Egy hálószobás 70 nm-es lakás kialakítása. m

Egy hálószobás apartman 70 négyzetméteres területtel. m, egy meglehetősen tágas apartman. Ezekben az apartmanokban általában nagyon nagy szobák találhatók, valamint a konyha által elfoglalt nagy terület is. Ennek megfelelően ez a terület lehetővé teszi, hogy a fejedben lévő összes ötletet megtestesítsd, miközben nem tölti túl a helyet.

elrendezés

Először is, a javítás előtt ki kell választani az egész lakás kialakítását. Azt is tudnia kell, hogy ki fog élni benne. Mindezek alapján érdemes gondolkodni mind a szobák kialakításán, mind a bútoroknál. A szobák nagy területeivel funkcionális területekre is feloszthatók.

Gyakran a tervezési és kivitelezési standard két hálószobás apartmanok nem tartalmazzák a kényelmes élethez szükséges paramétereket. A falak átépítését megteheti, de ehhez kapcsolatba kell lépnie az Építészeti Irodával. Ugyanakkor előzetesen tudni kell, hogyan és miért készülnek a szobák falainak és területeinek nagyszabású változása.

A projekt számos tényezőn alapul, mint például:

  • a ház építésének éve;
  • a csapágyfalak elhelyezkedése;
  • a lakás falainak, padlóinak és mennyezetének műszaki állapota.

stílusok

A lakás legfőbb dolog a megbízhatóság, az egyes elemek funkcionalitása és a kényelem. Javításkor mindkét díszítő elemet össze kell kapcsolni, hogy kellemes képet kapjunk, valamint a mindennapi élet tulajdonságait.

modern

Ez az első stílus, amelyet figyelembe kell venni. Jellemzője az egyenes vonalak, a minimális attribútumok száma, a csendes hangok. Ez a belső tér a klasszikus stílus teljes ellentéte, amely a domború alakok és a díszítés világos elemeinek része.

Gyakran modern stílusban van hely a kísérletekhez. De ne vigyük túlzásba, mert ez a stílus a minimalizmusra emlékeztet. Teljesen bármilyen anyag lehet a cél. A legfontosabb dolog - hogy megfeleljen a lakás általános hangjának.

Loft stílus

A régi és az új kombináció jellemzi. Gyakran ilyen keverék van jelen a befejező anyagokban. A tetőtér leggyakrabban magas, magas mennyezettel rendelkező régi apartmanokban használatos, és a bútoroknak modern stílusban kell lenniük.

A csúszó partíciók használata javasolt.

Ez lehetővé teszi, hogy szabadon megkülönböztesse a helyiség és a szobák közötti helyet.

francia

Ez a stílus kevésbé gyakori a lakások díszítésében - Provence, ami egy vidéki hangulatot teremt a városi lakásban. Ennek megfelelően a legtöbb befejező anyagnak fából kell készülnie. Egy kis színnek kell lennie, és ugyanabban a színsémában kell lenniük. Szüksége van egy nagy területre is, mert a Provence sok természetes fényt szeret. Retro bútorokkal kell rendelkezniük.

A ritka stílusok a következők:

  • techno. Érdekes és egyedi kompozíciók létrehozása új technológiák segítségével;
  • high tech. Jellegzetes nehézségei vannak az elemek elhelyezésében és a függőleges formák iránti vágyban;
  • minimalizmusami tömör;
  • romantika. Könnyen megkülönböztethető, és a tér magas szintű kényelme és vizuális kiterjesztése jön létre.

A két szobás lakás kialakításáról lásd a következő videót.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba