Estet ajtók

 Estet ajtók

Néha rendkívül nehéz kiválasztani a megfelelő belső ajtókat vagy bejárati szerkezeteket. A szakértők és a hétköznapi ügyfelek véleménye változhat, így a gyártók bősége és termékpalettája összetéveszthető. Mindenki egy bizonyos márkát tanácsol, így a választás nagyon nehéz. Sokan azt tanácsolják, hogy fordítsanak figyelmet az Estet ajtóra, amely kifogástalan teljesítménytulajdonságokkal, szép megjelenéssel és hosszú üzemidővel rendelkezik.

A márkáról

2002 óta az Estet belső ajtók és bejárati struktúrák, díszlécek, ívek, padlóburkolatok és dekoratív elemek gyártására törekszik.

A belső rendszerek a márka büszkesége. A termékeket kifinomult tervezés és magas színvonalú mutatók jellemzik, amelyek gyakran elégedett ügyfeleket mondanak. A márka a 21 gyűjteményben látható belső festmények és irodai festmények gyártására specializálódott.

Az Estet márka gyártási folyamata ideálisan ötvözi a természetes nyersanyagokat és az innovatív technológiákat - minden vásznat tömör fából, az MDF egy részét alkotják. A szerkezetek mesterséges PVC anyaggal vannak borítva, amelyek ellenállnak a külső negatív hatásoknak.

A gyártó sorozatában nincsenek kizárólag tömörfa és furnérváltozatok nélküli ajtók, azonban a vállalat termékei teljesen biztonságosak mások számára, megbízhatóak és vonzóak.

Jellemzők

Az ajtók piacán található Estet termékek különösen a vállalat jól átgondolt politikája miatt népszerűek. A márka számos pozitív tulajdonsággal rendelkezik, amelyek vonzzák az ügyfeleket:

 • Áruk széles választéka. A sorozat 21 gyűjteményből áll. A fogyasztók választása a kedvenc klasszikusoktól a minimalista változatokig kínált lehetőségeket. Az ajtólapok alakja, színe, befejezési módja, díszítése (üveg - átlátszó és színezett, alumínium betétekkel és nélkülük) eltérőek. A bejárati struktúrák is különböznek a befejező anyagban. Díszítő panelekkel díszített kovácsolt vagy ólomüveg díszített vászonpor. A fémlemezek vastagsága és a közöttük lévő szigetelés térfogata különbözik.
 • Megfizethető költség. A TM Estet csak a cégboltokban értékesít végterméket. Ez azt jelenti, hogy az ajtóknak nincs forgalmazói jelölése. A márka potenciális vásárlói láthatják ennek a költségnek a költségeit a cég honlapján. Ez lesz a termék valódi ára, amely egybeesik a bolt árában.
 • Egyedi megrendelések. Az Estet szabványos méretekkel rendelkezik: 2000 mm magas és 6000 - 9000 mm széles. Rendelkezésre állnak a nem szabványos termékek, amelyek magassága 1900-2300 mm. A vásznok szélessége 400 mm lehet. A gyártó megérti, hogy az ajtó a belső tér egyik fő eleme, ezért terveket és rendet, bármilyen méretű és vevői kívánságot gyárt. A cég különböző ajtókat hoz létre nemcsak méretben, hanem színben is. A sorozat eredeti modelljei, például az egyik oldalán őszibarack, a másik pedig barna. A gyárban kiegészítő szolgáltatás áll rendelkezésre - egyedi gyártású ajtólap gyártás.

A gyártó technikai képességeinek köszönhetően az ügyfelek saját formatervezési mintájuknak megfelelően díszíthetnek: tükörbetétek, kisállat lyukak, szellőzési rések, marás és bármilyen minta rajzolása.

 • Kiváló minőségű. Az ajtók gyártásához használt borovi és mesterséges anyagok a belső töltés díszítésére (bemeneti modellek).

Számos vásárló, valamint az asztalosipar területén dolgozó szakértők szerint az Estet kész vászonok:

 • tartósság;
 • szilárdság;
 • esztétikai fellebbezés;
 • alaposság.

belső

A belső ajtórendszerek 21 gyűjteménye több mint 500 változatban jelenik meg. A „Classic”, „Provance” és mások gyűjteményei közé tartoznak a klasszikus típusú vászonok, a klasszikus „új módon” az „Elegance”, a „Novella” sorozat, melyet ideális formák és tömör kialakítás jellemez.

A modern, art deco, chebbi-chic modern stílusú belsőépítészeti rendszerei a "Royal", a "Trend" és a "High" gyűjteményekben találhatók.

A diszkrét tervezési lehetőségeket a „Style”, „Urban” sorozatban láthatja. Az eredeti tervezéssel - a „Perfect” -nél.

A leggyakoribb és a legtöbb vásárló által szeretett - swing modellek. Ezek egy- és kéthéjúak.

Csúszó rendszerek a szekrények elve alapján működik. Összecsukható ajtók rejtőznek a falban. Útmutatóikat alulról szerelik fel és a szemüktől elrejtve.

bemenetek

Az ingatlanok védelmére telepített és a környező területet szemléltető modelleket fémbevonatok és dekoratív szalagok képviselik - sima vagy további részletekkel.

Népszerű és gyakran megvásárolt modellek az Optima és Alaska. Kiemelkedő jellemzőjük az ajtó panelek belsejében található dekoratív bélés, amely a szobában található.

A külső panelrel rendelkező rendszerek a Prestige és a Premium sorozat képviselői. Elit díszítéssel - "Elite", "Alaska 2.1". Ezeken a vászonokon kovácsolt tárgyak vannak, ólomüveg van.

Vélemények

Ha elolvassa az Estet termékekkel kapcsolatos megjegyzéseket, észre fogod venni, hogy a pozitív válaszok többsége jelentős számú negatív kijelentéssel hígult.

A dicséret dicséretei félretéve:

 • kiváló minőség;
 • széles tartomány;
 • szép design;
 • könnyű telepítés;
 • tartósság;
 • gyakori értékesítés;
 • könnyű kezelhetőség.

A fogyasztók nem szeretik:

 • a termékek ára;
 • gyenge személyzeti szolgáltatás (az online áruházakban létrehozott megrendelésekhez kapcsolódó pillanat).

A vásárlók hiányosságai közé tartozik továbbá a keményfa ruhák értékesítésének hiánya, és sokan nem rendelkeznek elegendő furnérmodellel. Az ügyfél elégedetlenségét a szolgáltatás alacsony minősége is kifejezi. Néha nincs olyan készlet, amely a hivatalos honlapon „raktáron” szerepel.

Mindazonáltal számos pozitív értékelés igazolja a TM Estet termékek kiváló minőségét. Ennek a cégnek a kapuja legalább negyven kilogramm. Ezt igazolja az a tény, hogy egy fenyő fát helyeznek a szerkezetbe, és nem a méhsejteket hasonlító szerkezetet. Ez az a részlet, amely az Estet ajtóinak minőségét teszi.

A festmények befejezése kiváló minőségű műanyag vagy akril anyagokkal történik, amelyek a természetes fa vágott mintáját utánozzák.

40 különböző kivitelű márkát kínál, így a vásznok tetszeni fognak bármilyen belső térrel. A megelégedett ügyfelek véleménye alapján arra a következtetésre juthatunk, hogy a modern bevonat hosszú élettartamú ajtólapokat biztosít, mivel nincsenek hézagok vagy egyéb kellemetlen hibák. Ezenkívül az ilyen bevonatok nem korrodálódnak, ami lehetővé teszi az ajtók (bejárat) az utcáról történő telepítését olyan helyeken, ahol nincs védőnyílás.

Az Estet márkás ajtók tervezték a kisgyermekeket is. Bármely vászonból könnyen eltávolíthatja a festék, a markerek és más fiatal háztartások által okozott szennyeződéseket.

Elég a körömlakk-eltávolító alkalmazása, és a legösszetettebb vizuális hibák is gyorsan megszűnnek, míg az ajtó külső rétege, és így a vonzó tulajdonságai nem sérülnek meg.

Arra is felkéri a fogyasztókat, hogy az Estet két évig garantálja a termékeit, amit a hazai gyártók nem végeznek, ha nem biztos abban, hogy termékei minősége.

További információk az Estet ajtókról az alábbi videóból szerezhetők be.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba