezt a lehetőséget kínálja. A ThermoPro Plus sorozatban modellek alkalmasak a garázsok kapujához M-hullámmal. Az oldalakon és a felső ablakokon található elemek is kiegészíthetők.

A garázs oldalsó bejárata nagyon praktikus, mivel ezzel a garázs ajtó nyitása nélkül is bejuthat a garázsba.

Ajtók szabványos és nem szabványos méretűek, távirányítóval.

Belső ajtók

A Hormann cég a ház belsejében mind a bejárati ajtókat, mind a bejárati ajtókat gyártja: alagsorban, a tetőtérben, a belső térben, a garázsból a nappaliba való belépéshez, gyermekeknek, magas páratartalmú szobákhoz: fürdőszobák, medencék, konyhák.

A cég ZK belső ajtókat kínál. Megérdemelten igénylik őket, és olyan tulajdonságokkal bírnak, mint a szilárdság, a tartósság és az egyszerű tisztítás. Ezeknek a modelleknek a bevonata ellenáll az ultraibolya sugárzásnak és a szélsőséges hőmérsékleteknek.

A belső ajtók a nyitó opciótól függően baloldalra és jobbra vannak osztva.

A horganyzott kettős bőrű ruhát (4 cm), háromoldalú hajtással, a ZK ajtók csomagja tartalmazza. Az acél vászon vastagsága 0,6 mm. Belsejében méhsejt töltettel van ellátva, amely egyenletesen oszlik el az ajtó felületén. Az ilyen töltés még nagyobb merevséget biztosít, és növeli a hangszigetelést. A fülhallgató általában fekete, de különleges megrendelés esetén természetes, piros színű, fehér vagy alumínium fogantyúkat rendelhet. Szögletes doboz horganyzott acéllemezből, amelynek vastagsága 1,5 mm.

Az ajtók olcsóak, horganyzottak, fehérek lehetnek. Az ilyen modelleket leggyakrabban az alagsorokban használják.

Annak ellenére, hogy a ZK ajtók sorozatban fehéren vannak alapítva, a megrendelés szerint megváltoztathatja a színsémát, a dekoratív bevonatot az ügyfél ízlésének megfelelően választhatja ki. Különösen népszerűek a sima vagy selymes matt felületek. A faburkolatok utánzó film (a fehér hamu, a könnyű tölgy, a wenge tölgy, az arany tölgy, a sötét tölgy) szinte ugyanaz, mint a természetes fából készült ajtók. A kiegészítő megrendelés lehetővé teszi, hogy az építkezést különböző geometriai alakzatokkal (kerek, négyzet alakú, téglalap alakú) helyezze el. Egy küszöb telepítése, szellőztető rács, minél közelebb van az egészségügyi zár.

A belső ajtók mérete és díszítése eltérő.

Az extra kényelem érdekében a Hormann hangszigetelő modelleket is gyárt: 45 dB-ig terjedő hangszigetelési szintekkel (akár 39 dB) is.

Vélemények

Az ügyfél-vélemények többnyire pozitívak. A költség elfogadható. Megfelelő az összes rész, kezdve az ajtószerkezetek csomagolásától a szállítás során - nincs más analógja az ajtók gyártói között, és a legmegbízhatóbb. A hátrányok közé tartozik a műanyag alkatrészek építésének cseréje, amelyek korábban alumíniumból készültek. Néhány észrevétel készül a hajtásokról: figyelembe kell venni az éghajlati viszonyokat, és automatizálást kell szerezni egy hatalmi határtól.

Biztonsági szakemberek, biztosítótársaságok által ajánlott ajtók Hormann, mivel megbízható védelmet nyújtanak Önnek és ingatlanának.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő ajtót, lásd a következő videót.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba