Melyek a Dera ajtók előnyei és hátrányai?

Melyek a Dera ajtók előnyei és hátrányai?

A luxus, az elegancia, a patosz vagy a tiszta, szigorú vonalak, a pompozitás vagy a szerény belső tér - függetlenül attól, hogy milyen stílusban berendezett a szoba, a Dera mindig választhat és vásárolhat belső ajtókat, amelyek tökéletesen illeszkednek a design ötlet általános koncepciójába. Melyek a Dera ajtóinak előnyei és hátrányai, könnyen érthető, érdemes csak a vállalat politikáját és az ügyfelek visszajelzését érdemelni a márka termékeiről.

A márkáról

A Dera márka a belső ajtók gyártási piacán 1996 óta ismert. A cég korszerű berendezésekkel és magas színvonalú szervizszemélyzettel rendelkezik, melynek köszönhetően a márka havi teljesítménye elérte a 30.000 készletet.

A vállalat fő prioritása a termékek minősége és az elégedett ügyfelek. A márka összes terméke megfelel a GOST szabványoknak.

A Dera egy teljes ciklusú faipari cég. Ez azt jelenti, hogy a márka erdőgazdálkodást, fafeldolgozást és újraerdősítést végez. A Dera az oroszországi belső ajtók egyik vezető gyártója.

faj

A Dera által gyártott ajtórendszerek műszaki jellemzőik és szerelési helyük szerint a következő típusokra oszlanak:

 • tűzvédelem;
 • építés;
 • hivatal;
 • iskolák és egészségügyi intézmények számára.

Tűzvédelmi különbözik a 30 és 60 perces tűzállóságtól, úgyhogy ez idő alatt a termékek megtartják szigetelő tulajdonságaikat, és a magas hőmérséklet hatására nem deformálódnak. A keret kiváló minőségű fából készült, a belső töltelék egy speciális vegyülettel impregnált tűzálló lemez. Az ajtólapok vastagsága 4-5,6 cm-en belül van. Ajtókeret-felszerelés - füstgátló és hangszigetelő áramkörök, néhány modellben további habosított tömítés is található.

ajtók egészségügyi intézmények számára nagy szilárdság, szép megjelenés és tartósság jellemzi. Kiválóan ellenáll a fertőtlenítőszerekkel való rendszeres mosásnak, szellőzőrésekkel rendelkeznek. A szekrények modelljei javított hangszigetelési tulajdonságokkal rendelkeznek, és a dupla szárnyú opciók dupla üvegezésű ablakokkal díszítettek.

Ajtók a telepítéshez oktatási intézményekbenkopásálló és tartós. Ezenkívül az ajtókeretet erősítik, és a vászon felülete ellenáll a mechanikai stressznek. A gyermekfelszerelések tervezésének sajátosságait figyelembe véve a gyártó széles színválasztékot kínál az oktatási intézmények ajtórendszerei számára. A mázas modellek megerősített üvegeket használnak.

ajtók adminisztratív épületek esetében nemes és szilárd megjelenésűek, amelyek egy természetes fa interline intervallumával történő befejezésnek köszönhetők. A termékek hang- és tűzálló tulajdonságokkal rendelkeznek.

Ajtórendszerek szállodák számára - A szobák vagy bejárati szerkezetek belső termékei. Minden faj megfelel a különleges követelményeknek. Például a bemenet megfelel a tűzvédelmi előírásoknak, a belső zajszigetelésnek.

előnyök

A Dera márka modern kültéri berendezések belső ajtóit gyártja fejlett európai technológiák, környezetbarát és tanúsított nyersanyagok és kiváló minőségű alkatrészek felhasználásával.

Mindegyik termék az "ár-minőség" tökéletes kombinációja. Bármely ajtótervezés kielégíti a legigényesebb ügyfeleket.A Dera belső ajtóinak megvalósításával foglalkozó széles képviselői hálózat biztosítja a vállalat katalógusából és a magas minőségű garanciaszolgáltatásból származó összes elem elérhetőségét.

Az összes Dera ajtórendszer nagy igényekkel rendelkezik, és új épületek (lakó- és lakóépületek), irodák, szállodák és oktatási intézmények építésében.

A márkás ajtók egyaránt alkalmasak gyermekszobákra, ahol fontos a forrásanyag biztonsága, valamint a fürdőszoba vagy a konyha, ahol fontos a páratartalom változásaival és a hirtelen hőmérsékletváltozással szembeni ellenállás.

A Dera által gyártott ajtórendszerek minden példánya megfelel a GOST követelményeinek.

A Dera márkás termékei a következő előnyökkel rendelkeznek.

 • A termékek minőségellenőrzése a termelés minden szakaszában;
 • A faanyag szárítása a használat előtt;
 • A befejező anyagok nagy választéka;
 • Gyönyörű design termékek;
 • 10 éves garancia;
 • Megfizethető ár.

hiányosságokat

A Dera cég ajtói pozitív visszajelzést kapnak az ügyfelektől, azonban néhány megjegyzés alapján a termék hibás.

Ezek a következők.

 • A szövet görbülete;
 • Rossz üveg rögzítés ólomüveg modellekben;
 • Idővel az ajtók bezáródnak;
 • Hosszú megrendelési idő;
 • Szegény kiszolgálás a vállalat számos kereskedőjében.

Tájékoztató videó a ZAO Dera belső ajtóinak gyártásáról az alábbi videóban:

Comments
szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba