Ajtók "Arboleda": hogyan kell választani?

 Ajtók Arboleda: hogyan kell választani?

Az Arboleda cég kiváló minőségű és környezetbarát termékei népszerűvé váltak a belső tér modern kialakításában. A sikeres verseny több mint 15 éve sikerült pozitív visszajelzést gyűjteni a hálás vásárlóktól.

A termékek gyártása és az ajtólap felületének többrétegű bevonata a vállalat spanyol partnereinek ellenőrzése alatt történik. A rendelkezésre álló anyagok és a modern gyártási módszerek használata az ajtók gyártásában lehetővé teszi, hogy magas színvonalú és kiváló teljesítményt érjünk el, ugyanakkor a vállalat árpolitikája a fogyasztók számára is kedvező.

Bármilyen belső stílushoz illeszkednek az eredeti, modern kivitelek és a különböző színek. A cég professzionális tervezői exkluzív modelleket készítenek festett üvegablakokkal és patinával.

felállás

belső

A belső ajtók széles választékban vannak és színükben, kialakításukban, kialakításukban és díszítésükben különböznek. Minden modell egyedülálló, szép kivitelű, megfelel a megszabott szabványoknak és minőségnek.

Tűzálló

A cég kiváló tűzálló ajtókat is gyárt, amelyek jó teljesítményt nyújtanak az irodák és szállodák ajtóinak kialakításához. Nem kevésbé népszerűek azok a hőszigetelő ajtók, amelyek az ajtólap nagyobb vastagságúak. Az ilyen termékek ezen kívül megbízhatóan zárják a 4. védelmi osztályt.

Méretek és anyagok

A standard Arboleda ajtó szélessége 550/600/700/800/900 mm és magassága 1900/2000 mm. A normál változatban a lengőajtó szélessége 800-900 mm (két levél - 400 mm + 400 mm vagy 450 mm + 450 mm). Lehetőség van olyan termékek rendelésére is, amelyek magassága és szélessége nem szabványos.

Tűz és bejárati ajtók fából, MDF műanyagból készültek. Külső bevonat - furnér, zománc vagy porbevonat. A furnér bevonattal ellátott modellek Oroszországban nem rendelkeznek analógokkal a szerkezetek külső hatásokkal és tartóssággal szembeni ellenállására.

A furnérlemezek elit fafajokból készülnek: bükk, tölgy, dió, mahagóni.

Az ajtók gyártásának egyedülálló technológiája magában foglalja az ajtólap teljes felületének védését műanyag védőréteggel, amely ideális felületet biztosít a furnér ragasztásához. A természetes bélés az ajtót mechanikai sérüléseknek és hőmérséklethatásoknak ellenáll.

Az ajtó zománcozott, olasz talajjal és lakkokkal festve, amely patinával többrétegű bevonatot biztosít. A zománc bevonat biztosítja a termék fényességét és tartósságát.

A tömör fából készült termékek egy speciális műanyag rétegből készülnek, amely biztosítja az egész szerkezet tartósságát. Az ilyen formatervezési minták leginkább ellenállnak a hőmérséklet és a páratartalom változásának, ami jellemző a változó éghajlati viszonyok Oroszországban.

Szín és befejezés

Minden ajtómodell látványos színsémával rendelkezik. A festék színe gondosan kiválasztásra kerül minden tervezési döntéshez. A vállalat csak a trendi színeket használja a termelésben: elefántcsont, mahagóni, wenge, olasz dió.

A fehér mindig releváns az arany, ezüst és bronz további patinálásával.

A befejezést olasz gyártású alapozókkal és lakkokkal, valamint 3 rétegű vagy öt rétegű zománcos bevonattal végezzük. Az elegáns panelek és alkalmazások helyesen kiegészítik a termék kialakítását.A modelltől függően a modelleket klasszikus nagybetűkkel, karnicával, ráncos betétekkel és keretekkel keretezik.

Előnyök és funkciók

A cég jelentős előnye a termékek gyártásában egy innovatív technológia, amely speciális szabadalmaztatott "Arbotek" rendszert használ.

Számos jellemző és előny különbözteti meg az Arboleda ajtókat más bejárati és belső termékekhez képest:

 • Számos modell és színpaletta.
 • Az egyedi megrendelés ésszerű végrehajtási feltételei (legfeljebb 25 nap).
 • A tartomány folyamatos feltöltése.
 • Szállítás Oroszország minden városába.
 • Mindig elérhető a cég raktárában a legnépszerűbb ajtók. Ez lehetővé teszi, hogy gyorsan generáljon bármilyen méretű és konfigurációs megrendeléseket.
 • Megfizethető árak.

Az ajtó feldolgozása több rétegben történő bevonásával történik, Olaszországban gyártott poliuretán lakkozással, amely szép fényes fényt ad a terméknek.

 • Minden termék műanyagréteggel van borítva, amely lehetővé teszi a sík felület további feldolgozáshoz, valamint a hőmérséklet és a nedvességtartalom magas ellenállását.
 • Az ajtó alapja egy szilárd, tömör fa réteg. Ez biztosítja az egész szerkezet szilárdságát és szigetelését.
 • Eredeti térfogati elemeket használnak, amikor díszített betétek, keretek díszítik.
 • A garancia az ajtón - 5 év.
 • Könnyen kezelhető és karbantartható.

A következő videóban megtekinthetjük az Arboleda ajtók változatosságát a kiállításon.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba