Bravo ajtók: Megtekintések és jellemzők

A holmijunk személyes biztonsága és biztonsága az, amiért mindenki előbb-utóbb minőségi ajtót szerez. A modern anyagok biztosítják a szükséges szilárdságot és merevséget, valamint a hőszigetelést. Ma sokféle anyag és forma létezik. A Bravo cég a belső és a bejárati ajtók tisztességes gyűjteményét képviseli minden ízlés és költségvetés számára.

Jellemzők és előnyök

A megfelelő ajtó kiválasztása ma nem olyan egyszerű. Ezt csak akkor lehet elkerülni, ha olyan cégektől vásárol, amely őszintén és méltósággal jó hírnevet szerzett az évek során. Tehát először Bravo termékei több mint 10 éve jelentek meg Nizhny Novgorodban. Hamarosan a vállalat megnyerte a hazai piac lenyűgöző részét, és nem csak.

Ennek oka a márka előnyei:

 • megfizethető költség;
 • széles árkategória;
 • széles tartomány a belső és a bejárati ajtók között;
 • számos gyárilag gyártott ajtó;
 • a modellek egyedi méretek szerinti kialakításának lehetősége;
 • különböző osztályú ajtók rendelkezésre állása;
 • más márkákból származó termékek értékesítése.

Érdemes megjegyezni, hogy maga a cég több márkával rendelkezik, amelyek termékeik természetében és a különböző fogyasztói szegmensekre való eltérő irányban különböznek egymástól.

Gyári márkák és fő termékek:

 • Bravo - laminált bevonattal ellátott termékek;
 • Bravo Lux - kiváló minőségű furnér termékek;
 • Goff - prémium acélszerkezetek;
 • „Fehérorosz ajtók” - furnérozott modellek és exkluzív ajtók a teljes elemből.

A márka és a minőség szintjétől függetlenül minden cég által gyártott ajtó megfelel a GOST minden követelményének, és rendelkezik minden szükséges minőségi tanúsítvánnyal. A garancia a vásárlástól számított egy évig tart.

típusok

A Bravo termékeit típusuk és kialakításuk szerint több csoportba lehet csoportosítani.

Így a vállalat kínálata a következőket tartalmazza:

 • belső ajtók;
 • bejárati ajtók.

Az első típust a házon belüli telepítésre használják, a zónákat határolva belőle, a második - otthonaik védelmére. A belső modellek fából készültek, laminált bevonatokkal, furnérból készülhetnek. A bejárati ajtók esetében azonban elegendő vastagságú acél, speciális töltőanyagok és belső bélés.

A Tambour ajtó egy további szerkezet, amely számos apartmant egy folyosón véd. A Bravo ötvözött hidegen hengerelt acélból készül. A sima fémlemez belső és külső felület. Érdemes megjegyezni, hogy egyes modellek dombornyomottak, ami hozzáadja ezt a gyakorlati modellt, amely különösen vonzó.

A tambour ajtó előnyei:

 • a folyosó védelme az illetéktelen személyek és állatok látogatásai ellen;
 • megnövekedett hangszigetelés;
 • a huzat és a hőmegőrzés hiánya;
 • személyes folyosó létrehozása nagy tárgyak, például babakocsik vagy kerékpárok tárolására.

A Bravo tambour modellek kettős szárnyú verziókhoz tartoznak, egy rögzített keskeny ajtóval és egy csuklós ajtóval. Ez az opció egy széles folyosóra vonatkozik. Természetesen ez az ajtó nem mindig alkalmazható. Tehát a magánházak bejárati modelljei további minták nélkül működnek.

Az utcai ajtók hőszigeteléssel rendelkeznek, és legfeljebb hat réteg különböző fűtőtestet, például parafa hőszigetelést és extrudált polisztirolt.

Az ilyen típusú tömítések lakóajtói nem korlátozódnak három szigetelési rétegre, amelyek nemcsak a ház hőjét, hanem a hangszigetelést is magukban foglalják.A bejárati termékek külső és belső nyílással vannak ellátva, ami különösen fontos a bejáratnál, ahol szoros távolságban vannak ajtók, például kis méretű "Hruscsovban".

A külső nyílású ajtók előnyei:

 • a folyosó tér megtakarítása;
 • védelem a hackelés ellen;
 • tűzbiztonság.

Úgy véljük, hogy a belső nyitással rendelkező modellek a műszaki jellemzőknél alacsonyabbak, de előnyük is van. Tehát a kis méretű bejáratokban helyet takarítanak meg, és lehetővé teszik a szomszédok számára, hogy egyszerre könnyedén elhagyják lakásukat. Emellett a nyitás belső kialakítása jobban megőrzi a hőt és megvédi a zajt. Sajnos, a tolvajok számára egy ilyen ajtó egy könnyű anya a töréshez, mert megnyithatja azt a belsejében.

A második legnagyobb csoport a belső ajtók.

Hagyományosan a következő típusokra oszthatók:

 • klasszikus hinta;
 • csúszó;
 • „Könyv”;
 • „Harmonika”;

A klasszikus megjelenés egy laminált bevonattal ellátott ajtó és öko-furnér. A stílusos Bravo modellek megkülönböztetik a lengő mechanizmust és a nyitható kényelmes fogantyúkat.

Ki kell emelnünk a gőzfürdő ajtajait is. Az edzett üveg használata lehetővé teszi, hogy az ajtók 300 fokos fűtésnek ellenálljanak, kellemes megjelenéssel. Egyes modellek esztétikai tulajdonságai nagyon magasak, mert egyedi meleg és hangulatos képekkel vannak domborítva.

Speciális bevonattal ellátott ajtók esetén a lakkok megakadályozzák, hogy a fa kiszáradjon, vagy hogy szennyeződjön. Ez akkor fontos, ha a modellt magas páratartalmú vagy gőzölő helyeken kell használni.

A rekeszajtók csúszó modelljei szintén széles körben képviseltetik magukat a vállalat választékában. Rendszerint a felszereléshez minden szükséges szerelvényt szállítanak. Ezeknek a típusoknak az előnye, hogy a zónák között helyet takarít meg.

A „könyv” mechanizmussal rendelkező összecsukható ajtók kis méretük miatt népszerűek. Két szimmetrikus vagy aszimmetrikus ajtóval rendelkeznek, így külső helyet takarítanak meg, amikor az ajtóban kinyitják őket, és lehetővé teszik, hogy kis helyeken használják őket.

A cég által bemutatott másik nézet a tartós műanyagból készült „harmonika” ajtók. Több függőleges panelből állnak, amelyek egymáshoz szorosan kapcsolódnak. Megnyitáskor a modell "harmonikában" van összeállítva, ami azt jelenti, hogy nem használ további helyet.

modell

A cég az ajtómodellek széles választékát kínálja nemcsak márkák, hanem más gyártók, például Kínából származó márkák számára is. A Bravo modellek magukra nézve nagyobb figyelmet érdemelnek.

Tehát az utcai termékeket a „Door Out 101” modellek képviselik, két réteg tömítéssel, valamint az „Optim Thermo 222” hőszigeteléssel és hét réteg szigeteléssel. Mindegyik opció többféle belsőépítészeti formában jelenik meg, amely lehetővé teszi, hogy a belső jellemzői alapján válasszon egy opciót.

A Bravo gyár belső nyílással ellátott modelljét az „Optim Inside Economy” ajtó képviseli, egyszerű és tömör, egy réteg szigeteléssel. A külső nyílást a Bravo márka, de a Groff által gyártott nagyobb választék is elismerte. Így a prémium kategóriájú P2-200 stílusos modellje a dombornyomás és a vandál elleni védelem szépsége. A P2-206 ajtó egy belső tükörvel ellátott ajtóval praktikus. A Tambour ajtókat egy kényelmes osztályú „Optim Duo Grand” modellek és a gazdaságossági osztály „Optim Duo Slim” képviselik.

A Bravo gyár modelljei, a Bravo Lux gyár modellje és a „Fehérorosz ajtók” széles választékban használatos belső ajtókat használnak. A leginkább költségvetési lehetőség a GOST termékek, amelyek több színben készülnek.A kétoldalas lengőajtók vagy az egyoldalas ajtók könnyűek és demokratikusak, képesek kiegészíteni a sima belső tereket és a területeket. A Bravo modell Trend-0 modelljei, valamint a GOST modellek méhsejt-töltőanyaggal rendelkeznek, de a megnövelt merevségű 3D-Graf vágás megbízhatóbbá és stílusosabbá teszi őket.

A 6G-6S-6P-6F belső ajtók variációi alacsony költséggel biztosítják az ajtót üveggel és egy mintát a vászonra. A 3G-3S-3P-3X modellek küszöbértékkel és anélkül, a vállalat vonalának folytatása A Bravo gyár modellje nemcsak egy üvegbetétes, hanem egy speciális technológiával készült fényes növényi mintával is elégedett.

Abban az esetben, ha az ajtó megbízható védelmet nyújt a zaj ellen és nézzen ki, nézze meg a "Port-25 alu 3D" modellt üveggel. Színes fajtájú kivitelben bútorlapot használnak. Az ajtó kialakítása megfelel a modern high-tech stílusnak.

A csúcstechnológiától a modernig nem hagyhatja el a "Lilia" és "Exclusive" stílusos és finom furnér ajtókat. Annak ellenére, hogy az ajtó süket, felülete csodálatos mintákkal díszített, ismétlődő virágmotívumokkal. Ezek a modellek magasabb árfekvésben vannak.

Ha a belső teret klasszikus stílusban tervezték, a Status-14 ajtó lesz az egyik jó kiegészítő. A termék faanyagból készül, és furnéros kivitelben van.

Romantikus alfaj a Provence-i stílusban festett "Opera" modell. Az üvegre nyomtatott fotónyomtatás kiemeli és különösen kényesvé teszi. A masszív nyírból készült bagett hozzáadja a korszak hangulatát.

A „Belarusian doors” márka klasszikus luxus ajtók sorát mutatta be természetes tölgy furnérral. "Károly III" és "II. Lajos" modellek kedvezően megkülönböztetik a kegyelmet és a rövidséget.

A Bravo gyár modellje a Flory fény és a levegő ajtaját karöltve szaténüvegből készült, művészi rajzokkal. Szervesen illeszkedik a modern stílusok bármelyikébe.

Az Aqua 1,2,3-es sorozat egy speciális anti-vandál bevonatú modelleket képvisel. Tökéletesen alkalmasak fürdőkádra és WC-re. Különös figyelmet szentelnek az "Aqua ½" ajtónak, a belső tükörrel.

Az összecsukható ajtók - a két egyenértékű panelrel ellátott "könyvek" a GOST és az 5F költségvetési sorban találhatók. Minden "könyv" rendelkezik fogantyúval, horgokkal és lehetővé teszi, hogy könnyen nyissa ki és zárja be, anélkül, hogy befolyásolná a fal területét. A "kupé" tolóajtók további helyet igényelnek a falnak, amikor a megerősített hengerek oldalára simán nyílik.

A "Bravo -008" és a "Bravo -018" modellekben tartós műanyag ajtó "harmonikája" látható. Gyakorlatilag nem foglalnak helyet, és ezért alkalmasak egy kis konyhára, amely a nappaliba jut.

Nem fogja megmérni a teret, és ezzel egyidejűleg lehetővé teszi, hogy elkerülje a terem szagát.

anyagok

A Bravo számos különböző anyagot használ az ajtók gyártásához, így kiválaszthatja a kívánt tervet, az árszegmenset és a minőségi szintet.

Minden bejárati utca és bejárati ajtó hideg ötvözött acélból készül. Ez a tény már előnyös, mert a melegen hengerelt acélból készült termékek vastagabbak, nehezebbek és nagyságrenddel alacsonyabbak a minőségben.

A hidegen hengerelt anyag egyenletes és sima, boldog ereje és optimális vastagsága van. Ezenkívül az anyag hajlítható, és ezért szilárd lapként használhatja, ami szintén az ereje egyik kritériuma.

A belső modellek bútorlapokból, karmantyúkból vagy méhsejt-töltelékből készülhetnek. Az utóbbiról részletesebben kell beszélnünk, mert az ár az övé kedvező, ami azt jelenti, hogy jelentős igény van rá. Tehát a celluláris töltőanyag extrudált hullámkarton sejtje. Befejezik a belső teret, az ajtót könnyűvé és elég erősvé teszik.Ugyanakkor érdemes megjegyezni, hogy a méhsejt töltővel ellátott ajtó semmilyen módon nem lesz képes megfelelően védeni a zajtól.

Az alap lehet tömb nélkül, befejezetlen vagy befejező. Ez a modell meglehetősen nehéz és kiváló eszköz a hangszigeteléshez. Ma ezek az ajtók a prémium kategóriába tartoznak, néhány hiányosság ellenére. A tű vagy tölgy tömbje nem tetszik a nedvesség és a hőmérséklet ingadozásainak, és a vásárló számára lehetetlenné válik, hogy ellenőrizze a fa szárítását. Az ajtó azonban még mindig festésre szolgál. A tölgy és zománc például a tömörfa ajtók gyártásának egyik legszebb tandeme.

A kiváló minőségű kivitel lehetővé teszi, hogy élvezze az olcsó ajtók megjelenését. Ma a cég katalógusában egyre inkább megtalálható furnérozott termékeket. A természetes furnér vékony fa szelet, amelynek vastagsága mindössze 1 milliméter. Később a lemezeket egymáshoz ragasztják, nagy sűrűségűek és erősek. Ez a természetes anyag szép és környezetbarát, de csak a prémium kategóriájú ajtó ajtajánál használatos, mivel az egyes szeletek színének és mintájának egyedisége nem teszi lehetővé a gyártók számára, hogy ilyen mennyiségű termékeket állítsanak elő.

A mai napig cserélt természetes furnér jött Fine-line. Ez az anyag hámozott furnér, amelyet gyorsan növekvő nyárfákból és abachi-ból nyernek. Később a ragasztott lapokat a megfelelő árnyalatban festik, és különböző fafajokat imitálnak.

Azok számára, akik kedvelik a természetet, mint otthonuk szépségét, Bravo ajtókat vezet be ekoshpon-tól. Olyan műanyag, amelyen bármely fafaj bármely szerkezete fel van téve a képen. Az öko-fénymérő környezetbarátabb, mint a PVC-fólia, de még mindig nem lehet összehasonlítani a természetes furnérral.

PVC - az ajtó alacsony árú szegmensében népszerűvé vált anyag. Ez egy vékony film, amely bármilyen fát követ. Magas ütésállósággal rendelkezik, és nem fél a nedvességtől, ezért egy ilyen ajtó bizalommal megvásárolható a fürdőszobában. Sajnos általában olcsó, olcsó töltőanyagú ajtókon használják, ezért a hangszigetelő tulajdonságai alacsonyak.

laminált ajtók - design, az alacsony árú szegmensben is található. Ez az anyag nem olyan, mint egy laminált film. Papíralapú és legfeljebb 0,2 mm lehet, vagy többrétegű, és ennek következtében tartósabb.

És ajtók is lehetnektextil és tükör. A tervezők számára az ilyen modelleket a legoptimálisabbnak tekintik, mert a terület elhatárolásával ne nehezebbé válnak.

Emellett az üvegfelületeken gyakran használják a művészeti mintákat, így a modell még elegánsabbá válik.

Színes megoldások

A márka ajtajainak palettája sokrétű és sokoldalú. Meglepő módon csak a fehér tónusokat mutatják be kilenc félvégén. Itt található egy tiszta, fehér árnyalat, egy kicsit lágyabb hó, ami szürke, Alaszka, ezüst vagy tejszerű. Ez a tartomány lehetővé teszi, hogy kiválasszon egy ajtót a kívánt stílus témában. A tiszta, fehér színárnyalatok szürke színárnyalattal rendelkeznek Provence-ban, a népszerű high-tech és más modern trendek számára.

A fehér palettán kívül világos színek is széles körben képviseltetik magukat, például fehérített tölgy, krém, vanília vagy marshmallow. Az irányuk meleg, óvatosan bézs és barna. Itt kapható a cappuccino és a shimo lágy hangja.

A világosbarna árnyalatok a milánói dió, a könnyű dió és a könnyű tölgyfestékkel kezdődnek. A palettán a legsötétebb dió, mely fényes, barna színű, világos részekkel.

A barna tónusok telítettebbek. Az arany dió vagy az olasz dió, a makore vagy a pálinka árnyalatai tökéletesen átadják a klasszikus stílust minden mélységével és cikkével.

Sötétbarna gamma is jó klasszikusoknak vagy országoknak. Itt látható a csokoládé tónusai és a mahagóni árnyalatai, a sötét dió és a tölgy, valamint a mokka.Érdemes megjegyezni, hogy a mokka különösen nehéz, mert a megfelelő arányokban a szürke és a barna árnyalatokat egyesíti.

A legsötétebb a wenge hangja, melyet stílusos ajtómodellekben gyakran üvegbetétekkel hígítanak.

méretek

Az ajtók méretei, valamint a modellek és színek változatosak. Ezt a raktár nagy területei magyarázzák, amelyekbe a legnépszerűbb méretekkel rendelkező összes ajtó illeszkedik. A dupla szárnyú modellek esetében 35 vagy 40 cm-es mérettel rendelkező ajtók alkalmasak. 60-90 cm-es standard ajtók indulnak, valamint a rekeszajtók.

A magasságot nemcsak két méter, hanem 1,9 méter, valamint 2 méter 30 centiméter képviseli. Így a vállalat lehetővé teszi egy standard ajtó készítését standard lakóépület, valamint új épületek számára.

Hogyan válasszuk ki?

A bemeneti vagy belső modell kiválasztásának mindig a nyílás mérésével kell kezdődnie. A pontos és pontos definíció segít elkerülni a telepítés során sok problémát. Szerencsére minden nagyvállalat ingyenes szolgáltatást nyújt egy tapasztalt mester számára a tér mérésére.

A bejárati ajtó kiválasztásához fontos figyelembe venni a következő kritériumokat:

 • annak helye;
 • a védelem szintje;
 • szigetelőanyag;
 • tömítések száma;
 • esztétikai megjelenés.

A kulcs az ajtó célja. Ha a kialakítás szabadtéri lesz, akkor válasszon egy modellt, amely termikus szünetet és nagy számú tömítést tartalmaz. Ez segít megőrizni az ajtót melegen és vonzóan, mivel a kondenzvíz nem halmozódik fel.

A lakáshoz szükséges ajtónak nem kell a legjobb szigetelőanyagot tartalmaznia, mivel általában a bejáratok többsége akkumulátorokkal van felszerelve.

A védelem szintje az ajtók helyétől függően is változhat. Az utcai modelleknek erősebb zárakkal kell rendelkezniük, míg az apartmanok szabványos, de még mindig elég megbízhatóak. Ezt a különbséget a lakás- és a láncajtók jelenléte magyarázza.

A belső vászonoknak bizonyos kiválasztási kritériumai vannak.

Vásárláskor fontos figyelembe venni:

 • az építmény szerkezete és típusa;
 • a folyosó szélessége és hossza;
 • árpolitika;
 • anyag;
 • kivitelben.

Mint korábban említettük, az ajtók csuklósan, összecsukhatóan vagy csúsztathatók. A választás a folyosó méretétől függ. Hosszú, keskeny folyosóra alkalmasak a rekeszajtók, egy kis „könyv” vagy „harmonika” ajtó számára, elegendő hely - csuklós és dupla ajtók számára.

Fürdők és fürdőszobák esetében érdemes speciális impregnálással vagy filmmel rendelkező modelleket választani.

Vásárlói vélemények

A Bravo cég nagyon kedvező árú termékeket szállít az orosz piacra. Ilyen nagy hatással volt a számos megjegyzésre és megjegyzésre.

Kezdje itt a minőséget. Valamennyi termék valóban megfelel az összes bejelentett tulajdonságnak, és ezért szinte lehetetlen egy „macskát egy zsákban” kapni.

Ráadásul a szállítás gyors, ami minden bizonnyal tetszik a vásárlóknak.

Csak a szolgáltatási szintet zavarja a felhasználók. Néha, a raktárak hatalmas száma miatt, a szállító összetéveszti az alkatrészeket, így teljesen nem megfelelő szerelvényeket hoz létre. Sajnos a negatív folytatódik. Gyakorlatilag minden felülvizsgálat a vállalat felé vezethető vissza, hogy gyorsan reagáljon az ügyfelek igényeire, nagyobb reagálásra és szívélyességre.

Gyönyörű példák a belső térben

Stílusos belső ágynemű, üveg vízszintes betétekkel tökéletes a modern minimalista stílusokhoz.

A „wenge” árnyalatú üvegből készült lakonikus modellt stílusos minta egészíti ki, amely high-tech stílust mutat.

Egy fehér üres ajtó, extra díszítés nélkül, nemes tömbből készül, amely lehetővé teszi, hogy Provence-i stílusban használják, kiegészítve a belső teret világos színű bútorokkal és finom virágcsokrokkal.

A Bravo-ajtókról többet megtudhat a következő videóban.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba